[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
Selangorfc.com Futsal Club ( S.F.C ) - Page 5 - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

By gergasimerah
#23546
okeh..cantik la tu..packing la
awal awal ermi mat tu...kalau bleh
lwn pb tu dia dah siap dibungkus dah..
By pauensem19
#23558
Aku sokong!!! Haha...lada lada..nasib ko la lada...[:D]
By Futsal Team MPPJ
#23599
kekek korang nih...tak kesian ke kat si mat kedah lada tu.....apa kata kan kita suruh dia main gan team futsal kita....tambahkan ahli2 kita lagi.amacam geng setuju ke idak....kalau tak setuju aku antar dia balik langkawin malam tu jugak....emm ko nak keta erk misai....aku bawak kan ko burung helang kat dataran lang tu.....leh ke......kekekeke masa gi stadium nanti ko pikul le helang tu....gempak beb.
By misai11
#23602
hahah..apa brg helang...bukan lerh wat pe pun dgn helang..
takmau la aku....

tanak la lada main ngan futsal team kite ni...
kang mau ngan aku2 skali tarik rambut pjg mamat ni...
yer la..sume geram ngan aksi dia time main ngan sgor...bikin panas.

takpe la...klu ko tanak anta dia gi langkawi tu..
kitorg leh upah dhl,fedex,tak pun poslaju jer...

nak lagik pantas...pos express...dijamin sampai esok...[:D]
By Futsal Team MPPJ
#23613
[:D].kekek siot ko....ok2 aku leh antar tapi kena caj penghantaran dan kawalan keselamatan le...keke pasal korang semua anti gan dia..so aku kena la upah pengawal keselamatan menjaga beliau sampai selamat ke langkawi....kang aku nasihatkan dia supaya potong rambut tu kalau nak main selangor tahun depan.....dan gi berguru lagi untuk menambah baik skill dia yang sememangnya kurang dari aku.......cewahhhh bangga diri le plak ........hihihih
By pauensem19
#23800
Hmmm esok amacam geng? On eh...jumpe di sane di sane di sane...YeahhHH!![:D]
By Futsal Team MPPJ
#23826
malam nih kita berfutsal wahai kawan2ku....harap2 semua dapat hadir...bagi memeriahkan suasana...emm kalau ada pom2 girls..bawak le skali..[;)]
By monashahana
#23831
hmmm...saye hanye ber"pom2" dr umah aje laa..so apepun..enjoy your game...
By Futsal Team MPPJ
#23832
kekekek apa le mona...berpom2 kat umah siapa nak tengok.kalau kat gelanggan leh le kitaorang jeling2 pandang2.........wakaka mana tau ada yang berkenan gan mona..kan dah untung badan,,,,,....[:D]
By monashahana
#23841
hmmm...that,s y laa sy tak perlu tgk u all main futsal..nanti korang bknnyer main,,tapi lain citer plak jadinyer...

pssstt...dgr citer nak gi langkawi..jgn lupe beli sourvenir utk member2 forum kat sini haa...
By Futsal Team MPPJ
#23846
hehehee..malam ni saya bertolak le ke langkawi lepas main futsal gan geng2 sfc.com...emm kalau ada rezeki lebih nanti....saya belikan untuk kekawan semua erk..special khas untuk mona saya kasi pasir langkawi bleh?.[:D]
By monashahana
#23847
hmmmm...pasir pun pasir laa wak....kalo org dah bagi sy terime ajer...nak buek camno...(tapi dlm hati den ni..den kutok gak) apo takdo bondo lain ko nak bagi kek kawan...setakek pasir..belakang umah den pun ado gak..[:D]

i,m a woman of red giant
By Futsal Team MPPJ
#23848
wakakaka.....lor yo ko kek belakang umah ko ada pasir...den ingat belakang umah ko ada jalan raya.[:D]den bagi kek ko pasir tu bukannya apa..berguna jugo tu..leh ko buat jam apo....orang2 dedulu guno pasir jo buat jam...
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 10