[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
MPPJ tertekan....... - Page 2 - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

By santana
#24224
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by BFC</i>
<br />FAM ni pun bukan tul sgt..kadang2 dia suka2 je tukar jadual.tu yg benggang....kalu confirm sabtu ni pun cantek gak..harap2 mppj leh pulun skuad yop..mppj mesti nak kena menang sbb dah main 2 game tp point xder lg nie...
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

<b><font size="3"><font color="blue">kompom ada BFC..hanya 1 game je MPPJ vs Perak yang lain main 15hb..pada tarikh tu MPPJ dgn Perak pulak takde game..sebab 14hb ada AFC Perak v Geylang FC..

Moh le ke stadium[:D]</font id="blue"></font id="size3"></b>
By gergasimerah
#24232
jom malam nih..kowang lepak mana..
By Potti
#24639
umah kot... letih la nak keluar esok keje :D
By misai11
#25079
berliku la laluan mppj nak ke suku akhir..
kalah plak ngan penang 2-3 smalam...

so..klu nak pertahankan kejuaraan thn lepas..mppj kena la menang baki 2 perlawanan pasni...lawan n9 dan perak...

yakin boleh mppj...kite mau 3 wakil dari selangor masuk suku..
pkns dah out plak...
By Futsal Team MPPJ
#25152
ehh misai,malam ni selangor mppj ada main ke?
By gergasimerah
#25212
game seterusnya mppj lwn n9
rabu nih..
By misai11
#25280
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by Futsal Team MPPJ</i>
<br />
ehh misai,malam ni selangor mppj ada main ke?
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

MALAM NI (SELASA) MPPJ V N9 KAT STADIUM MPPJ

aku nak gak tgk..tp takbleh la geng..ada liga shahmin la..team aku main kul 10.30...tak sempat nak tgk abis game mppj ni klu aku gi pun...
By Futsal Team MPPJ
#25283
ehh misai team ko main malam ni erk...ada can ke masuk suku akhir, dah berapa kali memang...ko bila nak import aku main team ko nih...kang masuk suku akhir dah tak boleh...aku dah gatal2 kaki nih nak berfutsal.
By misai11
#25291
haha..dah layak pun..skang no2..sportplanet waja no1..
kitorg kalah ngan diorg aritu..tu psl no 2 je skang ni..

waja n kitorg dah layak masuk 2nd round..
tp skang ni tgh budget2 nak dpt no 2 ke no 3..
sbb tanak la jumpe mppj time suku akhir nnt..

ko kan player mppj..tanye la geng2 ko..
diorg nak dpt no 2 je ke..ke nak no 1?
sbb grup mppj skang ni...g unit yg tgh leading...

tak dpt kot nak import ko..
sbb skang dah ada 9 player..
cukup kot buat mase nie..
nnt diperlukan..aku import ler ek..[:D]

<font color="red">so..ada sesape ke nak gi tgk game mppj mlm nie?</font id="red">
By misai11
#25365
RESULT GAME MLM TD:

<font color="red">MPPJ 1
sasa minit 29

NEGERI SEMBILAN 1
Mohd. Fairuz Ezwan minit 58</font id="red">

mppj makin tertekan untuk layak dan ada potensi tersingkir..

penang 12...negeri sembilan 7...mppj 4....perak 3...

harapan skang...penang kalahkan perak...penang kalahkan negeri sembilan...dan last game mppj kalahkan perak...

hmm...nampak cam sukar...tp bola tu bulat...[:D]
By Futsal Team MPPJ
#25387
emm mppj draw ye semalam,dengar2 dari penonton reff kena pukul betul ke?...pasal tak iktiraf gol k2 mppj...misai sila jawab...ahaaaaaaaa team futsal ko kalah ke menang...so suku akhir jumpa siapa?[:D]
By misai11
#25389
tu la...dgr cite memang hangin org2 sbb gol ke dua tu dibatalkan...biase la..ref kat mesia ni bukan leh caye sgt...

aku tak gi stadium la smalam...sbb ada futsal la..
cam biase...menang...so..kompom dpt no 2...
so...suh la team mppj ko jgn jd juara grup tau..
sbb team aku tanak jumpe mppj time suku nnt..[:D]
By Futsal Team MPPJ
#25399
patut le..kawan aku cakap jamsari belasah ref tu...diaorang cakap ref rasuah,ntah betul ke idak...ref je yang tahu..tetapi kadang2 nih ref pun selalu silap buat keputusan..hangin gak aku kalau aku main dapat ref camtu....mm ko nak rasuah aku erk misai...hehehe ko kena gi umah mona jadi wakil aku meminang si mona bole...kekeke[:D]
By Max_07s
#25424
biar betik dorang tu belasah ref..mau kena gantung game maaa...biasak ler ref..mane le tau kot2 bini die tuh orang nogori ker..nampak yer mppj memang susah nak masuk..perak pun nampak susah gak tuh..
By Futsal Team MPPJ
#25460
kalau kena gantung,mesti lah pemain2 je...kalau mppj sure kena denda je...berapa ribu tak pasti le..heheh kena la tanya orang2 FAM yang ntah bila nak buat meting...buat plak kat hotel 10 bintang...mana duit tak lebur...[8D]