[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
MK LAND SELANGOR - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

By deeno
#31850
[8D] Aku ader dgr berita dr sumber fans MPPj yg boleh dipercayai....Pihak Pengurusan MK LAND SEL. tahun depan berkemungkinan besar akan menjadi kelab jutawan seperti chelsea...ini kerana Pengarahnyer yg antara 4 orang terkaya di malaysia berhajat besar membeli saham dari M.United.....dan ingin membuat stadium MK LAND sendiri....ini bermakna MK LAND boleh menggunakan maner2 pemain simpanan dari M.U yg tidak tersenarai bagi dipinjamkan kepada mereka untuk beraksi disini nanti.....
[8D] Klu benar ini berlaku......MK LAND sebenarnyer telah memasang impian besar dan ingin memasuki ke liga SUPER tahun depan.....jadi bagaimaner pula dgn pasukan SELANGOR.....MK LAND dah ader proposal utk tahun depan.......SELANGOR tak der ker.... Aku berharap SELANGOR pun harus mempunyai semangat macam tu........[8D]
By santana
#21372
Ada game persahabatan antara

MK Land v Perak

ada sapa sapa pegi ke ?
By deeno
#21375
[:D] Aku MK LAND kureng sket.....game dia kurang menarik minat aku utk tgk......maner ko dapat information nie.......
By misai11
#21388
bile tu game perak v mkland?
bleh gak tgk...

aku slalu gak main futsal kat NPNG, kat sg buloh...
futsal tu owner dia anak mustafa kamal..MK land tu la..
siap ibu pejabat MKland...ada kat situ..kire gempak gak la..

aku rase mkland ada mase depan la...
sbb dah pengurusan dia..btul2 org bisnes n minat bola..
tayah la nak politiking cam FAS...

harap2 FAS dikorporatkan dan diterajui oleh org yg sepatutnya...
By roughfee89
#21398
ya betul la...baru la team selangor dapat beli player yang power2 pasal dah ada banyak duit...aku rasa pasukan2 bolasepak kat M'sia ni patut mencontohi macam MK Land...cari duit sendiri untuk pasukan sendiri dan ditadbir oleh orang yang x der kena mengena ngan plotiking apa kejadah semua tu...
By klangvalley81
#21427
ANAK KLANG FC

SANTANA MALAM TADI GAME PKNS VS BRUNEI HANG ADER TURUN KER?BUKAN APA AKU NAMPAK ADER SORANG 2 FAN PERAK!!MUNGKIN NAK TAU PKNS PUNYA PERFORMANCE KOT!!!BUKAN APER PASAL AKU JUMPA RISALAH PASAL YOB4EVER BANYAK PULAK TU!!!MANER TAU HANG TURUN TENGOK GAME!!!JUMPA DI SEPARUH AKHIR PIALA F.A!!![:D]
By misai11
#22380
apa cite psl team mkland ni?
suram je aku tgk...tak byk publisiti la..
maybe sbb byk sgt macha ngan awang import afrika...
jadik mendung je kelab ni..

tp kire gempak gak la...
sbb leh duduk no 2 grup B skang ni blakang mppj...
By HangPC2
#33816
pergh MKland dapat penajaan dari KAPPA ....
By rizuan5349
#33817
dalam senarai pemain MKLAND tahun 2005.....aku tak namnpak pun nama jaafar salleh......main mana dia yek.....ada ke team lain nak ambik dia main..... :roll:
By monashahana
#33819
rizuan5349 wrote:dalam senarai pemain MKLAND tahun 2005.....aku tak namnpak pun nama jaafar salleh......main mana dia yek.....ada ke team lain nak ambik dia main..... :roll:


hmmm...adaa.....
By merah padam
#33827
monashahana wrote:
rizuan5349 wrote:dalam senarai pemain MKLAND tahun 2005.....aku tak namnpak pun nama jaafar salleh......main mana dia yek.....ada ke team lain nak ambik dia main..... :roll:


hmmm...adaa.....


ko ni minat betul ngan jaafar ni...ape lah yg syok sngat ngan jaafar ni....
By monashahana
#33837
hmmm...ape salahnyer kalo sy minat pun...korang kan tk minat kt dia...so,,nampaknyer sy sorang ajelaa yg minat...huhuhu :roll:
By merah padam
#33839
monashahana wrote:hmmm...ape salahnyer kalo sy minat pun...korang kan tk minat kt dia...so,,nampaknyer sy sorang ajelaa yg minat...huhuhu :roll:


tak salah ....
By misai11
#33846
tapi tiap2 kali futsal sfc..jaafar salleh turun gak klu korg nak tau..
pakai jersi selangor no 18 adidas..sape ek bagi??hehe
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7