[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
Selangorfc.com Futsal Club ( S.F.C ) - Page 6 - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

By pauensem19
#23855
Ape daaa cite pasal pasir...Huhu [:D]

Malam nie kul 8 kan?? kat court berape eh?? anybody...Misai...confirmation plz...Haha...Thanks....
By monashahana
#23858
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by pauensem19</i>
<br />Ape daaa cite pasal pasir...Huhu [:D]

Malam nie kul 8 kan?? kat court berape eh?? anybody...Misai...confirmation plz...Haha...Thanks....
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

kat court mammoth mr.pauensem...[:D][:D]
By Futsal Team MPPJ
#23864
emm aku tolong cakapkan untuk pihak misai.....cari pasukan yang banyak pakai baju merah kuning...so tu le team sfc.com...betul ke tuan misai?
By belanda
#23884
Permainan yang sungguh BEH........

kalau boleh buat lah dua minggu sekali ke... ok jugak ...

kalau yang makan tongkat ali tu maybe bleh main seminggu sekali wahaha...

terserlah keterroran korang semua malam tu.. aku ingat antar team nie main tuk selangor lagi baik wahaha.....

tabik pada pauensem, misai, gergasi merah, firrdaus, soulnine, panadol dan semua .... aku dah ingat dah....

MAJULAH SFC untuk FUTSAL
By misai11
#23887
okay...harap2 team futsal kite ni semakin mantap...

utk makluman sume pemain..heheh
next training adalah pada hari jumaat dua minggu agik...

jumaat...10 september 2004
di tempat yg sama cam tadik...
tapi kul 9-10mlm...
kul 8 cam awal sgt...
aku dah bukak topic kat sembang lain2...
so sape nak join...meh tulis nama korang kat topic tu..
By bujang lapok
#23938
aku harap lepas ni ramai lg ler yg dtg..mane penduduk pintu M ni?..x kan wakilkan xhensem dgn alim jer...pintu 7 hari tu dah lebih dari separuh dtg...kedatangan anda suma dialukan..aku x tau ape akan berlaku 10hb...so insyaallah aku datang...
By Futsal Team MPPJ
#24052
emm lepas kita dah cukup mantap dan stamina dah ada.....masa tu kita boleh la ajak team yob4ever yang dikatakan bagus tu berentap di gelangang....kita tengok siapa yang lebih bagus...amacam?
By pauensem19
#24054
Haha....Best2...sume sempoi...
Futsal..walaupun balik awal coz nak g Langkawi...
tapi sumbangan nye kpd futsal kite amatlah bermakna...
lain kali leh main full time...

Ok 10 Sept kite turun lagik...bagi memantapkan pasukan...kite takde rancangan ke nak setup team utk SFC?? ape kate futsal ke misai ke dkhan ke soulnine ke Wan ke jadi kapten?? ke ade dah rancangan?? kite nak rentap ngan Yob4eve niehhh...Haha [:D]
By merah padam
#24086
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by Futsal Team MPPJ</i>
<br />
emm lepas kita dah cukup mantap dan stamina dah ada.....masa tu kita boleh la ajak team yob4ever yang dikatakan bagus tu berentap di gelangang....kita tengok siapa yang lebih bagus...amacam?
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

aku rase kite relek dulu....tunggu piala malaysia habis .....sebab sekang ni kite ngan yob asyik berentap mulut je...so takut terbawak2 dlm game nanti....lain kalau ade jaminan bahawa game tu betul2 friendly....
By misai11
#24095
btul tu...kite wat la friendly tu time piala mesia tgh rehat ker..
takpun time liga nak abis ker...
skang ni line tgh panas beb...

lebih elok kite berlatih sesama kite jer...
yer la...wpun nampak mantap dah...
tp kite baru 3 kali turun utk thn ni...
3 kali tu pun...tak cukup la...
better kite trus berlatih utk lawan team yg tiap2 ujung minggu berlatih tu....
By Futsal Team MPPJ
#24110
emm betul gak tu..kang bukan kita berfutsal kat sunway tu kang...kita ber wwc plak kang.payah tul.....kira bergaduh cam dalam jaring tu...emm ala2 cage plak ........kekekek.......emm nanti kita cuba meeting..tengok siapa kena jadi coach,pengurus,dan ketua pasukan,....amacam?
By Futsal Team MPPJ
#24111
emm betul gak tu..kang bukan kita berfutsal kat sunway tu kang...kita ber wwc plak kang.payah tul.....kira bergaduh cam dalam jaring tu...emm ala2 cage plak ........kekekek.......emm nanti kita cuba meeting..tengok siapa kena jadi coach,pengurus,dan ketua pasukan,....amacam?
By merah padam
#24139
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by Futsal Team MPPJ</i>
<br />
emm betul gak tu..kang bukan kita berfutsal kat sunway tu kang...kita ber wwc plak kang.payah tul.....kira bergaduh cam dalam jaring tu...emm ala2 cage plak ........kekekek.......emm nanti kita cuba meeting..tengok siapa kena jadi coach,pengurus,dan ketua pasukan,....amacam?
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

aku setuju utk kite aktif...tapi make sure team yg kite nak form tu di sertai oleh org yg betul2 committed...at least boleh confirm dtg setiap hujung minggu....n org yg tak banyak keje...e.g keje malam....
By misai11
#24646
wahhh...team futsal kite dah dpt menarik 21 org utk dtg last jumaat..

satu perkembangan yg best...
pasni leh la wat liga tiap kali kite berfutsal...

baru la best main...sbb result kite catat atas kertas..
dan pas abis game..leh buat report n result tournament pada minggu tersebut..

so..pasni...game kite 24 sept...bleh la wat liga sfc...
sape2 nak dtg..sile bagi nama anda kat posting psl futsal 24 hb ni kat sembang lain2...
By Futsal Team MPPJ
#24662
wahh banyak gak tu..lepas nih kita buat jersi team kita nih nak..kasi gempak kat team yo tu...amacam geng setuju ke?
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10