[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
P.Bank 2 > Sarawak 2 - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

By deeno
#31867
[:(] Oleh kerana terlalu yakin dengan keputusan 2 - 1 ....akhirnyer membawa padah kerana Sarawak berjaya mengikat kedudukan 2 - 2 berbaki 9min terakhir permainan......Dengan permainan yg sempurna pd babak pertama didahului dgn gol awal pd min ke 5 permainan....P.Bank menyerang dan terus mengatur serangan bertubi2 kearah pintu gol Sarawak.....setelah mendahului 2 - 0 tiba2 sarawak mendapat gol yg menjadi pertikaian kerana mereka mendakwa gol yg dijaringkan pada sudut tepi tiang gol adalah masuk tetapi pihak P.BAnk mendakwa gol itu tidak sah kerana bola tidak masuk kedalam pintu gol......ini berikutan kecuaian lastman yg membuat pemeriksaan terhadap jaring.......Sarawak mengatakan bola masuk kegawang tetapi bolos dgn melepasi lubang yg didakwa mereka bocor.....ini menjadikan pihak pengurusan P.Bank membantah keputusan pengadil diakhir permainan.....
[8D] Walau apa2 pun P.Bank banyak mensia2kan peluang didepan gol yg sudah terhidang luas sekurang2nyer 4 kali.......Keseluruhan game semalam adlah memuaskan kerana dapat melihat kedua2 pasukan inginkan kemenangan kerana perlu memperbaiki kedudukan carta masing2.....
By ortega
#20550
heheehe..ada lg cite masuk ikut lubang..hehehehe ingat dulu-dulu je ada cite camni...[:D]
By roughfee89
#20558
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by ortega</i>
<br />heheehe..ada lg cite masuk ikut lubang..hehehehe ingat dulu-dulu je ada cite camni...[:D]
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
betul la...tak faham aku macamana boleh berlaku...diorang tak check jaring betul2 ker...
By rizuan5349
#20570
BERAPA BANYAK TAJUK LER..........
By xhensem
#20573
ala xpe la wan,satu negeri kan.....[;)]
By misai11
#20591
tul tu..kurangkan la bukak tajuk..
kasik pening org nak komen jer...
takyah la tiap2 game team lain pun nak bukak tajuk..
klu camtu..dlm seminggu, kena 5 tajuk tambahan utk satu2 game sbb sgor ada 5 team..sgor,mppj,mkland,pkns,public bank...

so..sayangilah team negeri kite yg satu ni...
jatuh bgn team kite yg kerdil ni...kite kena support gak..
takde kite kat forum ni..sape gi nak support?
By gergasimerah
#20596
sayangilah pasukan negeri sendiri..[:D]
sebab forum nih pun kaler merah kuning
public bank, mppj, pkns, mk land tak pakai
pun jersi kaler merah kuning...[:D]
By misai11
#20599
so..dah kaler merah kuning..paham2 je la ek..
takyah nak diterangkan lagik oelh gergasimerah..heheh
By misai11
#20601
so..dah kaler merah kuning..paham2 je la ek..
takyah nak diterangkan lagik oelh gergasimerah..heheh
By rizuan5349
#20608
ITU KALAU PAHAM......[:D]
By deeno
#20611
[8D] aku paham maksud tersirat korang tuu..tak yah nak perli2..laaa.....aku bukan aperr..cumer nak tambah informasi mengenai liga yg ader kat MALAYSIA nie ajerr....abih tu tajuk EURO 2004 yg tak der kener mengena dgn forum nie cam ner lak citer.....
[:D] aku masuk forum nie sbb aku fikir kiter satu negeri dan boleh bertukar2 pendapat...mengenai pasukan yg ader dalam liga M ...tapi korang tak cukup open dalam membincangkan beberapa isu.....sory la klu aku cakap lebih2....
[8D] sepatutnyer kiter berbangga dgn negeri selangor krn mempunyai beberapa pasukan kelab yg hebat...tetapi malangnyer kurang support dr penduduknyer sendiri......aku pun selangor gak tapi kiter dlm bola nie kener open minded skit.....korang tak nak ker tgk satu hari nanti pasukan dr selangor mengungguli carta dan kedudukan dlm liga SUPER....termasukla selangor sendiri...klu aku laaa...memang bangga sesangat.....
[8D] Ko tak nak komen ker ORTEGA.......
[:D] ok la geng.....harap korang semua tak ambik hati.....aku mintak maap laa....VIVA SELANGOR.....
By xhensem
#20612
aku mmg x kisah punye deeno,[:D]
By poetye
#20614
aku plak mmg tak kisah kalau ada perbincangan mengenai team2 lain spt PB,MPPJ bla bla... kita bincang apa yang baik jadikan teladan dan yang hampeh tu kasi campak aje la..

tapi.. buat supporter PB, MPPJ dan bla bla... kalau korang nak bukak topik mengenai team PB, MPPJ, PKNS dll.. better korang letak kt "General Soccer".
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"> General Soccer
<font color="yellow"> The best place where you can discuss the other soccer leagues, national teams, news about other teams or about a certain player you enjoy watching but is not wearing a Red-Yellow shirt</font id="yellow"> etc. <hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

so.. kepada deeno, hang jangan kecik hati noo..
By ortega
#20618
aku kena komen kee???aku rasa bebudak ni komen pasal topic ko yg bersepah2 tu jek..so ikutlah saranan En. Poetye kita........biar duduk satu tempat..kemas sikit..pasal nak sokong mana tu kan aku dah ckp..hati masing2..otak masing2..duit masing2 ikut suka la..takde pun sesapa nak melarang
By deeno
#20619
[:D] Thanks buat mr.xhensem dan mr.poetye keraner memahami.....ok....aku akan buker tajuk kat ganeral soccer seperti yg diberitahu....thanks agains....VIVA SELANGOR.....