[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
Selangorfc.com Futsal Club ( S.F.C ) - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

By misai11
#31890
aku rase dah tiba masenyer kite wat satu team futsal di kalangan geng forum kite ni...sbb 2 minggu lepas aku ada lawan team futsal yob4ever kat bkt jalil..kire best gak la..ramai2 je geng diorg leh turun..sume geng2 forum...

so...klu bleh..kite buat la booking futsal seminggu skali..
booking bulanan la..kire amik satu time..yg kite akan main tiap2 minggu kat tempat tu...

so...bagi la cadangan korang...nak buat time biler...dan mane venue sesuai...
hari jumaat malam ker..
sabtu ptg ker...
sabtu mlm ker...(tak bleh,sbb nak tgk konsert AF..hhehe)
ahad pagi ker..
ahad ptg b4 game slangor ker...
atau any cadangan lain....
By roughfee89
#21397
menarik jugak tu...kita buat regular aktiviti...jadi makin bertambah rapat la hubungan sesama forumer semua...sekurang-kurangnya ada gak aktiviti yang bermanfaat...[:)][:D][8D][:I][:p]
By mamat19
#21405
bagus jugak cadangan kau tu ............... aku nak join ler ......... aper hal kau tipon atau sms aku ok.0162513644
By gergasimerah
#21407
cantik la cadangan ko misai..hehe
aku lantik ko jadi ketua amcam..
By panadol
#21413
Idea yg baguzzzz dari en.misai kita....aku sokong klau misai jadi ketua....tp jgn jadi ketua lanun dh la [:D][:D]

<hr noshade size="1">
<font color="red"><b><i>#SELANGOR BERSAMAMU SELAMANYA#</i></b></font id="red">
By misai11
#21421
iskh..tak bleh..aku tak reti booking futsal nyer tempat..
gergasimerah je suke buat2 bende2 camni...
klu dari segi aturcara program..leh la aku tolog2 skit..
kite lantik aje encik panadol jadik ketua futsal..amacam geng?
biar dia tak malu2 dah pasni..hehehe
By Potti
#21442
kekeek sama la ngan aku.... aku lagi la .. reti tendang bola jek... ader org bawak datang la aku :D
By gergasimerah
#21448
okeh ah..jom kita merealisasikan impian nih
wat la cadangan sapa nak uruskan...
By misai11
#21455
jom la...kite start main jumaat malam ni..
jom la...pas keje..korang mandi2..pastu dtg main futsal..

sbb sabtu ramai nak pi deting la..tgk wayang la...
pastu ada yg tournament bola la...
pastu malam sabtu nak tgk akademi fantasia lagik..

so..jumaat malam sesuai aku rase...
klu sape2 setuju..bleh kite on buat futsal jumaat ni...ok tak?
klu tak ok...bagi la cadangan lain ker...
By gergasimerah
#21465
jumaat malam ka?
16hb takyah la
semua sport planet
full aku dah try call dah
lagi pun jumaat malam tu
aku ada friendly futsal ngan
perodua kat sunway sport planet
kul 8mlm...
By misai11
#21486
ala..try lAa booking agik gergasimerah...
kul 9 ker..kul 10 ker..mesti ada org cancel booking nyer..
meh la..meh la...hehe
By firrdaus
#21494
misai..cuba lu contact comotyou a.k.a fairuz utk urusan booking membooking ni..kalau aku main kt sunway ss 13 (belakang gerai makan tu) lebih tenang dr main kt sunway yg ada 11 turf tu..apa pun aku sentiasa ready utk main..cuma dah jarang sesangat melawat forum dgn turun stdm sbb komitmen rasmi dah makin padat..utk riadah ni ok je..
By nurul
#21507
kengkawan..team futsal pompuan x ade ke?...soli haa saya ni miskin sikit ilmu futsal ye lah nak tau jugak futsal tu main sama macam main bola ke?...asyik dengar futsal...futsal ape best sangat ke?
By bujang lapok
#21517
insyaallah, korang wat ler, aku insyaallah join, wah gergasi ko lwn perodua mane tu? perodua shah alam ke? lwn team abg ipar aku tu
By misai11
#21532
btul tu...buat kat sportsplanet subang ok gak..yg 4 court tu..lebih aman damai..try la book kat situ gergasimerah..kot2 ada kosong satu jam ker..nak buat futsal pompuan..kumpul la org..yg laki pi pun tak cukup2..hehe
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10