[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
MPPJ vs Norwich City ( 14/07/04 ) - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

By deeno
#31888
[:D] MPPJ yg dilihat selesa menghuni persada kumpulan B dgn 37 mata,bagaimanapun sejak ketiadaan penyerang berbisanya Juan Manuel Arostegui yg menyertai kelab di Maxico,kedudukan kelab itu tdk menentu.
[:D] bukan saja kehilangan Arostegui,skuad yg dibimbing Dollah Salleh itu juga tdk dibantu Nizauddin Yusof yg dilanda kecederaan menyebabkan hanya mampu seri 1-1 dgn Kelantan kelmarin.
[:D] Kini MPPJ mengharapkan Sasa Branezac,Fabricio Franceschi dan Bruno Martelotto serta Harris Safwan Kamal utk mengekalkan reputasi skuad Black Widowitu berada dipersada sekaligus bersaing dlm LIGA SUPER musim depan.
[:D] Walaupun mendahului MK LAND ,N9 dan KL ,, MPPJ tdk sedikit pun merasa resah kerana yakin pasangan yg ada mampu bangkin selepas ini.
[:D] MPPJ juga akan memperkemaskan pasukannya dgn mengadakan ujian menentang NORWICH CITY pd perlawanan persahabatan di stadium Petaling jaya, 14 JULY ini.
[:D] pengurus MPPJ ,Redzuan Sintol berkata pasukannya akan menggunakan khidmat penyerang Perak FRANK SEATOR dan BRIAN FUENTES ( SEL ) utk menghadapi N.CITY.

[8D] macam nie sah la Fuentes akan beraksi bersama MPPJ....ganding plak ngan Martelotto....fuhhhhhh....dasyatt tuuuuu...
By misai11
#21358
leceh la game ni buat hari rabu..
aku ada klas la..harap2 batal la klas tu cam rabu aku tgk sgor v brunei aritu...

so deeno..ni main kat cheras ke shah alam?
info dlm paper ngarut la...
By misai11
#21363
la..tuka agik?
abis skang main kat stadium mppj ke?

tanak tuka agik ke?
main la kat stadium upm..
leh mlm tu..pas klas aku trus je pegi tgk..hehe
By deeno
#21369
[8D] Malam nie aku confirm balik ngan diorang.......diorang pun tak confirm lg tu......paper memang gilerrr......dia ingat kite beli paper tu free kot....sesuker jer letak maklumat yg tak tepat.......[:)]
By misai11
#21441
info dari <font color="green">www.norwichcity-fanclub.com.my</font id="green">

<font color="green">NCFC</font id="green"> VS <font color="blue">MPPJ</font id="blue">

Kick Off Time : 8.45 pm

Date:<font color="red">Wednesday</font id="red"> 14 July 2004

Venue : Stadium Kuala Lumpur <font color="red">Cheras</font id="red">

Ticket Price: <font color="red">RM 10 </font id="red">per Ticket
By gergasimerah
#21449
men kat cheras kan..tadi pun aku
cam nampak jer iklan kat ntv 7..
ntv 7 ada buat live ker?
By misai11
#21454
biasenyer klu ntv7 wat iklan tu..kompom ada live..
sbb ntv7 slalu wat live game2 camni..

klu ada live..rabu ni leh aku tape kat tv je..sbb aku ada klas mlm..

sabtu tu..bleh la aku gi stadium tgk mesia main...
jom la gergasimerah!!
By deeno
#21473
[:D] game confirm pada 14hb July di Stadium KLFA,Cheras.....8.45mlm........[:D]
[8D] MPPJSelangorrrrr......sedang berjuangggg......
di tengah padang.....melawan terus menyerang......
dan terus menyerang.......gagah pemainnya.....setia
penyokongnya...bersedia.....walau dimana jua.......
MPPJ Selangor ( ulang 3 kali ) - lagu dr si baju hijau....
By BudakSelangor
#21499
Deeno ..aku teringin nak pergi tengok game nie .. takat stadium Cheras tu memang dekat la tu .. Kat mana nak dapatkan tiket? Aku dengar berita kat Proton Edar tapi semua cawangan ada jual ker tiket nie? Saper lagi yang nak pergi bleh la jumpa kat stadium tu .. Nasib baik aku tak pergi stadium MPPJ .. maklumat korang memang berguna la .. Musim 2004/05 selain Man U bleh gak layan game Norwich City .. tumpang bangga ada lambang Proton kat jersey mat salleh nun .. kali nie kita jajah dorang plak ..ahakz
By bujang lapok
#21523
uish mcm bagus ni, std cheras, pastu 10 hinggit lak tu, mcm leh pegi jer, insyaallah...
By misai11
#21533
hehehe..bujanglapok suke la tu...main kat cheras..leh singgah sebentar kat hukm...usha2 nurse...eheheh
By gergasimerah
#21542
gua tak dapat join la..adeh
By ortega
#21631
BS ko pegi kan??nanti aku roger ko..kat mana nak duduk nih??Stadium Cheras tak pernah masuk laaaa..
By misai11
#21634
tadi aku chat ngan BS..dia cakap dia gi mlm ni..dia nak ajak nesta skali..jom la turun geng...BS cakap..tunggu kat depan stadium tu kul 8.15...nnt kite masuk sesama la...aku gi gak mlm ni..lepak skali ek ortega..yg lain pun...jom la lepak skali..baru meriah..