[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
Liga FAM - Page 2 - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

By misai11
#22806
setuju!!!

tp lax2 la..sume posting kat topic ni asek kite dua jer..
bg la org lain bg respon lak...balik2 ko..balik2 aku jer..
ni cam berbalas pantun plak..heheh
By Futsal Team MPPJ
#22807
wakaka.yer tak yer kan..ok2 kita tunggu reply kekawan yang lain2 arr.....
By gergasimerah
#22809
tak tau nak celah tang mana dah..
By pauensem19
#22865
Aku nak join bleh?? [:D]

Misai team ko bebudak bangi ke ape?? ke bebudak blaja ko??...[8D]
By Futsal Team MPPJ
#22869
ok misai..dah ada kawan2 yang nak join..sok ko kumpulkan orang2 bandar kita nih,,..untuk menyerang sport planet nanti.....
By soulnine
#22872
kalu bole aku pun nak join
By misai11
#22876
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by pauensem19</i>
<br />Aku nak join bleh?? [:D]

Misai team ko bebudak bangi ke ape?? ke bebudak blaja ko??...[8D]
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

team aku bebudak bangi ler...mane agik...
kitorg syg bangi macam kitorg syg team selangor...
By Futsal Team MPPJ
#22881
wakakaka sayang awek le lagi baik...ampeh tol la ko misai..emm ko kumpulkan nama2 pemain kita nih dan no tel skali..sebab senang nak sms nanti.......pastikan bawa air minum sendiri..belum ada sponsor maaa.......
By pauensem19
#22941
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by misaixpdc</i>
<br />team aku bebudak bangi ler...mane agik...
kitorg syg bangi macam kitorg syg team selangor...
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

Hmmm ok la kalau cenggitue...bebdk batch ko kot...aku nak join team ko bleh ke?? Haha [:D]
Uiks?? Sayang awek lagi baik...Hmmm tue utk org yg ade awek cam ko futsalteammppj@sham...so amacam? nak no fon ke ape? Misai...plz answer...[;)]
By Futsal Team MPPJ
#22946
aler pau ko tu takder makwe ke..apa le cari le sorang 2 ke...baru gempak...emmm ko tinggalkan le tel no. ko tu..nanti senang nak kontek2..kekalau ada game team sfc nih.
By pauensem19
#22984
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by Futsal Team MPPJ</i>
<br />
aler pau ko tu takder <b><font color="red">makwe</font id="red"></b> ke..apa le cari le sorang 2 ke...baru gempak...emmm ko tinggalkan le tel no. ko tu..nanti senang nak kontek2..kekalau ada game team sfc nih.
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

Haha ko tlg carik kan sorang utk aku bleh ka?? Haha...[:D] Best2...
By Futsal Team MPPJ
#22995
erk erk le...ko tak kan tader yang specil kot..ko saja je nak jual saham ko erk...kekekeke aku carikan ko yang macam nicol david ke..
By pauensem19
#23015
Hmmm jual saham eh...bolee...Haha[:D]
By Futsal Team MPPJ
#23019
ko tu main saham apa pauuu 4d ke..kekekeke ko petang2 main bola ke idak..kang kita main futsal ko pengsan..[:D]
By pauensem19
#23022
Petang2 tak main la...coz kat sini takde org main bola...opis pun abis 5.45 p.m....Alamak...tapi tak pengsan kot...jom la main...ko ajar aku tendang bola eh...Boleh?? [:D]