[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
MK LAND SELANGOR - Page 4 - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

By rizuan5349
#48753
Semangat baru tu player mk land kan baru balik dari langkawi....bercuti dan memotivasikan diri..siap training lagi kat sana.....takpa janji selangor kena kekalkan prestasi setiap game adalah penting....
By scarface
#48911
satu² pasukan yg ble musnahkan harapan Selangor utk ke MSL tahun depan.. jgn la jadi lagi cam tahun lepas.. :x :cry: sedih aku..
By DARAH SATRIA
#49119
Jgn la ko cakap camtu scarface... seram gak aku dgr... aku dah meletakkan harapan yg tinggi nak pi liga super nie... tapi mmg kumpulan dalam kumpulan kita nie kumpulan maut... SELANGOR, MK LAN, KEDAH dan KL... tapi now KL dah nampak jauh skit... yg harus diberi perhatian adalah KEDAH sebab ada 2 game kat AS... kalau lawan MK LAN leh bagi sokongan lagi sebab masih leh sampai lagi stadium tuh... insya allah...
By fakhzan
#50407
MK LAND dah ada club sorok sendiri..td kat highlight liga malaysia (5/5/05)..depa target nak tambah ahli..buat masa sekarang nak target penyokong2 s`gor jd ahli depa jugak..so amacam pendapat hampa sbg penyokong s`gor??

*sapa yg join MK LAND ni sure senang dpt keje dgn depa nihh..nak join jg la mcm tuhh
By Max_07s
#50408
aku sure mamat yg bro nesta ckp dulu tuh mesti skang ni sokong mk land....harharhar!!! payah ler mk land nak tarik fans selangor pasal skang ni tgh bersaing ngan selangor..lain ler kalu group lain..tapi kami sebgai fans selangor happy kalu mk land masuk MSL selepas selangor masuk..kira taun depan ler tuh..hehehehe...
By firdaus
#50415
kalau ikut 'highlights' kt tv tu..ada banner taman bunga raya..setahu aku taman ni adalah taman kt Serendah Selangor yg merupakan projek awal Tan Sri Dato' Musthapa Kamal masa zaman MB Mat Taib dulu..kt situ gak MKLand (dahulunya EMKAY Properties) buat kelab golf utk pancing pihak2 tertentu sbg usaha amal nk tarik tender..pendapat aku? hehehe cam 'macha' je yg pegang kelab tu hehehe
By scarface
#50869
aku bole tolong sokong MK Land nih.. tapi bila Selangor perlukan kemenangan dari MK Land terutama bila jumpa Kedah nanti.. kalo sajer nak berpaling tadah tukar team kesayangan.. mmg D.Kamal perlukan keajaiban laa.. kalo sogok duit.. kompom aku amek (jgn tolak rejeki).. sokong ala kadir/nak tak nak je laa.. hehehe.. :lol: :oops: yg pasti.. SELANGOR SELAMANYA..!~

p/s: kalo di Piala Malaysia nanti.. team dari Selangor sure dapat sokongan aku.. especially kalo dapat kalahkan team negeri lain.. tapi tetap Selangor priority nyer..
By DARAH SATRIA
#52406
MK Lan yg berlagak tu akhirnya tewas di tangan selangor... aku bosan giler dengar lagu mk lan mlm tadi ngan pancaragam org mati... betul2 mematikan team mk lan... hahahahahaha...
By spritzer
#53007
tapi...

MK Land harus berbangga kerana mampu memberikan saingan sengit kepada pasukan selangor. player selangor siap bersorak gembira bila wisel penamat dibunyikan. macam lega giler permainan tu dah tamat
By RºOneY_08
#53299
MK LAND mmg pada landasan yg baik skrg nie...tp aku rase team nie susah ckit ar gugat selangor kt atas skrg nie...lg pon game ngan selangor dh xde...so susah team nie nk amik 3 mate dr selangor...tp aku tabik kt kelab mcm MK LAND nie...bleh ikut jejak MPPJ jd juare Piala Malaysia....insyaAllah....
By nurhisham
#53306
RºOneY_08 wrote:lg pon game ngan selangor dh xde...so susah team nie nk amik 3 mate dr selangor...


Silap tu... game terakhir, MKLAND lwn Selangor. So, katakan la, masa tu tiba2 sama terikat mata, mau nyer game tu jadi penentu. Sbb tak mustahil beb, dgn cara, MKland kalahkan Kedah, then Selangor terkalah kepada Kedah lagi. Selain dari game tu, dua2 pasukan menang semua game. So game terakhir tu jadi penentuan. Now, every 3 point is important.
By azman_sa
#53338
MK Land, Kedah kejar Selangor

Namun keupayaan MK Land yang menduduki tangga kedua liga tidak boleh dipandang rendah keupayaan mereka.

Anak didik Khan Hung Meng memiliki jentera serangan ampuh menerusi gandingan Marlon Alex James dan kelincahan Miroslav Toth untuk menggegar jaring Kedah.

Jentera serangan MK Land nyata lebih menyerlah daripada Kedah selepas 14 perlawanan mereka telah menjaringkan 41 gol berbanding skuad Kenari hanya 28 gol.

--------------------------------------------------------------------------------------

Selangor jangan dok leka lagi. Pusingan Ke3 adalah penentuan. Selangor perlu menangn semua game.
By poetye
#53359
rasa2nya mlam ni ada live antara MKLand ngan Kedah.. kalau takde live, mungkin delay aje kot..!!
By firdaus
#53400
sekali mkland kena pulun 4-0 daaaaa..baguih lg kita ada gak 4-1..1 tu walau gol ehsan sumbangan player kedah sendiri ttp gol gal kan..hehehe
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7