[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
SEMIFINAL KE-2 FA Cup: PKNS 0-2 Perak (agg 0-3) - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

#31991
<font size="2">jom ke stadium mppj utk sokong team kelab dari selangor nie..

setelah public bank kalahkan <font color="red">perak</font id="red"> 4-1
mppj kalahkan <font color="red">perak</font id="red"> 1-0
skang tiba giliran ukt <font color="red">perak</font id="red"> tumbang kali ke-3 di bumi lembah klang..

11/9/2004 sabtu

<font color="red">Selangor PKNS v Perak
8:45:00 PM
Stadium Petaling Jaya</font id="red"> </font id="size2">
By Futsal Team MPPJ
#24298
emmm aku pun arap2 lah perak kalah untuk kali ke3..macam tu baru depa tau kehebatan team2 dari bumi negeri selangor nih
By viera82
#24300
Harap-harap biar PKNS menang dengan Perak sebanyak 2-0 (paling kurang ler).
By Futsal Team MPPJ
#24302
emm kalau kena 0 tu lagi le best oo frank seator tu cam bagus je,...padahal lagi bagus pemain tempatan kita
By BFC
#24351
aku rasa PKNS leh menang 2-0.sbb skang ni pun team perak dah x bape kuat.lg pun wat masa skang ni frank seator tu injured...tang maner injured xtau lah plak..perak tgh siasat ni..
By Max_07s
#24352
harap PKNS akan lebih bersemangat..iyer ler perak tuh baru kalah..mane tau dorang akan lebih bersemangat nak kalahkan team dari selangor ni..ape2 pun tak mustahil bagi pkns kalahkan perak..dan menjuarai piala fa ni..
By BudakSelangor
#24354
Kita takbleh yakin sangat .. mana lah tau Seator dah ok dari kecederaan yang tak diketahui tu dan diturunkan menentang PKNS saat2 akhir .. Mungkin ada player pertahanan PKNS yang dah dengar atau lihat sendiri aksi Seator sebelum ini akan merasa sedikit gentar seram2 sejuk kerana terpaksa berhadapan dengan matanya yang ayu dan kecederaan yang boleh berjangkit tu .. Aku harap pemain PKNS membuat persiapan yang rapi untuk bahagian pertahanan agar tiada pemain mereka yang terpaksa diusung keluar akibat tindakan drastik dan rakus serangan Seator .. nie bukan cakap memain nih .. PKNS terkenal dengan serangan pantasnya cuma bahagian midfield kena lebih kreatif dan tenang sebab pasukan Perak pun takde la kuat mana pun .. penyokong dorang tu kecoh ajer lebih .. PKNS Boleh!!
By Max_07s
#24383
ko ni macam tak kenal dorang tuh..dorang kan mengamalkan cara hidup BIAR PAPE ASAL BERGAYE...ehheheh
By misai11
#24387
aku tgk berita td..iklan...ada rugby cobra sabtu n ahad ni kat stadium mppj..
takkan la nak main gak kat stadium mppj fa cup nie..

aku rase...FAM lupe nak booking stadium nie...

jgn game buat kat pdg permainan taman perumahan PKNS...udah ler..[:D]
By santana
#24390
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by misaixpdc</i>
<br /><font size="2">jom ke stadium mppj utk sokong team kelab dari selangor nie..

setelah public bank kalahkan <font color="red">perak</font id="red"> 4-1
mppj kalahkan <font color="red">perak</font id="red"> 1-0
skang tiba giliran ukt <font color="red">perak</font id="red"> tumbang kali ke-3 di bumi lembah klang..

11/9/2004 sabtu

<font color="red">Selangor PKNS v Perak
8:45:00 PM
Stadium Petaling Jaya</font id="red"> </font id="size2">
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

<font size="3">Pembetulan Pembetulan..... kalau korang pegi Stadium MPPJ pada tarih tu tengok rugby le jawabnya ekekeke</font id="size3">

<b><font color="red"><font size="5">Venue baru

Stadium SELAYANG
tarikh dan masa sama</font id="size5"></font id="red"></b>
<font size="3">harap maklum</font id="size3">
By Max_07s
#24391
terima kasih santana for u r info..harap2 jgn ler sesape tersalah gi stadium nanti..kang pkns takde..perak takde..sokong cobra ler korang...ehehehe...[:D]
By misai11
#24393
adus..tuka venue yg jauh la plak...

takpe la..aku tak dpt gi pun...
kena gi jb lak..team aku lwn futsal ler...

kim salam kat yob2 dan kontraktor perumahan pkns sume ek..
By Max_07s
#24394
ko ni sibuk jer misai..mengalahkan player selangor sibuk yer aaa....eheheheh
By misai11
#24395
tu la..busy tul idup nie..
tp tak dpt gaji pun...heheheh

biase la...klu kite wat keje yg kite minat..tak rase letih pun...

takpe la...geng2 lain leh gi tgk kat selayang tu...
jgn risau...
sume fan2 kite nie semangat la...menang kalah, blakang cite...[:D]
By deeno
#24439
[:D] Aku raser nak turun tapi hari sabtu tu birthday aku laa.....emmmmm....tapi tak per....boleh adjust....aku akan sokong PKNS nanti....pasti aku akan turun......bendera keramat merah kuning pasti berkibar megah di selayang.......Perak jgn tension laaaa.......PKNS yakin boleh.......P.Bank & MPPJ boleh kenaper PKNS tak boleh.......Hidup PKNS......Weiii....aku nak rumah.....leh lulus tak....hihihihihi......