[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
Selangorfc.com Futsal Club ( S.F.C ) - Page 10 - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

By rizuan5349
#28843
Ahah memang tengah berdarah ni...pergh banyak tul darah....[:D]
By bujang lapok
#28844
dont worry utk mlm ni aku dah sedia panadol dgn ubat cacing byk2...kekeke [:D]
By misai11
#32320
AHLI-AHLI SFC YG PENAH TERLIBAT DLM TEAM FUTSAL :

1. Alim
2. Anaks
3. anakselangor
4. Angah316
5. Ayid
6. BFC
7. bujang lapok
8. comotyou
9. Dkhan
10. Farezrider
11. firrdaus
12. Futsal_team_mppj
13. gergasimerah
14. Hooligan
15. Lan71
16. Man coke
17. mastermind
18. merahpadam
19. misaixpdc
20. Miwanbaros
21. nesta
22. Ortega
23. Panadol
24. Pauensem19
25. Pippo
26. potti
27. Redszahir
28. Rivaldo
29. Rizuan5349
30. Roughfee89
31. Sorangmacho
32. Soulnine
33. Syah
34. Wanted
35. xhensem

SAPE2 YG AKU TERLUPE NAMA..TARUK EK NAMA KORG..SORI..

dah ada 35 org ni..bleh buat kad keahlian nie..hehe
By misai11
#33447
smalam aku tgk buletin sukan tv3....ternampak la cite psl kelab santos...
tgk2..lambang dia ada tulis SFC plak..hehe
bleh buat logo team futsal SFC nie.. :roll:

Image
By ortega
#33450
tu la pasal...aku pun perasan..tp. gambar bola tu cam gambar bola keranjang la pulak
By merah padam
#33455
kalau tak silap...logo yg ko tunjuk tu misai, mcm logo valencia lah...
By gergasimerah
#33535
aku tak sempat nak tgk plak..
By angah316
#33652
buat sticker lawa ooohhhh...boleh tampal kat box motor aku tu....
By Nanana_81
#55506
hmm .. wujud lagi kee futsol nii ..??
bes jugak kalo join ni ... tak ler boring ....
By deeno
#56167
klu nak join datanglah malam nie kat sunway sport planet....kami ader aktiviti futsal sesama ahli forum....k
By bayangbyb
#56739
dah setahun topic ni...
aku rasa SP 4 court yg terbaik la...
senang nak kumpul...
By fainrl
#224698
assalammualaikum.....bro firdaus,kalau nak ajak frendly futsal dengan dak2 sfc hari ahad malam xkesah la bile2 u all free,rase nye dapat x?saya tengah cari team ni untuk game frendly......lokasi kalau u all leh datang dekat telok panglima garang banting selangor......kalau dapat main cantik jugak cos leh merapatkan silaturrahim antara kita.......... pape hal contact saya faisyal (012 3629072).saya nak join team sfc tp xsempat cos u all pun main hari biasa kan.
By Nanana_81
#225194
Nanana_81 wrote:hmm .. wujud lagi kee futsol nii ..??
bes jugak kalo join ni ... tak ler boring ....



hui aku punya posting tahun 2005 ... pejam celik pejam celik, beberapa aktiviti fussal telah aku join dgn sfc .. menang kalah marah2 gaduh2 peluk2 sayang2 ..

dan juga aktiviti tgk bola kt stadium, main padang bola, men bola tampor, makan2, minum2 ... dah 3 tahun masa berlalu sejak aku posting nih ...
By don_carleone
#239828
Nanana_81 wrote:
Nanana_81 wrote:hmm .. wujud lagi kee futsol nii ..??
bes jugak kalo join ni ... tak ler boring ....



hui aku punya posting tahun 2005 ... pejam celik pejam celik, beberapa aktiviti fussal telah aku join dgn sfc .. menang kalah marah2 gaduh2 peluk2 sayang2 ..

dan juga aktiviti tgk bola kt stadium, main padang bola, men bola tampor, makan2, minum2 ... dah 3 tahun masa berlalu sejak aku posting nih ...


Tabik ORG LAM .. :) :)
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10