[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
MPPJ berjaya titik PERAK 1-0 - Page 3 - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

By Max_07s
#24457
mcm mane tak injured..abih tuh die lari dari tgh sampai depan gol..sorang2..takde backup..jadi mcm owen ler..asyik injured jer...
By rizuan5349
#24484
itulah masalahnya kalau terlalu berharap kepada seorang pemain saja yang mencari gol..........striker yang lain cam buat ujian kecergasan......berlari jer ler.......tak tau nak cari gol demi gol utk selangor...

Apa yang kita boleh harapkan dengan irmie dan rudi......pasti apabila dengar je nama dorang diumumkan dalam kesebelasan utama ramai yang akan luntur sikit semangat menyokong tu.....sebab semua dah arif corak permainan yang akan di persembahkan.....kategori lawak badut di sarkas........cuma bezanya berpakaian merah kuning....

Pastikan pemain seperti ini tidak ada lagi dalam team pada musim depan.....kepada FAS tak perlu butakan mata yang sudah dianugerahkan celik oleh Tuhan......walaupun penyokong selangor tauyang FAS sediakala buta hati....dan keras seperti kerikil.....tepuk dada tanya uban...punca kemerosotan prestasi selangor..pasti dia tersenyum menjawab.....kerana dia tak ada perasaan pada team.......yang penting agenda politiknya berjaya,,,[:(!]
By Giant
#24490
Tuelah kadang2 aku hairan bin ajaib jugak nie sebab mcm maner dulu selangor boleh ader player import yang bagus mcm biskic and mehmet.Kenapa tak boleh dapat mcm tue lagi?adakah sebab kekurangan duit?kekurangan usaha utk mencari?ataupun kurang upaya?hehehe..adusss,kalau difikirkan dulu selangor akan selalu GAH dgn pemain import,just bayangkan kalau kita dpt balik player tgh mcm biskic dulu and aku pasti eN Fuentes takde masalah didepan gol.Mesti kerja dia duduk depan gol jer.And rudie ramli boleh tepuk tangan kat tempat banch dengan bangganya..adioszzzz[}:)]
By awrein_star
#24502
sya rasa sepatutnya ketiadaan pemain tengah import yg
berkaliber sepatutnya digunakn
sepenuhnya sebagai peluang kpd pemain tempatan utk
mengasah bakat yg sedia-ada : amri, rudie, montana, suren, jaafar
sepatutnya dpt melihat ketiadaan persaingan dr luar utk
merebut tmpt di kesebelasan utama, positively sebagai
hikmah yg ditentukn pd mereka

sekiranya terdpt kehadiran dr pemain import yg berkakilebar, tersgt kecil harapan
mereka utk dipertengahkn
pihak jurulatih akn berfikir tiada dua kalinya utk meletakkn
sepenuhnya hasrat dan kepercayaan kpd pemain import yg
dibayar mahal dan berganda2 ini
apa gunanya melabur sekiranya hanya utk diletakkn di bangku simpanan
kedudukn mereka di kesebelasan utama adalah sudah dijanjikn : PASTI

jadi peratusan peluang utk amri, rudie, jaafar, montana menggantikn
pemain import ini 0.001% apabila mereka ini cedera parah dan tiada
upaya utk menjejakkn kaki ke tgh pdg, dan pabila peluang diberi setelah
setengah musim di bangku simpanan , tidak terkatalah kecanggungannya
tiba2 berlari2 diperlwnan sebenar

mereka patut bersikap Opportunist
mengambil sepenuhnya peluang yg sedia ada,
do it once, do it right!
smart people is the one who can do it correctly at his first chance~
patut berfikir bile lg peluang yg sebegini akn dtg lg,

apakata sekiranya cipeda haritu sehebat pires : bermimpi di siang harila
utk amri dan rudie melihat nama mereka di sfc
sbb xde org nk kritik dan menilai walaupun ketidakbolehan mereka membantu
pasukan
mgkin kah itu yg mereka mahu..
sebenarnya selg menerima kritikan dan mungkin berbaur kutukan
masih ada lg perhatian ditabur dan ditujukn kpd..even irmie mat
masih ada lagi peminat2 yg menabur masa, tenaga dan duit
sahihnya apalah yg mereka2 ni dpt
menjerit2kn diri di pdg setiap rabu dan ahad..
tp tanpa mereka .. siapalah irmie mat..hehehe
By Potti
#24640
mak ai macam baca paper muka depan plak ulasan ni :))
By misai11
#24642
game pun dah abis...
tutup jer la topic ek...

klu on pun...still perak kalah 0-1
dan mppj menang 1-0...[:D]

tamat...