[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
Selangorfc.com Futsal Club ( S.F.C ) - Page 9 - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

By gergasimerah
#26027
8hb game terbaru kita bukan 1hb...
By Potti
#26242
mintak2 la kul 9 nyer booking cancel :(
By Futsal Team MPPJ
#26556
oitt aku nak minta pihak pengurusan real madrid sfc.com naik kan gaji aku le misai.......bleh ke..aku nak beli keta honda Jazz la[:D]
By soulnine
#26840
tp kan...aku rasa masa bulan puasa pun ..kita still boleh buat futsal nie...tp masa tuh kena agak lewat sikit larr...macam 10-11 ke atau 11-12 ke...(yg penting lepas solat terawih arr)hehehe... coz at least kita boleh coop stamina, kalu x..tue yg jadi baju ketat x muat lepas raya tuh..amcm geng??
By rizuan5349
#26844
Aku setuju soulnine...kita buat futsal gak....bulan puasa nanti.....aku tak kisah tapi sebaik-baiknya lewat sikit le...
By misai11
#26853
ok...aku pum takde hal futsal bulan puase...
start kul 11 mlm la...
tp klu nak awal bleh gak...
kite buat la majlis bukak puase kat area2 sunway piramid tu ker..
pastu pas mkn n kenyang sume...kite smayang terawih kat masjid yg seberang jln bertentangan ngan sunway piramid tu...
then abis smayang terawih 8 rakaat dlm kul 930...
leh je trus tuka2 baju...main futsal kul 10-11...klu skit org...atau 10-12..klu ramai org...

tu klu ada majlis buke puase la..
tp klu takde...kite wat la 11-12 jer..
sejam udah ler...
sbb yg tak bujang tu..maybe susah skit nak dtg kot..
tp klu dpt dtg..agik bagus....

lgpun...puase 4 minggu jer...
futsal kite pun...selang 2 minggu...
so..dpt la 2 kali main time bulan pose ni..
sape2 yg tak dpt join pun..terlepas 2 aksi jer la..tak rugi sgt..
By soulnine
#26872
a'ahh ok jugak idea misai tuh...tp kalu time tuh nak berbuka sesama..time tuh nak solat terawaih sesama...time tuh nak main futsal...sekali...larrr..mesti cam kelam kabut je..sembahyang pun x khusyuk //asyik ingat berapa bijik nak score kat team real madrid sfc nanti[:p]
By merah padam
#26884
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by soulnine</i>
<br />a'ahh ok jugak idea misai tuh...tp kalu time tuh nak berbuka sesama..time tuh nak solat terawaih sesama...time tuh nak main futsal...sekali...larrr..mesti cam kelam kabut je..sembahyang pun x khusyuk //asyik ingat berapa bijik nak score kat team real madrid sfc nanti[:p]
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

aku setuju....kite main lepas terawih.....hari jumaat mlm sabtu atau sabtu mlm ahad....kite main sesaje dah le...buat maintain stamina....
By firrdaus
#26898
kalau baginda nabi..Rasullullah saw dan para sahabat boleh berjihad..berperang ditghari panas dibulan Ramadhan dlm Perang Badar dgn jumlah kekuatan cuma lebihkurang 313 muslimin menentang lebih 1000 org Quraish musyrikin kenapa kita yg cukup makan pakai serba serbi mengeluh nk main futsal lepas tarawih? bukankah pertemuan kita tu bertujuan mengeratkan silaturahim sesama kita lantas mengeratkan ukhwah..justeru bukankah itu juga satu ibadah walaupun bkn ibadah fardhu ain? memang betul dlm hukum fekah terang2 mengatakan niat tdk menghalalkan cara tp niat dan perilaku tdk langsung mengundang apa2 mukadimah maksiat lantas apa yg digusarkan wahai kengkawan..nawaitu yg elok akn mendapat balasan yg elok seandainya diperlakukan dgn penuh tertib didalam lingkungan syarak..
By misai11
#26900
dengan kata2 bernas dari saudara firrdaus tu...
maka....aktivti futsal akan diteruskan wpun bulan puase [:D]

korang sokong tak??
aku sokong....
By bujang lapok
#26914
insyaallah...aku sokong pendapat firdaus...
By Futsal Team MPPJ
#26953
aku pun setuju jugak.takder la aku malam2 lepas sembahyang terawih lepak kat padang bola depan umah aku je...kurang2 leh la buat lawak gan geng2 forum nih...ehh aku dengar soulnine nak kalahkan team real madrid sfc.com la..amacam misai..[:D]
By pauensem19
#28841
Hmmm so pe cite nie??[:D]
By BFC
#28842
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by bujang lapok</i>
<br />dah kalah dah pun...[:D]
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

mizan ko bukak luka lama lg ke..uishhh...mlm ni abis kita kena tibai nti..[:D]
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10