[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
Selangorfc.com Futsal Club ( S.F.C ) - Page 7 - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

By merah padam
#24840
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by Futsal Team MPPJ</i>
<br />
wahh banyak gak tu..lepas nih kita buat jersi team kita nih nak..kasi gempak kat team yo tu...amacam geng setuju ke?
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

aku cadangkan ....ape kate kite buat friendly futsal ngan veteran selangor.....sesape yg ade contact ngan player veteran bole tolong propose kan...aku ade contact, tapi player lame gile...arthur koh n hj roslan....sesape yg bole communicate ngan mai berahim cantek gak...

amacam?...ada berani?....
By misai11
#24843
"tanpa keberanian, mimpi takkan jadik kenyataan"..petikan KL menJERIT

so...aku berani [:D]
By Futsal Team MPPJ
#24847
[:D]aku pun berani gak menyahut cabaran ko tu merah padam, sekurang2nya leh kita bertemu gan orang lama dalam bolasepak,kot2 dia bleh rekemen kan sesiapa yang bagus main untuk mewakili team negeri atau kelab,kalau rezeki tak kemana kan?.
By merah padam
#24875
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by Futsal Team MPPJ</i>
<br />
[:D]aku pun berani gak menyahut cabaran ko tu merah padam, sekurang2nya leh kita bertemu gan orang lama dalam bolasepak,kot2 dia bleh rekemen kan sesiapa yang bagus main untuk mewakili team negeri atau kelab,kalau rezeki tak kemana kan?.
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

tapi sekang ni persoalannya....ade sesape yg boleh tolong sampaikan hajat ni kat veteran?...futsal...takkan ko takde cable kot....alah kalau dpt main ngan veteran tahun 1990-1997 pun ok ape...cth nye malek rahman, yeo seo hock, ravichandran.....alah sesape pun lah...
By Futsal Team MPPJ
#24880
kalau camtu,aku tanya pasukan veteran mppj leh tak?...pasal dalam skuad tu ada dollah salleh,khan hung meng,wan mahmud,tu je yang aku ingat ler....
By merah padam
#24887
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by Futsal Team MPPJ</i>
<br />

kalau camtu,aku tanya pasukan veteran mppj leh tak?...pasal dalam skuad tu ada dollah salleh,khan hung meng,wan mahmud,tu je yang aku ingat ler....
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

ORAIT...any outcome ko cite mase futsal 24 hb ni...takpun mase game ngan public bank....paling tidak cite je dlm forum ni....
By Futsal Team MPPJ
#24888
okk..kalau ada inform awal..aku kasi tau korang kat futsal kita pada 24hb nih ye...kalau tak dapat aku tru ajak MRU lawan team kita...artis2 la..so kita pun macam artis le masa tu,,,hehehe
By pauensem19
#24933
Hmmm menarik cadangan tue...takpe tak kesah sesape...kalau ade menarik tue jer la...idup Selangor!!!

Sport Planet pun dah sokong Selangor nie....lagi la bertambah menarik....[:D]
By misai11
#24943
bukan saje sportsplanet dihiasi bendera selangor..
tapi tadik time beli lunch...jalan2 sekitar fasa 1 kat bdr baru bangi dihiasi bendera selangor..

ingatkan sbb meraikan sgor menang lwn kl..
tp disebabkan ada majlis kuarters pkns dah nak siap kot..
apa daaa...ni mesti mb nak dtg kot...
biar mb yg dtg...jgn si hamidin n dm yg dtg..udah ler...
By Futsal Team MPPJ
#24973
huyoooo,betul2 misai marahkan si hamidin tu...hehehe lepas nih aku suruh hamidin tu jumpa ko ye misai,ko slow talk la kat dia..cakap le yang ko nak amik alih tugas dia....sure dia menangis pasal lepas nih takleh le dia nak tengok bola free lagi.........wakakak kena jumpa ko la plak er nak tiket free.
By merah padam
#24980
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by Futsal Team MPPJ</i>
<br />
huyoooo,betul2 misai marahkan si hamidin tu...hehehe lepas nih aku suruh hamidin tu jumpa ko ye misai,ko slow talk la kat dia..cakap le yang ko nak amik alih tugas dia....sure dia menangis pasal lepas nih takleh le dia nak tengok bola free lagi.........wakakak kena jumpa ko la plak er nak tiket free.
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

kalau aku...bukan setakat tak leh tgk bola....buang negeri terus....pasal dia ngan mokhtar lah kite penyokong yg sentiasa menyokong selangor kena tanggung malu....dia mcm tak sedar diri...
By Futsal Team MPPJ
#25016
weee kalau korang nak tahu,si datuk mohtar nih dulu terer oo main bola..semalam aku lepas minum2 gan x players selangor di era 80 an aku tak leh sebut nama la..takut diorang nanti kena BAN gan pengurusan selangor , ....tapi diorang pun cakap gak waktu muda2 mohtar nih kaki belut....pinjam kawan2 duit...
By Lan71
#25025
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by Futsal Team MPPJ</i>
<br />
weee kalau korang nak tahu,si datuk mohtar nih dulu terer oo main bola..semalam aku lepas minum2 gan x players selangor di era 80 an aku tak leh sebut nama la..takut diorang nanti kena BAN gan pengurusan selangor , ....tapi diorang pun cakap gak waktu muda2 mohtar nih <font color="red">kaki belut</font id="red">....pinjam kawan2 duit...
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

kaki belut ke jual belut ikan linang, futsal?
alah....ko sebut ajelah player tu....boleh kenal2 ngan forumers sfc....
futsal, ko jumpa dia orang tu kat kg jawa ya...???
By Futsal Team MPPJ
#25031
kekeke bukan aku tak nak cerita,,kang masa main futsal aku cerita kat ko gan geng2 room yang nak tahu..panas2222......melodiiiiiiiiiiiiiii.........
By belanda
#25451
datuk mokhtar memang bagus pun main bola....

dah tua tua pun dia masih boleh main bola beb...
sebab aku pernah main sama masa SSFC lwn Veteran Selangor kat padang
FAS kelana jaya... dia masih ada SKILL..

control ball dia pun bagus.... tengku ahmad pun sama....

aku bukan kawan baik dia atau kawan baik sesiapa...
tapi biarkan lah sejarah mereka jadi sejarah...
tak payah ungkit ungkit kisah lama mereka...
dia pun tak usik kau pun FUTSAL ....tul tak..

hehehe... aku pun panas gak dgn dia....
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10