[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
MPPJ tertekan....... - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

By deeno
#31980
[:D] Setelah kalah untuk kali yg ke-2 kini....MPPJ semakin tertekan dgn perlawanan akan datang.....lepas nie mereka akan berkunjung ke ipoh pula....PErak yg baru lepas kalah kepada penang akan menganas di ipoh pula......Setelah penyokong MPPJ semakin berkurangan dengan penghijrahan beramai2 kelab penyokong ke P.Bank kini mereka harus memulakan langkah dgn sendiri tanpa penyokong supporter yg dulu banyak membantu mereka dlm melakar kejayaan......Dollah harus memerah otak untuk mencari kemenangan sulong dan menemui semula sentuhan mereka selepas ketiadaan Aros.....aku nak tgk MPPJ layak separuh akhir .....Yakin boleh Dollah....
By monashahana
#23997
hmmm...semoga berjaya kpd team mppj yg akan bertemu dgn perak for de next game...
By Max_07s
#24000
MPPJ masih bole bangkit..tak mustahil perak bole tewa di tempat sendiri..yg penting usaha dan fokus setiap game..[;)]
By gergasimerah
#24027
mppj nampak gayanya kena menang semua
game la lepas nih...
By misai11
#24028
sempena team mppj yg tertekan nie..meh la kite tolong support team kelab dari selangor ni utk game ke-3 mereka..

ikut berita smalam...mppj v perak main sabtu ni...
so..sume game lain lambt agi..pe kata sabtu ni kite tolong support mppj...tgh terkekan mppj skang ni...[:D]
lawan perak lak tu...iskh..iskh...

<font color="red">MPPJ vs PERAK
04-09-2004 (Sabtu)
08:45 Malam
Stadium Majlis Perbandaran Petaling Jaya </font id="red">
By BudakSelangor
#24043
Aku setuju gak nak turun malam Sabtu nie .. Lagi pun MPPJ pun bau2 bunga taik ayam gak ngan Selangor dan aku minat tengok lenggok tari Martelotto .. Kekalahan Perak adalah jua kepuasan peribadi aku melihat pasukan yang mengaku Superb , kebal , darjat yang tinggi tersungkur ditangan pasukan kelab bawahan .. he..he..
By misai11
#24094
maaf....tak dpt nak tgk plak game ni..
time2 malam sabtu tu plak lak lecturer aku nak wat exam..
punye la ada 24 jam utk hari sabtu tu...
8.15-9.45mlm gak dia pilih utk wat exam...

aku rase lecturer aku taktau mlm tu ada game kot..
biase la..FAM suke2 tuka jadual...hehehhe
By deeno
#24098
[:D] bukan main kat ipoh ker game tuh......nie yg tension nie....kejap2 tukar jadual.....tul ker......main kat sini....klu main kat sini sabtu nie aku akan pasti turun untuk support mereka......MPPJ yakin BOLEH....[:D]
By Max_07s
#24125
ok..supporter selangor..tolon support team lembah klang ni..biar byk skit team dari selangor masa suku akhir nanti.[8D]
By santana
#24186
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by misaixpdc</i>
<br />

<font color="red">MPPJ vs PERAK
04-09-2004 (Sabtu)
08:45 Malam
Stadium Majlis Perbandaran Petaling Jaya </font id="red">


<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
<font size="3">
Insyaallah aku dengan geng geng dari Ipoh datang. Jumpa kat sana nanti kui..kuii[:D]</font id="size3">
By BudakSelangor
#24189
Ada ker game Sabtu nie? Aku dengar 15/9/2004 ada ler .. confirmkan aaa bila tarikhnya ..senang aku nak susun jadual gi stadium
By Max_07s
#24192
cume game mppj vs perak jer sabtu ni..yg lain tuh sume 15/9..
By BFC
#24202
FAM ni pun bukan tul sgt..kadang2 dia suka2 je tukar jadual.tu yg benggang....kalu confirm sabtu ni pun cantek gak..harap2 mppj leh pulun skuad yop..mppj mesti nak kena menang sbb dah main 2 game tp point xder lg nie...
By gergasimerah
#24218
jom la support mppj
kesian mppj yang kehilangan
suppoter. perpindahan beramai
ramai ke public bank selangor
aku pun dah lama tak tenguk
game mppj nih..insyaalah
malam besuk turun..
By belanda
#24219
betoi ka sabtu nie ada game??

kalau ada syok la... ada gak live match kat stadium..
asik layan ASTRO sorak sorang boring gak...

nak tunggu main FUTSAL minggu depan plak...hehehe

hey.. bila la botak nak turun dari takhtanya....
ei.. apa citer si Normala tu.. botak tak jadik amik dia ke??

sorry ha pippo lari tajuk lah plak...