[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
MPPJ Selangor 3 - 2 Telekom Melaka - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

By misai11
#31954
<font color="red"><font size="3">FINAL PIALA LIGA PERDANA 2004

13/8/2004 (jumaat)

Telekom Melaka v MPPJ Selangor
8:45:00 PM
Stadium KLFA, Cheras</font id="size3">

<font color="black">kuasa akademi fantasia menyebabkan FAM goyang...lalu mengawalkan perlawanan akhir liga perdana ni...

jom ramai2 gi stadium cheras....klu korang nak tgk pdg yg cun kat mesia setakat ni...stadium pun best je mata memandang... </font id="red"></font id="black">
By Futsal Team MPPJ
#22991
tiket berapa ringgit arrrr.......mahal ke...atau ko ada tiket free misai
By misai11
#22992
ntah la..rm 10 kot tiket...

apsal mintak aku tiket free lak..
aku bukan org FAM pun...

ko kan main futsal mppj..takkan mppj takde bg ko free kot??

so..cam biase la...encik deeno...ada tiket free tak?heheh
By Futsal Team MPPJ
#22999
kekekeke.aku ingat kan ko ada ......emm bukan tak dapat.....tapi setakat 1 tu tak best le...kawan2 kita yang lain camno plak tu...ahaaaaaaa....
By monashahana
#23005
hmmm...kalo juare liga perdane ni dpt ape yea selain daripda cup?duit ada ka??
By Futsal Team MPPJ
#23007
macam - macam ada............duit pun dapat le mona....kalau yang bujang leh la simpan2 duit...senang nak pinang anak dara orang......tengok la..kalau memang mungkin dapat umah ke..keta ke sorang sebijik.
By monashahana
#23008
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by Futsal Team MPPJ</i>
<br />
macam - macam ada............duit pun dapat le mona....kalau yang bujang leh la simpan2 duit...senang nak pinang anak dara orang......tengok la..kalau memang mungkin dapat umah ke..keta ke sorang sebijik.
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

kalo camtu biar MBSA menangg...opss sori...MPPJ....

go go MPPJ...

i,m a woman of red giant
By Futsal Team MPPJ
#23010
kekekeke.camne leh tersasul tu...ahaaa....agak2 kan mppj leh menang dengan berapa jaringan.
By monashahana
#23011
hmmmm...kalo mengikut ramalan biase...2-1 aje kot...
takkan mppj nak bantai 5-0 kott...player telekom melaka ade kaki jugak...ahakss...[8D]
By misai11
#23012
PETIKAN DARI HARIAN METRO :

IMPIAN MPPJ Selangor menggunakan khidmat Juan Manuel Arostegui bagi final Liga Perdana dan kempen Piala Malaysia tidak kesampaian apabila penyerang import itu mendapat tempat dengan sebuah kelab Mexico.

Mengikut jadual asal, final Liga Perdana diadakan Sabtu ini, tetapi selepas perbincangan kedua-dua pasukan dengan FAM, ia diubah kepada esok(Jumaat) di Stadium Kuala Lumpur.

BIASE LA...DIUBAH KE HARI JUMAAT SBB ABG DOLLAH NGAN IRFAN BAKTI PUN NAK TGK AF GAK...SBB THN DEPAN DUA2 MASUK LIGA SUPER, MAIN SABTU, TAKLEH TGK AF3...HEHEHE
By Futsal Team MPPJ
#23016
emmm kekeke siap le orang umah abang dollah gan irfan kena bergegas beli tisu bebanyak....pemain2 pun agak2nya ada yang minat tengok AF sampai mengalir air mata..sebab kita tak nampak kan.....emmmmm kalau juan tak main takper...adik marterlotto akan amik tempat juan selaku striker
By lenz
#23028
weii aku target MPPJ memang..2-0...mari ramai2 kite lawan dgn penyokong telekom melaka...
By monashahana
#23029
aku sokong selangor ajer...

tapi kalo boley biarlaa mppj menang...

p/s:teringat final msia cup last year..dgn ikhlas dari hati aku dan ibu aku..kitaorg pun sokong laa mppj...[8D]
By Futsal Team MPPJ
#23034
emm mona teringin ye nak tengok team selangor main final piala malaysia...emm kalau tahun ni tak dapat takper.....tahun depan stadium shah alam akan bergegar kembali dengan lautan merah kuning
By gergasimerah
#23058
weh sham..pakai kad famili fan club mppj leh
masuk free tak..dah lama tak guna nih..