[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
MPPJ Selangor 3 - 2 Telekom Melaka - Page 3 - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

By Futsal Team MPPJ
#23146
emm betul tu misai....tengku hazman dan tengku hasbbulah tu memang adik beradik.....tapi masing main team berbeza ........kot2 tahun depan diorang main 1 negeri atau kelab sama2 kot
By pauensem19
#23149
Sejak bile daaa Fasha Sanda tuka profesion??[:0] Haha..[:D] Gile la Utusan nie...main belasah jer...ingat nie surat khabar lawak harian ker HAAA!!!??!!! Pelik aku...[xx(]

Ohooo diorang adik beradik eh...Hmmm sorang main utara sorang main selatan...baikk punyaa....
By gergasimerah
#23155
aku tenguk siaran tertunda tadi
aiman firdaus tan yg score
tapi jelas pengumuman tu
nama bruno matelotto plak yg
naik..dowang pun tak kenal
mana import mana tempatan kan..[:D]
By deeno
#23161
[:D] gol ke-2 tu memang aiman firdaus yg score.....aku pun tgk balik siaran tertunda tu...walaupun dah menang tapi dgn satu tujuan yg lain....sbb nak tgk muker aku kat tv......hikhikhik....masuk gak aku kat tv....siap pegang bendera besar selangor lagi tuh......tak sesia aku tempah kedua2 bendera tuh......selangor & MPPJ......dapat gak sain autograf kat bendera MPPJ......penuh bebbb......bendera kecil selangor aku lak AKMAL RIZAL yg sain......bangga beb.....dapat sain AKMAL....semoga AKMAL dapat main ngan pasukan dr lembah klang musim 2005 nanti......malam tu aku bangga giler sebab dapat masuk kat dalam trek amik autograf player...pas tu bendera MPPJ aku lak masuk TV, aku bg sbb nak amik gambar.......yg FRU lak dok senyap ajer biler aku ngan member aku sowang lagi serbu kat trek.....nasib baik malam tu diorang sporting......
[8D] misaixpdc macam maner ngan nenek ko tu.......masih sakit lagi ker.....ko plak macam maner ....ok ker......
[:D] Walaupun MPPJ diletakkan dalam pasukan yg merbahayer pada PIALA MALAYSIA nanti....aku pasti mereka boleh lakukan yg terbaik untuk tidak menghampakan peminat mereka dan mempertahankan piala malaysia.....insyaallah.....klu selangor tak lepas la.....harap selangor leh lepas sampai separuh akhir.....
[:D] Ari tu P.BANK vs PERAK......nie MPPJ lak vs PERAk......hikhikhik......nasib ko la PERAK.....kahkahkah....kejo yop kejo....jgn tak terkejo udah lerr.....hikhikkhkhik[:D]
By pauensem19
#23167
Uik deeno...ko masuk TV eh...Haha apsal tak sound gua kasi tgk...
tapi takpe...aku dah tgk aksi ko secara live dari stadium...
jap nak tanye...sign AKMAL kat flag Selangor tue ko dpt time bile eh..??
HMmm adakah Akmal nak main utk Selangor season depan....YeahhHH!!!
By deeno
#23179
[:D] ko yg hantar sms kat aku ker ari tu.....guner nick pau ajer......sorylah....aku tak balas balik sbb time maser tu dah lewat...kejar maser ker stadium....aku masuk pun dah muler 5 min....tapi maser tu aku ader spare 3 tiket....aku tggu gak bebudak yg datang lewat tapi tak der.....aku dpt sign akmal maser rehat ....aku gi kat belakang area atas tu ajer dia duduk ngan player kebangsaan yg lain.....aku target dia mungkin pilih MPPJ atau P.bank.....sbb 2 kelab tu ajer yg main liga super.....selangor dah terlepas......tunggu ajer la.....aku pun ader dgr berita ......sultan kedah dah ikat dia....tak kasi main kat maner2 team selain kedah.....atau kedah lada....kihkihkihkih..[:D].
By pauensem19
#23201
Lerr ye la...yg pakai kopiah Selangor aku la tue...ape daaa...ko tak sound ko ade tiket free...Huhu [:D] yg aku beli tue pun Rm5 ringgit...kali 2...Rm10 Haha...
Lain kali kalau ade tiket free sound aku eh....
OOoo Akmal dtg eh itu game...Hmmm aku rase cam MPPJ je die pilih...ape2 hal...nanti kite g stadium sokong Selangor!!