[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
MK LAND SELANGOR - Page 7 - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

By ortega
#76573
kalau jadi..takde chance le nak amik md. noor derus heheheheh...
By firdaus
#76610
Rizal wrote:Petikan The Star

Talk is rife that the MK Land chairman, Tan Sri Mustapha Kamal, will have a change of heart and will continue to support the football club after his return from pilgrimage today.

A club official, who asked not to be named, said yesterday that Mustapha was expected to sit down with the company’s board of directors in a day or two to discuss the possible of the team continuing to play in the Premier League.

p/s: Dato mustapha kena campur tangan bagi menyelamatkan maruah Mk.sayang pasukan kuat mcm MK keluar dr liga.


tu yg aku cakap dlm posting aku tu..hehe sebelum kuar paper aku dah tau kihkihhkihh

firdaus wrote:yg ni memang betul CEO minat tp terpaksa akur dgn board of directors dan audit laporan kewangan yg menunjukkan kontra margin yg ketara akibat perbelanjaan team ni nk main dlm MPL
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7