[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
Selangorfc.com Futsal Club ( S.F.C ) - Page 4 - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

By belanda
#22835
nampak menarik!

Kalau rasa tak cukup orang bleh la panggil aku (016-3700 757).. skill ada lagi... power tak la sangat... orang lama la katakan...hehehe
By Futsal Team MPPJ
#22880
ahaa ko kalau ada kosong team yang masuk tornt. tu jangan lupa ajak aku gergasi merah..jangan risau aku tak minta bayaran perpindahan punya...emm ko main kat mana jumaat nih..leh la kitaorang sokong ko
By pauensem19
#22952
Ok cantek...ape2 hal ko call aku leh tak Misai??
019-3697224 k...
Thanks...
GergasiMerah leh aaa start booking...YeahhHHH!!![:D]
By mamat19
#23286
macam manernie ................. yob4ever dah masuk paper ........ kiter biler lagi ............ kita buat aktiviti mingguan nie .................. main bola malam jumaat ker ........... kita kena ader aktiviti
By Cempedak
#23307
<font color="blue">Tengok nie bebudak Perak tu.. boleh buat liga sendiri sekali..
malu ler kita weyy.. pendatang boleh buat Team dan Liga sedangkan kita nie.. rakyat tempatan .. tengok sahaja...</font id="blue">

Image
Image
Image

<font color="blue">Ini aku copy dari forum yob4ever</font id="blue">
By misai11
#23308
jgn risau geng...
diorg ni suke gempak jer la..
padahal bukan terer sgt pun team futsal diorg...

penah bulan lepas...team aku 'ter'lawan ngan yob4ever ni..
main friendly la malam hari jumaat...

kire team aku leh mkn la team diorg ni...
tu baru anta 2nd team je..dah menang 3-0...rasenyer la 3-0..
sbb aku tak bolos itu mlm..hehehe
By Futsal Team MPPJ
#23318
kkeke betul tu misai.tu baru antar skuad b kita....belum turunkan star2 kita dari skuad a.......silap2 3 + 0 kot..menjadikan 30-0...tapi aku kesian le.kita kasi le 1...buat buah tangan utk diorang bawa balik.........[:D]
By misai11
#23326
hahah..klu dah anta team sfc leh menang 30- 0...

klu anta real 19 atau team rm mppj..kompom la menang besar..hehe

sham...liga shahmim, team ko nama pe pakai?real 19 ke mppj?
main grup mane?
aku grup A...sama2 ngan waja...main tiap2 selasa...ko lak?
By Futsal Team MPPJ
#23358
emm aku tak main RM le ini tahun....aku baru je covering kecederaan lutut aku.........masa aku main bola team EON vs Majlis Daerah Kuala Selangor. so aku tak dapat nak bermain liga yang kompetetif nih.....kalau main2 je bole le....kalau serius kena tunggu lagi seminggu, 2 le.oitt team ko dah cukup pemain k?........ada kosong ke.
By misai11
#23361
haha...nak masuk team aku ker?
hmm...tak mampu la nak gajikan player rm mppj yg power ni..hehe

setakat ni ada 9 org ler...sbb agi 2 player blaja kat uniten muadzam.
so...klu masuk knock out la baru diorg turun kot...

nak join..meh la...tgk team aku main tiap2 selasa..
aritu 1st game menang 6-1 lwn politeknik shah alam..

ada gak mamat real 19 yg aku perasan dtg...
yg top scorer tu...badri ek nama dia...
By Futsal Team MPPJ
#23377
aler...ko takyah bayar gaji aku ler...kira aku nih dipinjamkan tanpa yuran perpindahan le lebih kurangnya.emmm ok kalau ada masa nanti time team ko lawan aku datang sokong team ko.......aku kasi ko strategi berkesan untuk menang.......mana tau team ko johan tahun ni...rezeki kan.emmmmmm bagus juga team ko erk.belasah team poli teruk2.kesian diorang tu[;)]
By misai11
#23385
hehe..udah la tu..dah lari topic...

so..agik seminggu nak berfutsal ni..
geng2 forum sudah ready ke?[:D]
By pauensem19
#23399
Dah!!! yeahhhHHH!!!![:D]
so main kat sport planet sunway kan??
kul bape ari Jumaat tue?? Hmmm...
By Futsal Team MPPJ
#23518
oittt main sampai kol 9 jer kan.....kalau lebih tu aku takleh le nak main...coz aku akan ke langkawi jam 10 malam hari yang sama....so sesiapa nak kirim apa2 barangan yang berasal dari langkawi.....tuliskan list dan bagi kat aku di gelanggang futsal nanti.........ahaaaaaaa duit kena sertakan sekali arrrrr.......kang camne aku nak belikan barang korang.....aku pergi pun ada orang yang sponsor.hehehehe[:D]
By misai11
#23524
main spi kul 9 jer....
pastu leh la ko gi langkawi..

apa ek murah kat sane...
hmm...aku dgr kat sane harga keta murah skit..sbb bebas cukai..

pe kata...bagik aku keta kancil 5 kilo, keta kia picanto 8 peket...bleh ker?hehehe

takpun...aku kirim brg utk gi langkawi leh tak?
aku nak kirim ermi mat...gi balik kat kedah lada tu...
suh dia keje bwk feri lada...hehe
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10