[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
Selangorfc.com Futsal Club ( S.F.C ) - Page 3 - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

By pauensem19
#21930
Hmmm...nie yg mmg aku tunggu2 nie...so? amacam?? ade tak game malam nie..?? Kalau ade kul bape n kat mane? aku kalau ade Insya-Allah dtg...tapi cemana nak kenal korang eh...coz i want to be apart of the selangorfc.com futsal team...looking forward to cooperate...
call me 019-3697224....thanks
By misai11
#21939
mlm ni takde game la geng...takde sape booking pun....
By pauensem19
#21960
Ohoooo takde eh misai...hmm takpe la....lain kali la kot...kalau ade nanti jgn lupe sound aku ok...thanks..
By misai11
#22381
bile mau futsal ni?
sume busy jer....jom la..jom la...
By pauensem19
#22430
Aku sokong misai...bile nie bile nie...Haha...dah gatal kaki nak sepak bola nie...YeahhHH!!! [:D]

Hidup Selangor!!!...
By firrdaus
#22442
sesape yg ada membership kt memana venue melainkan s.alam tu book je utk 2 minggu akan datang..pastu war warkan kt site ni..konpem akan ada sambutan..

[8D][:D][:)][^][:p] nesta..dgn saiz dan berat kau skrg..leh main lagi ke ??? hehehehe [:D][;)][:p]
By misai11
#22779
takkan la nak biarkan team kite ni berkubur...
gi la panggil abg mail coach team kite ni lak...
klu nak..ajak skali ermi mat turun main futsal sama..
mane tau kite leh titik dia gak..hehe
By Futsal Team MPPJ
#22795
<font color="limegreen"></font id="limegreen">


[^]emm askum semua...bagus cadangan untuk kita tubuhkan team nih..lagipun dah lama cadangan ni di suarakan cuma tak dapat nak di lakukan jer....so kenalah kita bermetting untuk menentukan ahli2 jawatankuasa pasukan kita nih....so camne...bila kita nak memulakan kerja kita nih..bukan senang nak buat team nih sebenarnya...kena dapat komitmen masing2 dalam menjayakan cadangan ini 1 realiti...amacam setuju ke?
By misai11
#22802
tu la...nak aktif senang jer...
kite booking satu court...
tempat yg senang carik la...cam sportsplanet sunway ker..

then..booking secara bulanan la...
main seminggu skali..sejam atau dua jam...

contoh nyer..buat la..hari jumaat...9-11 mlm ker..8-10 mlm ker..

so..sambil main...sambil leh buat team..
then bleh berkenalan sesama ahli forum..

lgpun nak tunggu piala mesia start...lambt gi...

sambil team kebangsaan training...kite pun kena la training gak...
By ortega
#22805
hari Jumaat..setuju!!!
By Futsal Team MPPJ
#22808
emm jumaat nih erk..setuju je..camne gan yang lain2 ..kompom awal2 le...amacam?
By Nesta
#22815
INSYA ALLAH.....Jgn lupa sms aku sebab kadang-kadang aku tak sempat masuk website....Sms...sms.....jgn tak sms....No. aku pda Firdaus, gergasi merah hatta rizuan...
By gergasimerah
#22819
kalau jumaat nih aku cam ada tournement jer..
By misai11
#22824
tournament mane ko masuk gergasimerah>?ini sudah maju...

ala...klu sape2 nak main...agak2 ramai nak main...
ajk booking (gergasimerah)..sile la buat tugas anda..hehe
By gergasimerah
#22829
aku pun tak tau tournement mender[:D]
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10