[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
MPPJ vs Norwich City ( 14/07/04 ) - Page 3 - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

By deeno
#21686
[:D] Abis tu aku tggu korang tak muncul2 datang mintak tiket, aku pun bg jer laaa kat brader tu....ingat nak bg tiket kat maner2 awek ....tapi tak der plk yg muncul....hikhukhik
By misai11
#21687
heheh..deeno...klu awek, rabun malam ko tu ilang la ek?
hmm..bukan main riang aku tgk deeno..siap berborak ngan brader FRU..
tp malang...ombak ko buat..tak dpt support la..maybe sbb stadium kecik sgt kot...papehal best la lagu dollah salleh tu..hehe
By deeno
#21689
[:D] Jgan sebut FRU tu...aku benci name FRU....sejak dr stadium s.alam lagi.....klu kat shah alam dah menjadi tu......lagi pun tempat jauh dr petaling.....ramai yg tak tau....termasuklah aku.....semalam aku naik bas fun club.....klu tak mampos aku cari jalan malam2.......awek mater aku nie lain skit......hikhikhik....[:D] tapi semalam memang ramai awek oooo......[}:)]
By misai11
#21693
Canaries tour off to a flyer


Norwich got their pre-season tour of Malaysia off to a winning start today as they beat <font color="red">Selangor</font id="red"> 3-2.
Argentinian striker Bruno Martelotto gave the Barclays Premiership new boys a shock with a goal inside the first minute, beating goalkeeper Paul Gallacher with a deflected shot.


But Leon McKenzie levelled the scores three minutes before the interval after Damien Francis had backheeled the ball to him.

Boss Nigel Worthington made plenty of changes in the second half - with two of the substitutes putting the Canaries in control.

Two minutes after Jim Brennan had taken advantage of sloppy defending to score from 12 yards, Ryan Jarvis netted after receiving the ball from Francis.

<font color="red">Selangor</font id="red"> pulled a goal back on 72 minutes with a header from Croatian Sasa Brenazac - but Worthington's men held on.

• Your views on this story? Email newsdesk@soccernet.com

HEHE..MAIN BLASAH JE MAT SALEH NI..
PLAYER2 <font color="red">SELANGOR</font id="red"> DUK TRAINING KAT UPM..KO CAKAP <font color="red">SELANGOR</font id="red"> MAIN MLM TD.
TU BUKAN <font color="red">SELANGOR</font id="red"> LA WAHAI OMPUTIH..TU <font color="blue">MPPJ SELANGOR </font id="blue">

wpun wartawan kite ni hampeh..diorg takde la terkeliru antara <font color="red">manchester united </font id="red">dan <font color="blue">manchester city</font id="blue">...ni <font color="blue">mppj selangor</font id="blue"> ngan <font color="red">selangor</font id="red"> pun tak dpt beza...

moral of the story...<font color="purple">espn.com </font id="purple">jgn la jadik cam <font color="green">fam.org.my</font id="green">
By BudakSelangor
#21695
Hekelleh Deeno ..aku ingat macam pernah nampak ko .. aku agak ko la mamat yang selalu masuk padang stadium Shah Alam pastu kena kejar ngan FRU tu ker? Ada sekali tu aku tatau saper lari2 pastu terjatuh dalam longkak ..BEDEBAB ..macam nangka daaa ..parah tak parah sangat la cuma kena berpapah gak la dek FRU .. Ko ingat ko sorang tak suka FRU ..aku pun tak suka gak sebab dorang nie suka main tibai ajer ..tibai dulu tanya kemudian .. Dah berapa ramai yang tak bersalah kena belasah ngan FRU ...mata nie haa jadi saksi ..yang buat hal orang lain tapi yang kena orang lain ..lembik dan berdarah budak tu dikerjakan dek FRU ..Sebab tu kadang2 kalau FRU kejar bebudak yang "nakal" sket cam ko aku dan penonton lain tolong coverkan sebab dah tau perangai FRU camner ..kalau dapat kat dorang sure kena balun cam Samseng Kampung Balun lagaknya ..yang paling aku dendam bila kena sembur air kimia ..kat mana tu ..rahsia ..he..he.. Sabtu nie aku lebih senang layan Akademi Fantasia daripada tengok team PAHSIA (Pahang + Malaysia) main .. Tapi untuk main bowling insyaAllah aku akan sampai kul 3 sebelum Firdaus dapat strike yang pertama ..
By deeno
#21715
[:D] haaaaa.....yg jatuh longkang tu bukan aku laaaaa....tu budak pintu 11.......jgn la bg aku malu bebb.......hikhikhikk.....[8D]