[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
Public Bank..!!! apa dah jadi..?? - Page 2 - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

By deeno
#24815
[:D] Hahahah...kan ko dah kener ngan misai......MAYBANK SELANGOR......hikhikhikhik......ko pakai la bank krup......[8D]
By Futsal Team MPPJ
#24848
aku harap lepas ni bank muamalat ke,bank islam ke masuk msl....mesti gempak punya.....raihan,dan rabani mesti datang sokong punya....tapi pemain semua kena pakai seluar tight la
By misai11
#24863
heheheh..lawak la ko futsal..

ntah2 kang kawan ko si janggut main futsal mppj tu pun join main team selangor bank mualamat...

kang tak psl2 wujud plak team selangor tabung haji...[:D]
leh wat friendly kat arab saudi slalu....
untung tu...ko tanak gi selection ke mr futsal?hehehe
By Futsal Team MPPJ
#24868
kekeke,kawan aku si jangut tu sekarang main futsal mbsa je..bola padang besar dah tak main.aku tahun depan nak try selection selangor or kl la...kalau ada rezeki main gan salah 1 team tu..aku kasi korang tiket free every game.
By misai11
#24871
ko jgn la main selangor...
nnt aku keliru..mane satu shukor adan..mane satu mr futsal..hehe

try jer la selection...nnt jgn lupe kami disini..
dan bersedia la utk jd bhn kutukan kat forum klu beraksi ala2 ermi mat dan rudie serta tak ketinggalan jaafar salleh...
By Futsal Team MPPJ
#24873
emm aku nak gi kursus kena kutuk sekali la tu,heheh tak la panas telinga nih nanti dek kutukan kawan2 seperti misai,deno,bujang,mona,panadol,arwein,merah padam dan yang sewaktu denganya...hehehe korang jangan le kutuk2 lebih....kang aku takleh main plak....kalau aku main selangor..tentu sukur adan jadi pemain simpanan spenuh masa.
By monashahana
#24893
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by Futsal Team MPPJ</i>
<br />
emm aku nak gi kursus kena kutuk sekali la tu,heheh tak la panas telinga nih nanti dek kutukan kawan2 seperti misai,deno,bujang,mona,panadol,arwein,merah padam dan yang sewaktu denganya...hehehe korang jangan le kutuk2 lebih....kang aku takleh main plak....kalau aku main selangor..tentu sukur adan jadi pemain simpanan spenuh masa.
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

tau takpe..hehehe[:D][:D]
By Max_07s
#24903
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by Futsal Team MPPJ</i>
<br />
emm aku nak gi kursus kena kutuk sekali la tu,heheh tak la panas telinga nih nanti dek kutukan kawan2 seperti misai,deno,bujang,mona,panadol,arwein,merah padam dan yang sewaktu denganya...hehehe korang jangan le kutuk2 lebih....kang aku takleh main plak....kalau aku main selangor..tentu sukur adan jadi pemain simpanan spenuh masa.
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

main ler bagus2..mesti lepas ni kita puji..tapi kalu main mcm ermi..alamat aku tak bole ler jamin..aku terpaksa ler kutuk...maafkan ku kawan..[;)]
By Futsal Team MPPJ
#24974
<font color="blue">kekek kena kutuk erk....tak kisah le kena kutuk gan penyokong selangor,geng2 room SFC.com dan istimewa yang akan kutuk aku cik mona.....tu time aku kat atas padang...lepas tu bila aku jumpa korang..hehehehe time aku le plak balas dendam cari point kutuk2 manja kat korang...jangan marah.....kalau aku dapat main negri selangor atau kat mana2 team..aku kasi korang tiket free ataupun sponsor jersi 6 bulan sekali tukar...amaca?</font id="blue">[:D]
By merah padam
#24979
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by Futsal Team MPPJ</i>
<br />
<font color="blue">kekek kena kutuk erk....tak kisah le kena kutuk gan penyokong selangor,geng2 room SFC.com dan istimewa yang akan kutuk aku cik mona.....tu time aku kat atas padang...lepas tu bila aku jumpa korang..hehehehe time aku le plak balas dendam cari point kutuk2 manja kat korang...jangan marah.....kalau aku dapat main negri selangor atau kat mana2 team..aku kasi korang tiket free ataupun sponsor jersi 6 bulan sekali tukar...amaca?</font id="blue">[:D]
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

aku doakan ko punyer kemasukan dlm selangor....tapi kalau ko lagi ngeri dr ermi, rudie, sivaram n jaafar salleh n sewaktu dgnnye....dah tentu aku kutuk kow2 punyer....apehal kalau dpt masuk selangor hatta piala presiden, jgn lupa lah kitorang ni yg asyik kena bayar parking n tiket....
By Max_07s
#24988
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by Futsal Team MPPJ</i>
<br />
<font color="blue">kekek kena kutuk erk....tak kisah le kena kutuk gan penyokong selangor,geng2 room SFC.com dan istimewa yang akan kutuk aku cik mona.....tu time aku kat atas padang...lepas tu bila aku jumpa korang..hehehehe time aku le plak balas dendam cari point kutuk2 manja kat korang...jangan marah.....kalau aku dapat main negri selangor atau kat mana2 team..aku kasi korang tiket free ataupun sponsor jersi 6 bulan sekali tukar...amaca?</font id="blue">[:D]
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

aku doakan ko dapat main dlm selangor..team lain tuh aku tak nak laa..tak best..at least ade ler member kita yg main kat selangor..dapat jersi..lepas tuh dapat tiket masuk murah lagi best..kalu ko dapat team lain..mesti dapat jersi team lain..takmo ler..
By Futsal Team MPPJ
#25014
kekekke ok max,aku tak main team lain selain dari selangor...kang main team negeri lain kena kutuk je gan korang2....heheh dah tu tak dapat aku nak nengok mona pakai jersi selangor sambil melaungkan kata2 semangat kat aku je..yang lain tu korang la kasi semangat erk[:)]
By misai11
#25565
tadik aku tgk berita info sukan kul 12.30 tghari kat tv1..

ada cite la kekecohan di kalangan penyokong public bank pas game..
diorg nak serang ref...sbb ref bg kad merah kat fuentes last2 minit.

pastu tv1 pun ulas la...sbb pengurusan public bank tak profesional dan biarkan penyokong melawan camtu...

tp bg aku...takleh salahkan penyokong...
ref pun salah..dah klu keputusan teruk..susah la fan nak terima..
yg muke2 masuk tv tu aku biase tgk la..sbb aku penah join deeno tgk public bank menerusi tiket free..heheh
klang_valley81 pun aku rase ada dlm ini gambar...[:D]

pastu terhegeh2 la si kude hitam anak beranak fam tu, dell akbar...
dia cakap fam akan siasat dan akan ambil tindakan klu terbukti public bank salah..

ala..lupekan jer la fam oii..
urusan rumahntangga sendiri pun tak terurus...sibuk2 lak dia..
dah la kenduri kawen final fa cup pun leh batal..
bak kata2 harian metro smalam..

kedua2 mempelai dah ready..( perak n tganu)
lembu dah tumbang..
kedua2 keluarga dah setuju (fam ler tu)
last2...penghulu cakap batal...(afc ler tu)
family yg buduh tu pun ikut jer la..(fam ler tu)
By firrdaus
#25570
<font size="2"><font color="red">tapi misai bagi aku..pendapat peribodi aku lepas aku pun tgk info sukan tu..aku tetap amat tk bersetuju dgn gelagat penyokong Bankers tu..bkn sahaja memalukan Bankers yg sepatutnya berimej korporat tp sekadar menyerlahkan kedangkalan akal yg waras akibat tkleh menerima kekalahan kpd team cam KL..mereka sepatutnya tau belajar menerima kelemahan diri baru nk salahkan org lain..semata2 kemaluan akibat kalah kpd KL mereka beremosi yg keterlaluan dgn sikap cabar mencabar cam tu..bkn suma org tau mengawal perasaan bila dah kalah tp menyalahkan pengadil sbg punca kekalahan dan bkn sebab penyerang tktau nk score gol tkleh diterima akal langsung..kenapa mesti berkelakuan cam bebudak hingusan sedangkan korang(penyokong) Bankers cumalah penyokong berbayar dan bkn penyokong sejati..silap2 gaji kerja mereka pun tkbayar ikut Public Bank..jgnlah menampakkan kebodohan korang(Bankers) sekalipun kalah..sedarlah yg team korang tu baru setahun jagung masih berhingus lagi..</font id="red"></font id="size2">
By Futsal Team MPPJ
#25579
aku ingatkan penyokong2 PBank nih sopan2 belaka..al maklumlah separuh daripada sebahagian penyokong PBank pastinya terdiri daripada kakitangan dan pegawai2 tinggi bank tersebut,so pada aku lah orang yang berpelajaran tinggi dan berjawatan tinggi pun kadangkala boleh jadi camtu.inikan pula yang kerja bergaji kecik dan berpelajaran setakat form 5 atapun setakat koleh biasa je.yang FAM nak menyiasat buat apa plak,kadang2 memang salah ref tu...nih lepas lontar batu sembunyi tangan...FAM ooohhh FAM cuba lah buat siasatan dengan penuh profesional seperti mendengar pihak yang dituduh dan nak pasti lagi tengok rakaman video,..kesahihan benda nih boleh di tentukan dengan rakaman video..nak lagi pasti dapatkan pandangan2 daripada penonton2 yang menyaksikan perlawanan tersebut.kalau terbukti ref gagal menjalankan tanggungjawab...beri peluang kali k2 dan terakhir buat ref2 tersebut..kalau berlaku lagi...gantung 2 tahun.

petikan atikel : oleh futsal team mppj