[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
MPPJ Selangor 3 - 2 Telekom Melaka - Page 2 - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

By misai11
#23070
jom la tgk game ni gergasimerah...
tak dpt tiket free pun..jom ler..
gian la nak tgk bola..
nak tunggu piala mesia lambt gi lak..

deeno pun cakap dia nak gi...
jom la sume geng...
By deeno
#23073
[:D] malam nie aku turun stadium......tapi tak tau la ngan bebudak fan....ko pun dah tau kan misaixpdc.....pasal tiket pun aku tak leh nak janji.....tapi saper yg ader pas tu memang leh pakai pun......aku ader kat stdium mungkin awal skit sbb nak ngelak jem dan nak tanyer tiket free klu ader....klu tak der kener beli la......RM 10 masuk.....kiter jumper kat pintu tiket cam ari tu.....m'sia vs n.ct......aper2 hal ko call aku atau aku akan call ko nanti.....aku taknak malukan selangor dgn penyokong telekom melaka bakal membanjiri stadium tu nanti......main tempat sendiri takkan nak biar telekom bermaharajalela kot.......tak sanggup aku beb......[:D]
By misai11
#23083
ok...aku spi stadium dlm kul 8.15-8.30...

apa2 hal..ko sms la aku deeno...

wpun bukan selangor yg beraksi...tp mppj tetap wakil selangor..
btul ckp ko deeno..takkan kite nak biarkan penykong telekom menguasai stadium...dgr cite..diorg 10 bas dari melaka...

lgpun...ni la misi balas dendam terhadap sgor yg gagal masuk final liga perdana ni..disebabkan telekom melaka ni...
By deeno
#23086
[:D] tul tu misaixpdc.....aku pun ader gak dgr.....diorang turun dlm 10 biji bas....tu belum lagi yg naik keter dan jugak yg duk kat cheras@lembah klg......aku dah tak sabar nak tgk game nie.....ok....jumper nanti...[8D]
By Futsal Team MPPJ
#23089
oittt korang pergi ye...aku pun nak pergi gak...tapi aku kena menjalankan tanggungjawab aku la....kena buat part time berniaga maaa....so aku tengok kat tv je la.......aku kira wakilkan korang je la erk ganti aku yang tak dapat melihat secara dekat final malam nih.......aku harap2 mppj menang la.............yahooooo....esok cuti kalau mppj menang.......kekeek
By misai11
#23091
ko berniaga apa geng?
kat ner?
bleh aku try beli...hehe
By Futsal Team MPPJ
#23095
hehehe aku jual berger kat ISF FUTSAL....ko datang le erk...beli2 kat tempat aku.....hujung tahun depan aku sponsor team futsal sfc.......
By pauensem19
#23111
YeahhhHH!! MPPJ kire representative Selangor gak...mujur tak Selangor menang ari tue kan...Kalau tak...sure satu stadium org Selangor...uiss best tue....

Misai...ko g eh mlm nie...nanti aku sms ko ke call ko ke ok...selamat...

MPPJ GO MPPJ..!!![:D]
By misai11
#23123
<font size="4">mppj menang 3-2</font id="size4">

aku tak dpt gi...
tp wartawan sfc.com...encik pauensem melaporkan menerusi sms...
By gergasimerah
#23128
aku pun tak dapat pi la
pasal..ada game futsal kat
shah alam..
By misai11
#23130
TELEKOM MELAKA 2
Tengku Hasbullah Hassan 50th,
Mohd Farid Dewan 63rd

MPPJ SELANGOR 3
Brezenec Sasa 40th, 90th,
Bruno Martelotto 86th
By misai11
#23131
MPPJ SELANGOR

Mazlan Wahid, Yuzaiman Zahari, Khairil Zainal (Azlan Meri), Mior Mohd Nasir Yusop, Shahril Arsat, Bruno Martelotto, Kamaruzamn Yub Majid, Fabricio Rene, Azrin Shah Zainal (Aiman Firdaus Tan), Brezene Sasa, Mohd Nizaruddin Yusof (Anuar Abu Bakar).

TELEKOM MELAKA

Mohd Yazid Yassin, Ramesh Lai Boon Huat, Njoh Njoh Mpondo Alain, Azlan Hussin, Mohd Munir Amran, Tengku Hasbullah Hassan (Diarra Bakarry), Nazzab Hidzan, Khairun Haled Masrom (Mohd Khairulanuar Jamil), Mohd Badrul Azam Zamree, Vidra Josef, Mohd Farid Dewan.
By ortega
#23133
ini lah balasan utk org. yg bercakap takbur!!!! hehehehe[:D] (merujuk ulasan Irfan Bakti dlm TV sblm game)
By pauensem19
#23140
Haha...MPPJ merangkul Kejuaraan Liga Perdana 2004 serta membawa pulang RM250,000...YeahhhHH!!!
Malam yg cukup indah...
Semlm aku dpt laporkan kat Misai n Bujang Lapok je...
tue pun Bujang Lapok call aku...Huhu...[:D]
Abg Deeno jugak turut hadir memeriahkan suasana...
tapi die dok kat belakang sub-bench...aku tak leh join...coz ade org kat sebelah...[8D]
Deeno siap amik sign player lagik...sign atas flag...perghhh superb...player pun sume sporting gile...

Game yg mendebarkan...MPPJ tidak menurunkan keeper utama Jamsari Sabian coz injured bahu...penggantinye Mazlan Wahid dilihat dpt mengisi kekosongan...TelMelaka menurunkan kesebelasan utama dgn kaptennye Nazzab Hidzan bertindak bijak di tengah padang...sebelum game ulas kat Metro...ingin ulangi aksi BECKHAM...alloo...Beckham?? gile poyo [:(!]...padan muke kalah...!!! Haha...1st 11 MPPJ 2 org je yg tak berape nak berfungsi time 1st half...Nizaruddin n Shahril Arsat...
Banyak peluang yg dihasilkan oleh MPPJ...cume tidak ditafsirkan sebagai gol sahaja...rembatan Franceschi hasil sepakan percume hanye singgah di palang gol sahaja...pastu rembatan Hmmm sape eh lupe [:D] kena tiang la plak...sampaikan aku terpakse menjerit yg TM nie main bomoh ke?? Haha....[}:)]
Gol pertama MPPJ hadir 5 minit sebelum rehat...hasil drpd hantaran lintang cantek oleh kamarulzaman yob tepat mencari Sasa utk tandukan pemusnah...
Start 2nd half...setelah dibasuh cukup2 oleh Irfan Bakti...giliran player TelMelaka pula mencuri tumpuan...Hasil serangan bertali arus TM...Tengku Hasbullah bertindak bijak hasil drpd kegugupan defend MPPJ utk gol penyamaan...Defend dilihat sekali lagi memberi ruang utk TM menjaringkan gol apabila mengconceedkan penalti utk diconvertkan oleh Farid Dewan...
Namun usaha yg tidak mengenal penat player2 MPPJ dan setelah Abg Dollah membuat sedikit pertukaran taktikal apabila membuat 3 pertukaran, memasukkan Azlan Meri bagi menggantikan kapten Khairil Zainal yg injured, mengeluarkan Azrin Shah bagi memberi ruang kepada Aiman Firdaus serta merehatkan Nizar(yg kelihatan penat gilee!!) untuk diganti oleh penyerang veteran Anuar Abu Bakar...
Kemasukkan Aiman [8] memberi sedikit perubahan kpd corak serangan MPPJ dimana Aiman bijak utk membuka ruang di bahagian kanan padang...Aiman mengambil tempat Shahril Arsat yg ditugaskan utk mengisi tempat Azrin di bahagian tengah...satu hantaran lintang menarik...kalau tak silap dari Kamarulzaman Yob singgah di kaki Aiman bagi menjadikan kedudukan 2-2...Namun tukang umum gol mengatakan Bruno Martelotto [11] yg score...ape2 je lah...janji GOL!!!...Haha...
Then permainan semakin rancak...Nazzab yg ditugaskan utk mengawal Martelotto gagal bertindak menghalang Martelotto kerana kelincahan pemain ini...
Setelah pemenang dilihat akan ditentukan dgn sepakan penalti...MPPJ membuat serangan demi serangan dlm tambahan masa selama 5 minit ini!!...Pergelutan di depan gol TM dikucar-kacirkan oleh Anuar n Martelotto...Namun bola yg tetiba melambung dgn mudah utk ditanduk masuk dgn tenang sekali oleh Sasa...utk memberikan kedudukan 3-2 yg mane kekal sehingga akhir perlawanan...
Pengumunan...Juara Liga Perdana 2004 jatuh kepada...
MPPJ SELANGOR!!!!! YeahhhhHHHH!!![^]
By misai11
#23143
PETIKAN UTUSAN MALAYSIA

Pemain import MPPJ, Brenezac <font color="red">Fasa</font id="red"> muncul wira pasukan itu dengan menjaringkan gol kemenangan pada minit ke-90.

Terdahulu <font color="red">Fasa</font id="red"> turut membuka jaringan pertama pasukannya pada minit ke-40 sebelum Telekom Melaka membalas dua gol menerusi <font color="red">Tengku Hasbullah Raja Hassan</font id="red"> pada minit ke-50 dan penalti ketua pasukan, Nazzab Hidzan pada minit ke-65.

FASA tu sape?FASHA SANDHA ker?hehehe
main blasah jer utusan ni...SASA la beb...

tengku hasbullah ni adik tengku hazman ek?
sbb nama bapak diorg sama ler....tul ker?