[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
MPPJ tertekan....... - Page 4 - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

By ortega
#26065
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by lenz</i>
<br /><font color="red">aku tak lalang</font id="red">..aku tetap akan sokong MPPJ..biar pun diorang tak masuk suku akhir...tapi aku tetap gak sokong selangor..sebab selangor tempat lahir ku..beb tak kire la lalang ker..padi ker...biar la diorang nak sokong mane2..asalkan dari selangor..kalo kite larang..SELANGOR gak yg rugi ilang fan sendiri akibat lalang melalang nih..so guy don't bonder about this "lalang"..ok
so chill selangor and MPPJ...yeah
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
hmm....[:D]..konpius..konpius
By misai11
#26069
so...mppj dah out..kena sokong selangor la plak ek?

kang selangor dah out....sokong public lak ek?

abistu kang dua2 pun out...ko sokong la salah satu team kat final ek?

kang salah satu tu dah menang...ko sokong la team juara tu ek?

pendek kata...team ko sokong...mesti menang la ek??

tu bukan lalang ker?[:D]
By BudakSelangor
#26072
Ala ..biar la dia nak sokong Selangor ..MPPJ tak layak takkan nak mogok tengok bola plak kot ..Kalau hari tu Euro 2004 Rep Czech layak sure aku tak sokong Portugal tu ..dah tak layak kena la sokong Ronaldo gelek2 atas padang bersama pasukan Portugal ..sokong France rebah ..sokong Spain hancus ..mana yang meneruskan kemaraan aku sokong gak la janji antara 2 team lat talilat tamplong la mana yang aku suka ..he..he.. Aku rasa ramai antara kita yang gi tengok MPPJ vs Sabah tahun lepas so guys nikmatilah kehangatan Piala Malaysia walau pun team anda tak layak ..Lalang atau tidak Kita Sandarkan Pada Kenangan ..IC kita sama tengah2 no 10 .. Err ..takleh ker nak pinjam Martelotto tu? he..he..
By misai11
#26074
tu la...klu dpt pinjam martelotto sat jer..mesti best..heheh

ala...aku ic bukan 10 la bs...
malah bukan 14 gak cam gergasimerah dan potti...
tp ic aku 06 ler...hehehe
By Potti
#26241
AKHIRNYER ~!!! terpadam sudah mppj di arena antarabangsa .. nak wat cam mana kan tak der rezeki :) sabar je la bang dollah
By BudakSelangor
#26270
MPPJ kena cepat bertindak ..dah penat2 naik jatuh hanya sekelip mata ..Kalau ada masalah pengurusan cepat2 selesaikan kerana MPPJ dah buktikan mereka boleh jadi juara ..janganlah kerana masalah dalaman MPPJ nak tiru Selangor yang sampai 5 tahun lebih menderita ..diperkotak katikkan hanya kerana seorang Tok Uban bernama Mokhtar .. Aku harap MPPJ kembali bangkit sebelum MSL 2005 bermula kerana aku lebih selesa menonton game MPPJ daripada Public Bank namun jika MPPJ merasakan perjuangan mereka sudah selesai dan dah puas mengecapi kejayaan silakan berundur diri macam team kelab kat Johor tu buat .. Harap ada wakil MPPJ bersuara didalam forum nie supaya kami tahu apa masalah yang melanda dalam pasukan ..jangan biarkan MPPJ jatuh!
By Guest
#28777
<b>Clean up your act, MPPJ
</b>
BY ERIC SAMUEL
PETALING JAYA: Premier League champions Petaling Jaya Municipal Council (MPPJ) have until the end of the week to put their house in order. Otherwise, coach Dollah Salleh is out.

Dollah said yesterday that he was frustrated by the unprofessional approach taken by the management and he might just take up an offer to coach the Selangor team.

MPPJ will be playing in the Super League next season while Selangor remain in the Premier League.

“I am frustrated over the way things are going on here (MPPJ),” said Dollah.

“Yes, Selangor have offered me the job to coach their side but I have not made a decision on it yet. I am not just looking at the perks. More important to me is job satisfaction. I want a healthy and supportive working environment.”

The former international said that there were several matters to be resolved first with the MPPJ management before he considered leaving the Black Widow, who he guided into the history books last year as the first club side to win the Malaysia Cup.

“I had everything going smoothly when I took up the job here two seasons ago,” said Dollah.

“But now it is difficult to motivate the players when promises are not fulfilled. I will make a decision on whether to leave the team in a few days' time.”

There are certainly many unhappy faces in the MPPJ team, who failed to get past the group stage of the Malaysia Cup competition this year.

It was learnt that the players have not been fully rewarded for their success in beating Sabah 3-0 in the Malaysia Cup final. The players were promised about RM15,000 each.

The team management last year were headed by the then MPPJ president, Datuk Abdul Karim Munisar. But he was replaced in August after just 15-months in office by Datuk Ahmad Termizi Putih.

“We have not heard anything from the new management. We are in the Super League and need to move fast to work on our plans if we are to survive in the top flight,” said Dollah.

MPPJ following their success to lift the Malaysia Cup last year went on a high this season. They got off to a flying start, bagging the Charity Shield – defeating Negri Sembilan 4-2.

They won Group B of the Premier League competition to gain promotion to the Super League and went on to finish as the champions, beating Malacca Telekom 3-2 in the final.

Selangor will make an all out bid to win promotion to play in the 2006 Super League. And they want Dollah to chart their fortunes.

This year, Selangor started out with Omar Ruben Larossa as the coach but the Argentine was replaced by Ismail Ibrahim in mid-season.