[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
Public Bank..!!! apa dah jadi..?? - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

By poetye
#32001
Sarawak belasah Public Bank

PUBLIC Bank menerima malu besar dalam kempen bola sepak Piala Malaysia apabila dibelasah oleh Sarawak dengan keputusan 6-0 pada perlawanan Kumpulan C di Stadium Sarawak, Kuching semalam.

Mohd. Kemri Hemlet memulakan pesta gol Sarawak dengan jaringan pada minit ke-37 dan Rodrigo Anderson hanya memerlukan dua minit kemudian untuk meletakkan Public Bank ketinggalan 2-0 pada separuh masa pertama.

Sarawak menambah derita Public Bank dengan menambah dua gol mene-rusi Robert Eshun (minit 477, 69th), Fernando Manuel Co (63) dan Ramos Sari (80).

Ia merupakan kekalahan pertama Public Bank selepas tiga perlawanan dalam kempen Piala Malaysia. Mereka bagaimanapun masih kekal mendahului kedudukan dalam Kumpulan C dengan enam mata.

Sarawak, yang sebelum ini di tangga tercorot setelah kalah kedua-dua perlawanan sebelum ini, kini mengumpul melonjak ke tangga kedua kumpulan, mengatasi Selangor di tempat kedua diikuti oleh Kuala Lumpur.

Ketiga-tiga pasukan mengumpul tiga mata tetapi Sarawak memiliki kelebihan jumlah jaringan.
By deeno
#24605
[:(] P.bank dah tewas.....mmmmmm.....aku tau saingan memang sengit tapi tak jangka lak sampai 6 biji leh bolos.....pas nie.....lawan balik kat s.alam......P.bank kener belasah balik sarawak......Selangor pun kener hati2 gak....dah ader petanda yg bujang senang sedang mengamuk....[:(]
By santana
#24606
<b>Tak bagi duit le tuuuu...dgn Perak dulu 8 ribu sorang ...bila tak disogok duit, habis la.</b>
By deeno
#24612
[:D] nak buat citer panas la tu konon nyerr.....aper la masalah ko nie santana......emmmmm......kalh dan menang adat permainan.....takkan tak leh terima hakikat kekalahan hari tu kot.......abis tu.....MPPJ bg kat perak beraper projek sorang kat pj nie......
By santana
#24614
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by deeno</i>
<br />[:D] nak buat citer panas la tu konon nyerr.....aper la masalah ko nie santana......emmmmm......kalh dan menang adat permainan.....takkan tak leh terima hakikat kekalahan hari tu kot.......abis tu.....MPPJ bg kat perak beraper projek sorang kat pj nie......
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

<b>cik denno aku bukan nak buat cerita la.Memang betul semua pemain Public dapat RM8k malam lepas menang tu.MPPJ pulak dapat RM500 sorang.So itu bukan saja bukak cerita panas.Macam mana aku tau ?? aku masuk stadium MPPJ pun tak payah bayar.Sebab itu aku tahu.

So bonus tu kasik semangat lebeh rasanya,Maklumla byk duit.Masa takde nanti jatuh la sikit.</b>
By bujang lapok
#24616
wahh..dasat yek ko santana...suma ko tau...masuk x kena bayor plak tu...8 ribu sorang player p.bank dpt yek...mppj 500 lak...perak menang dgn pahang hari tu dpt berape?...citerlah sikit..baru meriah forum ni...
By misai11
#24645
hmm..byk gak player public bank dpt klu kalahkan perak...dan berjaya kalahkan perak dpt sorg rm 8000...yer la,time tu kunun2 team tu susah nak dikalahkan...silap kot, pengurusan pb bagi byk sgt...sbb rupenyer menang mudah 4-1...

tu psl...pengurusan mppj berani taruk rm 500 sorg jer..
kang taruk rm8000 gak...kang menang...mau pokai pengurusan..heheh
rupenyer2...ngan taruk rm 500 pun..leh menang 1-0 gak...

so..tu psl pkns tanak tabur ganjaran..
yer la..team kecik..kang mane byk duit sgt...
kang taruk rm 500 gak..pastu termenang plak tu..abis duit pkns..[:D]

nasib baik la pkns kalah...hehhehe
By santana
#24676
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by bujang lapok</i>
<br />wahh..dasat yek ko santana...suma ko tau...masuk x kena bayor plak tu...8 ribu sorang player p.bank dpt yek...mppj 500 lak...perak menang dgn pahang hari tu dpt berape?...citerlah sikit..baru meriah forum ni...
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

<font size="2">ekeke jangan la terkejut mana aku tau...ada la empunya diri yang dapat tu bagi tahu Perak Pahang RM3K je...dengan PKNS RM1500K.Players Msia ni memang macam tu..Lain motivasinya kalo RM depan mata.Hampehhh.Sama je baik Liga super atau tak super.Dah income diorang dari situ.Tak tgk diorang main macam nak mati.janji le RM dan tengok diorang nayakan team lepas janji tu tak bayor apa yang dijanji...

Selangor ntah le tak tau pulak stail macam mana, anyway ada sorang budak Perak yang pernah main 7side dengan team aku sekarang ni main dengan Selangor.ekeke boleh la tau sikit2 </font id="size2">
By Max_07s
#24685
Biasak ler tuh..mesti kena ade bonus kan..lawan team yg besar..kalu menang kena ler kasi bonus..mcm appreciate dorang main tu..kat luar negara pun mcm tuh..bukan kat malaysia..kalu citer semangat..payah ler brader..benda tuh tak bole beli barang..
By santana
#24701
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by Max_07s</i>
<br />Biasak ler tuh..mesti kena ade bonus kan..lawan team yg besar..kalu menang kena ler kasi bonus..mcm appreciate dorang main tu..kat luar negara pun mcm tuh..bukan kat malaysia..<font size="2"><b><font color="blue">kalu citer semangat..payah ler brader..benda tuh tak bole beli barang..</font id="blue"></b></font id="size2">
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

<font size="2">ekekekek yang ini aku paling setuju...tambah tambah cukai rokok dah naik sekarang ni.[:D]</font id="size2">
By Futsal Team MPPJ
#24737
emm itu lah snario pemain2 dimalaysia nih..takder wang takleh jadi.....macam aku gak lah kira2nya...ialah kalau cam aku nih pemain kelab kecik tak kisah le dapat berapa..tapi kalau dah dapat sorang 8 ribu tu..wahh aku rasa dah telebih dimanjakan sangat...silap2 nanti makan diri pihak pengurusan....diharap semua dapat manafaat daripada luahan dan buah fikiran aku nih[:D]
By deeno
#24762
[:D] aku tau la citer tu santana......cumer tak nak heboh kat forum nie ajer......ko jeles ker kat P.bank tuh.....aku pun masuk free gak cam ko tuh.....cumer bezanyer ....aku nih supporter utk kelab dibawah naungan kelab penyokong merah kuning ( FAS and FAM supporter ) .....
[:D] pada aku tak salah diorang dapt bonus yg begitu banyak sbb diorang telah bermain dgn bersungguh2 utk menaikkan nama P.bank Selangor dan name pasukan kelab ......lagipun mereka satu2nye kelab yg bersaing dlm LIGA SUPER......ko jeles sbb perak tersungkur ditangga ke4 liga....dan tak dapat tempat ke-3..sbb tu ko marah.....ihihihih....[:D]
[:D] satu lagi.....p.Bank kan sebuah badan kewangan.....jadi tak luak duit dlm bank tuh.....klu tak cukup duit kat selangor nie...kat perak tu pun ader P.bank perak.....hihiihihi.....ko pakai bank aper santana......[:D]
By Futsal Team MPPJ
#24784
emmm seluruh malaysia ni p.bank punyai cawangan2nya...so tak der la masalah pasal duit...kat malaysia nih berapa ramai orang berhutang gan bank tu....kaya ooo p.bank nih
By santana
#24793
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by deeno</i>
[br.....ko pakai bank aper santana......[:D]
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
<font size="2">
ekeke aku eligic sikit dengan Public Bank ni..tak de akaun pun[:D]Aku pakai bank cap rimau je lah</font id="size2">
By misai11
#24794
hehehe..aku pun tak pakai public bank..
sbb mesin atm dia kurang la..

patut dah masuk msl..taruk la mesin atm kat stadium..
senang skit nak cucuk duit..heheh

takpe la...pasni kot2 muncul team maybank selangor plak..
mesti santana tuka bank lain plak kan..heheh

jgn masuk hong leong bank udah ler...
tu bapak sedara leong hong seng punyer..hehehe [:D]