[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
Liga FAM - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

By harris safwan
#31943
kat liga fam tu ade lagi kelab selangor main ke
yang aku tau cume mpsj je yang lain aku tak tau pulak
tapi masa awal piala F.A. tak silap aku ada satu kelab tu nama Proton Selangor macam mana tu Tolong jelasssskan[8D]
By Potti
#22712
MBSA tak main ke :(
By zf
#22742
MBSA main volley ball... hanif basri coach diorang!
By nurhisham
#22753
Memang ada pun.. MPSJ & Proton.
By Futsal Team MPPJ
#22780
emmm korang rasa takder team kelab lain ke selain daripada yang dinyatakan di atas...emm aku rasa mungkin lepas nih team EON akan ke liga FAM ..sebab aku main team eon...sesiapa ada kawan2 yang bagus2 boleh le kasi tau kat aku..leh main team eon nanti........
By misai11
#22781
oooo..ko main team EON ek...
tapi...ko ni player futsal mppj ker?
yg slalu main liga shahmin tu ek?
By Futsal Team MPPJ
#22782
emm betul tu misai....tapi aku bukan yang janggut tu la...yang sorang lagi tu...defend partner gan dia...aler..dulu jap aku guna nama nakata kalau tak silap...aku sebab bz la lama tak masuk room nih.....tu pasal lupa id aku sendiri.....waakakakaa.aku selalu tengok ko punya team main....aku perati je...ko je tak nak jemput aku main...lain kali ajak le erk...emm liga shamim tahun ni ko masuk lagi ke idak...start 17hb ogos kan......
By misai11
#22784
ooo..ko yg ada posting psl tournament futsal ko buat kat shah alam tu ek...aku ingat...

ala...bukan tanak jemput ko main team aku...
tp team aku ni takde sponsor...guna duit sendiri..so..tak dpt gajikan la org2 yg hebat cam ko....

kitorg masuk liga shahmim tu nnt..
tp taktau lak bile start...
maybe haris (budak sportsplanet waja tu nak main ngan kitorg)..

kitorg dah tak power la...asek kalah je skang ni..
sabtu aritu..main kat isf seksyen 15...grup stage pun tak lepas...
tp tgk real 19 main..gempak tu...

mppj nyer team lama tak nampak?
korang masuk mfl tak?
By Futsal Team MPPJ
#22787
haaaa.ingat pun ko kat aku...emmm aler...aku tak kisah le keluar duit sendiri..janji boleh main...star ke tak star ke..semua sama je.....emm tentang liga shamim ni...kitaorang main..juga....tapi mungkin pemain2 dari real 19 akan diserapkan 2,3 orang...nak kasi mantap banyak...tahun lepas rm mppj ke final..tapi kalah gan real 19 dengan keputusan 3-2 kira fight le juga game tu....emm aku ada tengok team ko main kat UIAM hari tu...gan kat isf pun aku ada.....just cuma team RM mppj nih tak muncul2 je..sebab tengah buat persiapan nak main liga shamim tu...yang liga ko cakap tu..kitaorang tak masuk le...lagipun target nak jadikan pasukan futsal mppj nih setanding gan pasukan bolasepak mppj..so kena la prepare awal2
By misai11
#22789
ooo..aku tgk game final korg tu..

tu bukan thn lepas la..thn ni gak la..
kan shahmin buat liga 2 kali stahun...

team aku dpt no 3 jer...kalah ngan rela 19 berseluar panjang tu la..
hampeh..kena blasah 1-4 team aku mase semi...

takpe la...harap2 rm mppj dpt trus maju..seiring ngan mppj..

klu ada liga super utk futsal...korang harumkan la nama selangor..
insyaallah...
By Futsal Team MPPJ
#22791
[:)]emm terima kasih le ko kasi semangat kat team aku..ko kalau nak ajak aku main contek la aku..kalau aku leh tolong team ko daripada kena belasah gan team power ke..aku cuba le....emm team ko dah start traning ke belum...korang biasa main kat mana .....sunway ker
By misai11
#22797
ok gak...nnt dah agak2 power skit..leh ajak team ko rm mppj tu friendly ngan kitorg ni...team picisan jer...

team aku mane de training...
dlm seminggu..skali je..sejam je kitorg wat friendly..
mane de training..coach pun tarak...
biase main kat unlimited pj ngan sp sunway jer...

takpe la..nnt liga shahmim start...ada mase ke, bleh terjumpe ngan ko ek.
By Futsal Team MPPJ
#22799
emm ok set jer...emm ko dah kerja ke blaja lagi skg nih,...so kalau ko nak aku tunjuk ajar sikit2 boleh le..aler..kawan2 ko aku ajar secara free je,...kalau dah power nanti baru le aku minta duit minyak sikit...emmm kalau liga dah start leh le kita jumpa..oitt team selangor fc nih..bila nak aktif nih...leh le kita + kawan2 baru kan
By misai11
#22801
tu la psl..team sfc ni kena gerakkan ni..
ko sbg player futsal profesional..mesti byk idea kan?
aku hanya player biase jer...

hmm..team aku tu...sume blaja gi ler...
player umur average 22...ada la sorg dua yg 20 n 21...
tu yg takde duit nak masuk tournament byk2 tu...
klu mppj nak sponsor..bleh gak...[:D]
By Futsal Team MPPJ
#22804
emm ok ko kumpulkan dulu orang2 kita...pas tu kita jumpa kat kedai minum dan mulakan proses mmemilih ahli2 jawatankuasa makanan,tempat perlawanan ( booking) cari team lawan..basuh jersi,cari pom pom girls, keselamatan,dan persatuan penyokong kita...baru le masing bekerja keras...emm setuju ke