[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
MPPJ tertekan....... - Page 3 - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

By gergasimerah
#25495
nampak cam mppj kena lupakan la hasrat untuk pertahankan
piala malaysia walaupun masih ada 1 game lagi...
yang lalang tu..jom la support selangor balik..[:D]
aku tak kisah..itu pun kalau kowang tak malu la..

*teringat taun lepas..masa jumpe geng sekampung kat stadium mppj
mppj vs selangor..
"eh ko support selangor lagi..selangor tak bleh blah la"
tenguk satu ari nanti...[:D]
By panadol
#25499
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by gergasimerah</i>
<br />nampak cam mppj kena lupakan la hasrat untuk pertahankan
piala malaysia walaupun masih ada 1 game lagi...
<font color="red">yang lalang tu..jom la support selangor balik..[:D]</font id="red">
aku tak kisah..itu pun kalau kowang tak malu la..

*teringat taun lepas..masa jumpe geng sekampung kat stadium mppj
mppj vs selangor..
"eh ko support selangor lagi..selangor tak bleh blah la"
tenguk satu ari nanti...[:D]
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

Berapa yek nak kena bayar dowang nie klau support balik Selangor...[:D]

<hr noshade size="1">
<b><i><font color="red">#SELANGOR BERSAMAMU SELAMANYA#</font id="red"></i></b>
By Giant
#25504
aku rasa kena bayar dlm RUPIAH ajer kot sebab tue jer kita bleh bayar kat diowang nie.Nak bayar mahal2 maner mampu buatnye lalang2 nie panggil kawan dia sampai 78 ribu plak kang..hehehehehe[:D][}:)]
By gergasimerah
#25508
kalau 78ribu dowang datang
jawabnya kita duk belakang gol
la pulak..
By Futsal Team MPPJ
#25544
mana boleh,kita dah cop pintu 7 gan M kan..so suruh le diorang2 tu duduk ke,berdiri ke kat area2 kawasan datuk moktar tu....biar dia terasa sikit bahang.........[:)]
By rizuan5349
#25563
Kalau tang pintu 7 tu sori...pot tu dah jadi permastautin tetap ahli SFC.....kalau nak sokong cari le tempat lain.....jangan le memecah belahkan ahli sfc.....kitorang dah lama bersusah payah memberi sokongan pada pasukan selangor....jangan time dah nak masuk Piala Malaysia baru terhegeh-hegeh nak cari no pintu stadium...dah lupa mana stadium Shah Alam.....so jadi le lalang yang subur....jangan tunduk mengikut hembusan angin......sedangkan angin perubahan sedang melanda pasukan Selangor..........
By Giant
#25592
Jangan risau,akan aku belikan sabit banyak2 pastue senanglah kita tebas lalang2 nie kay..[}:)]
By Futsal Team MPPJ
#25595
aler giant..tak syok la guna sabit..ko beli la kat aku nih.....aku ejen jual mesin rumput..lagi cepat dan berkesan......hehehe leh aku coleect duit sikit sambil menonton.......ko kira tolong member la kira nya.[;)]
By Giant
#25602
Kalau mesin rumput cepat sangat lalang2 nie abis.kalau guna sabit atleast boleh dgr dia jerit..kekekeke[:D][}:)]
By anak_selangor
#25751
kalu mppj x dpt masuk suku akhir ok gak, sekurang²nye fan mppj akan lari ke fan selangor.. cuba bayangkan kalu mppj ngan selangor bertemu kat semi final, penyokong akan pecah 2, x syoklah plak nanti, biar salah satu pasukan jer yg masuk semi/final..
By Max_07s
#25785
logik gak tuh pandangan anak selangor..kalu camtuh baik selangor jer masuk final..eheheh
By Futsal Team MPPJ
#26002
kalau kalah ke,seri malam nih.mppj akan mengakhiri cabaran dan akan mengucapkan selamat tinggal buat piala malaysia......tapi selangor kalau boleh terus la masuk final......
By tayar selangor
#26015
sokabar arini cakap dlm bebanyak game mlm ni, game paling mendpt tumpuan ialah game dlm kumpulan C..
game dlm kump C pulak, yg paling mendpt tumpuan tentulah game sel-kl
perghh.. bangga.. padahal ada gak game chelsea-porto, milan-celtic ngan bremen-valencia..[:D][:D][:D]

so.. selangor.. teruskan.................!!!



aku dengar radio 1 jerlah..
By lenz
#26016
aku tak lalang..aku tetap akan sokong MPPJ..biar pun diorang tak masuk suku akhir...tapi aku tetap gak sokong selangor..sebab selangor tempat lahir ku..beb tak kire la lalang ker..padi ker...biar la diorang nak sokong mane2..asalkan dari selangor..kalo kite larang..SELANGOR gak yg rugi ilang fan sendiri akibat lalang melalang nih..so guy don't bonder about this "lalang"..ok
so chill selangor and MPPJ...yeah
By poetye
#26037
BYE! BYE! MPPJ.. apa nak buat.. takde rezeki tahun ni.. cuba lagi tahun depan.