[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
Selangorfc.com Futsal Club ( S.F.C ) - Page 2 - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

By gergasimerah
#21541
lwn perodua rawang
semua aku yg kena uruskan plak
dari booking sampai makan skali
silap ari bulan aku tak men plak..
By misai11
#21543
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by gergasimerah</i>
<br />lwn perodua rawang
semua aku yg kena uruskan plak
dari booking sampai makan skali
silap ari bulan aku tak men plak..
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

aku nak join bleh?heheh
By hooligan
#21605
setujula sesangat la kalau forum ni ada geng futsal sendiri, patut nya dah lama diwujudkan lagi, segan jugak rasanya team lembah klang punya la banyak dlm liga M tapi team futsal tadak...sedangkan forumers dari negeri2 lain dah lama ada team diorang sendiri!

Rasa2nya 2-3 bulan lepas ada tournament melibatkan pihak media massa negara kita dan team futsal dari fanclub negeri2 mcm penang, tganu, perak dan klate tapi wakil dari selangor takde pulak....team yob4ever dapat la merasa jadi johan dan secara tak langsung menambah ego diorang sendiri, siap masuk berita sukan kat TV1 lagi....

lagi cepat sfc ada team futsal lagi bagus nanti leh compete ngan team negeri lain dan mengeratkan silaturrahim antara fanclub...
so kalau tak dpt seminggu skali dapt 2 minggu skali pun dah kira OK!
By misai11
#21607
tu la..kite kena bertindak ni...
apa pendapat encik kapten pippo?
ada apa2 cadangan?
By gergasimerah
#21616
sebenarnya kita dah mulakan sebelum nih
tapi kedatangan agak kurang meberansangkan
tapi kita akan mencuba dan terus mencuba
hingga menjadi pasukan yang cukup lengkap..
By roughfee89
#21625
so macamana ni?kata nak main futsal jumaat malam sabtu ni...sabtu ni sabtu ke-3...tak keja plak tu...cantik la tu...
By misai11
#21626
tu la..klu buat jumaat ni memang la cantek..tp gergasimerah cakap dah full booking la...try la agik book...
By ortega
#21630
try la dptkan jumaat ni..weekend aku takde la...kang melepas lg..
By gergasimerah
#21659
sport planet subang
sunway, shah alam penuh
yg len aku tak tau..
By mamat19
#21662
kau orang nak main jangan luper anak aku sekali
By misai11
#21750
so...bile nak futsal gi ni?
jumaat depan ok tak?
23 jun....gergasimerah, sile la lakukan tugas anda..hehehe
By merah padam
#21769
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by misaixpdc</i>
<br />so...bile nak futsal gi ni?
jumaat depan ok tak?
23 jun....gergasimerah, sile la lakukan tugas anda..hehehe
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

23 jun bile ni cik misai oi....hehehhee.,.....aku on je...kalau bole buat cam dulu..ahad petang.....banyak yg freee....
By misai11
#21770
heheh..silap la..23 julai...jumaat la..
bulan pun dah tak ingat..asek ingat bola jer...heheh
By roughfee89
#21774
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by misaixpdc</i>
<br />heheh..silap la..23 julai...jumaat la..
bulan pun dah tak ingat..asek ingat bola jer...heheh
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">


orait...aku free malam ari tu...boleh join main futsal...
By soulnine
#21925
so bila nak buat futsal nie...aku nak join main nih
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10