[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
MK LAND SELANGOR - Page 3 - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

By mehmet2020
#43500
Alpine2 wrote:MK LAND lwn Selangor FC hujung minggu nie.... kita kena turun ramai2 sebab nak kalahkan pencabar terdekat ni.... kalau betul ada jutawan dalam mk land ni nak belik Man Utd.... tu dah kira cita2 melampaui batas tu.... sebab MK LAND ni dikira adik beradik selangor juga tu.... heh!

Regards.


Mak aiiiii.Kaya betul toke MK Land nih..........siap nak beli MU lagik!!!!. Apapun Selangor WAJIB & MESTI MENANG ke atas MK Land bagi menjarakkan kedudukan mata di samping mengharapkan pencabar terdekat kita iaitu Kedah & KL tewas. SELAMAT BERJUANG WAHAI PAHLAWAN2 RED GIANTS!!!! KEMBALIKAN ERA KEGEMILANGAN SELANGOR MACAM DULU. :D :D :D
By mehmet2020
#43502
Kalo mcm tuh, patutnyer MK Land ler sponsor Selangor utk beli pemain2 import ternama & berkualiti tinggi, pasal MK Land banyak fulus. Then, aku rasa kalo MK Land & Proton, takpun PETRONAS sponsor utama Selangor, bertambahlah kembung kantung FAS. Apapun, Selangor teruskan rentak membalun lawan seterusnya iaitu MK Land.:-)
By cOnDeViL
#43670
aku rase perlawanan top of the tanle nih akan berakhir ngan selangor membalunmk land dengan 2-0 hehhehehehehehe go selangor go selangor go!!!
By Jimmyroy
#43685
:D HAi seme....

mungkin betul jugak cakap brother tu...tapi..i tak rasa MU nak jual saham dia dekat MK Land. Kalau jual pun mybe ciput je laaa dan tak akan memberi apa2 return kat MU pun nanti. Kalau nak kata MU nak bagi umah kat player diorang satu sorang pun..takan lak kat malaysia kan??

Whatever i masih percaya yang Selangorean lebih berduit berbanding MK Land. BOD MK Land pun kalau nak buat investmet mesti pikir dulu. Takan la nak invest dalam saham MU semata2 nak pakai reserve player MU. (mmmm... tak sesuai la kalau dalam business)..hehehe
By cOnDeViL
#43687
betul jugak tuh abih nanti gaji diorang yg melambak tuh sape nak bayau hehehhe
By firdaus
#43929
mehmet2020 wrote:
Alpine2 wrote:MK LAND lwn Selangor FC hujung minggu nie.... kita kena turun ramai2 sebab nak kalahkan pencabar terdekat ni.... kalau betul ada jutawan dalam mk land ni nak belik Man Utd.... tu dah kira cita2 melampaui batas tu.... sebab MK LAND ni dikira adik beradik selangor juga tu.... heh!
Regards.

Mak aiiiii.Kaya betul toke MK Land nih..........siap nak beli MU lagik!!!!. Apapun Selangor WAJIB & MESTI MENANG ke atas MK Land bagi menjarakkan kedudukan mata di samping mengharapkan pencabar terdekat kita iaitu Kedah & KL tewas. SELAMAT BERJUANG WAHAI PAHLAWAN2 RED GIANTS!!!! KEMBALIKAN ERA KEGEMILANGAN SELANGOR MACAM DULU. :D :D :D


big boss a.k.a tuan punya MKLand - Tan Sri Musthapa Kamal adalah antara 10 bilionaire Malaysia yg tersenarai hasil pemantauan Business Times (M)..mmg MKland pernah menyuarakan hasrat utk membeli saham di Old Trafford tp bkn majority stake..bagaimanapun bidding tersebut gagal..
Antara hartanah yg dimilik dan dimajukan MKLand adalah Bukit Merah Lake Town kt Perak
By alex_jingo
#44008
ade sesape bole bagi info senarai player pasukan MKLand tak?saje nak tau....... :lol:
By team_modenas
#44130
Tahniah MK Land.Kami nak lihat kemampuan anda tahun ni.Nak ikut jejak MPPJ ker? :lol:
By neoli78
#44448
hehehe, kalau dia nak main Liga Super, Selangor ni nak letak mana....hehehe
team_modenas, ko main Modenas ke tahun ni? aku dengar Modenas hantar team masuk liga KL, betul ke?
By team_modenas
#44562
neoli78 wrote:hehehe, kalau dia nak main Liga Super, Selangor ni nak letak mana....hehehe
team_modenas, ko main Modenas ke tahun ni? aku dengar Modenas hantar team masuk liga KL, betul ke?
:lol:
By alex_jingo
#45001
btul tu...selangor nak main kat maner plak..... :lol:
By poetye
#48657
Di Kuala Lumpur, Selangor MK Land berpesta gol apabila menumpaskan Brunei 6-0 dalam perlawanan Kumpulan A di Stadium Selayang dekat sini.

Jaringan empat gol pemain import dari St Vincent & Granadines, Marlon Alex James, meletakkan pasukan tuan rumah mendahului 4-0 pada separuh masa pertama.

Gol pembukaan MK Land diperolehi pada minit ke-23 menerusi sepakan sudut Shahrin Abdul Majid yang disempurnakan oleh Marlon.

Marlon yang juga ketua pasukan menambah perit pasukan pelawat apabila membolosi gawang Brunei pada minit ke-37, ke-39 dan ke-44.

Babak kedua pula menyaksikan giliran seorang lagi pemain import dari Slovakia, Miroslav Toth, menceriakan tuan rumah menerusi dua jaringannya pada minit ke-53 dan ke-57.

*************************************************************

walaupun score 4 gol.. tapi jaringan2 Marlon ni kebanyakkan hasil kelemauan keeper Brunei sendiri yang tangkap bola tak lekat le..
By reddzahier
#48701
MK LAN D MENGGANANSSS...SO SGOR BE PREPARED...JADIKAN KEKALAHAN ARI TU SBG IKHTIBAR...MK LANG BE READY...OK..
By DARAH SATRIA
#48719
Dahsyat tu MK LAN malam tadi... berderet gol dia... sampai 6 biji... nie kalau dibiarkan nie jadi duri nie... oleh itu waspada lah satria2 selangor... jangan berundur selagi kudrat masih ada... lawan habis habisan... jgn bagi muka... tapi kalau bagi kad merah kat derang ok la... biar semua tak leh main... hahahahahaha... (gelak jahat)... :twisted:
By merah padam
#48748
selangor nak menang ngan brunei punyelah seksa....mk land relek je belasah....jaringan selangor plg byk dlm satu game 6 bijik....sama mcm mk land....tapi mk land takde bolos....perghhhhh....

mcm mana diorang ni boleh power semacam je ?....diorang ni semue kaki konkrit ke?....
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7