[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
SEMIFINAL KE-2 FA Cup: PKNS 0-2 Perak (agg 0-3) - Page 3 - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

By gergasimerah
#24625
ada info mengatakan malam nih
ada live kat tv 3
pahang vs terengganu
sejauh mana kebenaran..malam nih
try la ushar tv3...
sebab beberapa tahun kebelakangan ni
takder sapa sudi sponsor fa cup nih
untuk buat siaran langsung maupun
siaran tertunda..
By Potti
#24637
apa la tv3 ni tak adil langsung ... masa semi final pertama tak buat live.... semi final kedua buat plak... kalau nak kasi adil buat la separuh masa pertama tunjuk pahang ngan terengganu pastu separuh masa kedua tunjuk la perak ngan pkns ... tapi aku betul2 tak boleh lupa la lepas tengok bola malam tadi .. pi kompleks kebudayaan pastu kawan aku kena marah ngan awek plak tu depan org .. kalau aku malu nyerrrrrrrrrrrrrr
By misai11
#24643
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by gergasimerah</i>
<br />aku tak bleh pi la..
kena pi dataran shah alam malam
besuk support awek awek gamelan
uniten la..len kali la pulak..


<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

NIE KE KAWAN KO TU POTTI...?
HEHEHE..[:D]
By rizuan5349
#24663
Nko ni Potti cam tak tau lak skuad Malaysia kedua yang main tu mesti buat siaran langsung......tapi sadis aku tengok team Pahang ni main......dengan himpunan nama-nama besar...sebesar hajat anak beranak tu tak mampu menjinakkan si Penyu.....harap nama jer ler...main tak serupa seperti yang diwar-warkan....malu ler wahai pemain-pemain realmadrid malaysia kononnya....Terengganu tak da nama-nama besar pun.....yang main malam tu pun boleh dikatakan banyak muka baru yang tak dikenali sebelunm ni.....dan cetek pengalaman...tapi permainan cam dah biasa main liga malaysia.......sedarlah wahai umat islam...
By Max_07s
#24686
aku punya pandangan ler kan..terengganu tu ade ramai pemain muda yg bagus..so kalu diketengahkan.. tak mustahil dorang main bagus..kalu selangor dapat sorang dua pemain muda terengganu ni..training bagi elok..mesti bagus punya.beli ler semntara dorang ni murah lagik..
By gergasimerah
#24700
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by Potti</i>
<br />apa la tv3 ni tak adil langsung ... masa semi final pertama tak buat live.... semi final kedua buat plak... kalau nak kasi adil buat la separuh masa pertama tunjuk pahang ngan terengganu pastu separuh masa kedua tunjuk la perak ngan pkns ... tapi aku betul2 tak boleh lupa la lepas tengok bola malam tadi .. pi kompleks kebudayaan pastu kawan aku kena marah ngan awek plak tu depan org .. kalau aku malu nyerrrrrrrrrrrrrr
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">


kambeng punye potti kat sini pun nak bawak citer...kalau aku tau aku tak bawak kowang dah tentu tak kena marah..pasal kul 8 aku dah terpacak kat sana..
By deeno
#24761
[:)] sory la.....ari tu last min tak jadi gi selayang bg sokongan kat PKNS...tapi aku tetap bangga kat PKNS yg tak membenarkan perak membelasah diorang dgn jaringan yg lebih besar....perak bernasib baik sbb jumper PKNS...klu dia jumper pahang atau trgg...pasti perit nak kalahkan......malam tu aku tgk live kat tv game pahang vs trgg.....aku ingatkan bagus sangat la pahang main tapi .......indah ruper dari surat khabar.......trgg..membuat keputusan yg bijak dgn memperkemaskan benteng dan sekali sekala membuat percubaan c.attack......pahang palak rupernyer tak leh main dlm keadaan tertekan dan saiko....
[:D] Dari awal lagi aku dah citer kat forum nie yg trgg. bermain dgn baik dan mempunyai pemain yg berkualaiti cumer mgkin kekurangan ongkos atau yg kiter tak tau.....dan skrg....tekaan aku menjadi kenyataan.....klu dulu lagi selangor leh drg cakap aku tentu leh menang ngan pahang....hihiihi.....harap piala FA nie akan menjadi iktibar buat pasukan seperti PAHANG dan SEL....yg tidak memandang mudah pasukan bukan pilihan......
[:D] bg perlawanan terakhir perak vs trgg....aku sokong trgg....aku tetap benci perak........trgg leh main lagi best klu dia guner kedua2 sayap yg aku kire agak merbayayer klu mereka digunakan dgn bijak...