[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
Selangorfc.com Futsal Club ( S.F.C ) - Page 8 - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

By Futsal Team MPPJ
#25459
hampeh ko dkhan,kekeke dalam diam2 ko kenakan aku jugak ye...tup2 ko pun panas gan dia..lawak la ko nih[:D]. apapun kalau la ahli2 sfc.com nih dapat adakan pelawanan frendly gan team veteran tu jangan la nak balas dendam kat datuk tu ye...kesian dia kan dah tua..kang tackle2 patah tulang..siapa nak tanggung.[:D]
By misai11
#25767
<font color="blue">PE KATA...PASNI YG NAK DTG FUTSAL..KENA AHLI YG BERDAFTAR DLM FORUM NIE JE..AMACAM OK TAK??

YER LA...KANG BG KAWAN2 LAIN DTG PUN..KITE TAK KENAL..SUSAH NAK PANGGIL NAMA DIORG...

LGPUN...NI SALAH SATU CARA NAK TARIK ORG MASUK FORUM NIE..
SBB KLU DIORG RASE NAK MAIN FUTSAL NGAN SFC AGIK..DIORG AKAN MASUK REGISTER KAT FORUM NI GAK..

TANAK POSTING PUN TAKPE..JUST REGISTER...N ADA NAMA ID DIORG...

SO..SAMPAIKAN KEPADA RAKAN2 ANDA...[:D]</font id="blue">
By Max_07s
#25787
aku takut kaki ko yg patah kena keje ngan die..ehehhe..kalu misai slow talk ngan hamidin nak dapat jawatan tuh...abih tuh nesta nak taruk mane daa..kita kan dah calonkan die ganti si hamidin tuh...[;)]
By Futsal Team MPPJ
#25800
emm aku setuju pada cadangan ko tu misai,tapi kan kalau diantara mereka2 tu yang tak ada masa atau tak pernah buka komputer camne? kan ke kes naya jadinya...apa kata kan kita tanya mereka2 yang join main tu..samada nak masuk atau idak..kalau nak kita ajar la diaorang camne nak register masuk........kira celik IT la namanya tu........setuju?
By BFC
#25809
tul gak ckp futsal..tp kalu lg ramai lg best..leh main tukar2 x lah penat sgt..
By merah padam
#25820
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by BFC</i>
<br />tul gak ckp futsal..tp kalu lg ramai lg best..leh main tukar2 x lah penat sgt..
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

memandangkan kite tinggal dua kali jumaat sebelum puasa menjelang tiba.....ape kate jumaat yg kedua yakni 8 oktober kite buat <font color="red"><b><font size="4">pertandingan futsal friendly tertutup selangorfc.com</font id="size4"></b></font id="red">....

menurut statistik yg dikeluarkan oleh en. gergasi....attendance tidak kurang drpd 20 org....that mean kite boleh buat 4 team.....

so kite main secara league....

bayarannye senang je....RM 15 sorang....10 ringgit buat sewa pitch (2 jam)....5 ringgit lagi buat beli medal n sebagainye....

care pembahagian team....ikut le korang...nak one-two som ke....atau lat tali tamplom....hehehe....ikutle...tapi tak de main pilih2....mungkin kite buat undian ke.....

amacam?...ok tak?....ini memandangkan kite akan tidak berjumpa dlm jangka mase yg agak lame....piala malaysia pun dah abis.....kalau nak tunggu pun lepas raye.....lepas raye semue kembung kuih n rendang je le jawabnye....

kalau setuju...gergasi....ko bole mulekan langkah awal...insyaAllah aku tolong organize nanti....[:)][:D][8D]
By Futsal Team MPPJ
#25837
aku setuju je.kurang2 leh la aku collect medal lagi..cewahhh cam power je aku nih.aku rasa kan time puasa nih pun kita boleh buay sesuatu untuk ahli2 SFC.COM nih..kita tanya la diantara kita semua nih sesiapa leh jadi penganjur dan kita colect la duit beli makanan untuk hari berbuka puasa ahli2 SFC.COM nih..first aku cadang buat kat umah mona.[:D]
By gergasimerah
#25865
aku memang ada cadangan nak buat cam nih
tapi untuk 8hb tu..cuma ada sejam je yang
bleh boking..melainkan ada sapa sapa
yang sanggup men siang kita pilih
hari ahad 10/10 ker..sebab kalau siang tu
aku rasa takder masalah nak boking kut
kalau kita boking dari skang...
By misai11
#25874
nak buat ok jer..
aku setuju cadangan merahpadam..
dan aku free jer nak buat jadual n format pertandingan..

ala...biar la team realmadrid sfc kekal..dah sefahaman dah..heheh
By soulnine
#25888
hmmm nak tanya pada sape gambar masa futsal hari tuh, potti ke?? bila bleh send kat email aku, insyallah aku usahakan la kalu bleh masukkan kat magazine bola tuh...[:)][:D][:p]
By merah padam
#25891
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by gergasimerah</i>
<br />aku memang ada cadangan nak buat cam nih
tapi untuk 8hb tu..cuma ada sejam je yang
bleh boking..melainkan ada sapa sapa
yang sanggup men siang kita pilih
hari ahad 10/10 ker..sebab kalau siang tu
aku rasa takder masalah nak boking kut
kalau kita boking dari skang...
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

ape kate kite discuss ari jumaat ni - 1st october....kite ade futsal mase tu kan?.....

* misai....mane bole real madrid terus kekal....
By Futsal Team MPPJ
#25953
info terbaru hal team real madrid sfc.com....misai telah dibeli oleh chelsea sfc.com dengan yuran perpindahan 45,0000 baht...kekek teringat kat thailand plak aku nih[:D].wan dalam ura2 berpindah ke barca..dengan yuran perpindahan 56,0000 baht...huyooo kaya
By rizuan5349
#25979
Banyaklah nko aku ke barca.......bunyi cam sedap jer...56,0000 bath...takut bukan jadi kaya jadi kayap....[:D]ada faham ka...syam
By Futsal Team MPPJ
#25998
lorrr bukan ko ke,kan rikard ada call ko maa main futsal tu,[8D] ko nak nafikan ye..hehe takut perpindahan ko nanti jadi isu ye
By misai11
#26003
nampak nyer..segala desas desus mengenai perpindahan player2 team realmadrid sfc ni bakal berakhir setelah semua kelimaan pemain telah bersetuju untuk menyambung kontrak selama 2 minggu...dan akan kekal bersama dalam perlawanan pada 8 hb nnt..

so...ko simpan jer la duit2 baht ko tu utk gi thailand mlm kang ek mr futsal...hhehehe..untung2...bleh beli kawan2 jersi siam..[:D]
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10