[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
29/9/04 - Perak 3-0 MPPJ...tapi perak OUT!!! - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

By misai11
#32026
ikut perkiraan...n9,mppj,perak still ada peluang

pas 5 game...pp 12mata, n9 7mata, perak 6mata, mppj 4mata.

untuk melayakkan mppj ke suku akhir...

mppj kena menang ngan perak...dan n9 kalah ngan penang..
andai seri sekalipun...mppj akan out...
andai menang sekalipun..tp n9 seri or menang...mppj tetap out..

so..nasib mppj cam dah seindah thn lepas..
hanya keajaiban yg dpt bwk diorg layak...

apa yg silap?
tiada nasib?
tiada arostegui?
tiada semangat berpasukan?
masalah pengurusan?
fan dah lari?

tapi...yg pasti..penang akan bagi n9 menang...
sbb smalam pun penang dah bagik perak menang...keeper pun guna keeper simpanan...dan tak mustahil rabu ni penang akan guna full team simpanan...maklum la...nak simpan utk suku akhir ari sabtu..

so...sama2 la kempunan buat satu pasukan kelab dari selangor dan satu pasukan bukan kelab dari perak...iaitu pasukan negeri lak tu..[:D]
By Max_07s
#25784
tak bole cakap mcm tuh gak misai...mane tau perak ngan penang tuh berpakat..kata pakatan utara..kalu penang main betui2 punya pasal nak kasi perak pegi..mane tau dorang nak kasi team utara layak gak...tapi aku rasa kalu penang nak selamat kemudian hari..baik die kalah ngan n9
By tayar selangor
#25829
tengah sedap baca review si misai,
lupe lak yg pakatan tu masih wujud lagik ke..?
By misai11
#25873
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by tayar selangor</i>
<br />tengah sedap baca review si misai,
lupe lak yg pakatan tu masih wujud lagik ke..?


<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

tgk jer la...lepas rabu nie jadik pakatan apa plak yg diorg nak buat...diorg nie suke ubah2..sama cam fam jer...[:D]
By Futsal Team MPPJ
#25954
semalam aku dapat info tentang pengurusan mppj,lepas2 nih diorang tak ada peminat setia lagi disebabkan pasukan sorak atau lebih dikenali dengan fan club mereka telah dibubarkan..nih mesti banyak hal berlaku skg dalam pengurusan mppj...kena taufan ke?[?]
By Max_07s
#25968
aiseh mppj..ape daa sampai fan pun kena bubar ni..ade dracula ker dalam mppj ni? biasak le kan kalu team dah naik..ader ler mamat yg akan tolon menjahanamkan team ni..biasak yer mamat ni datang dari negeri2 lain yg jeles kan team ni..masalah betui.
By rizuan5349
#25978
Percayalah fan MPPJ yang dah bubar tu....akan menjadi lalang yang menyokong Pasukan Selangor semula..........
By poetye
#25980
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by rizuan5349</i>
<br />Percayalah fan MPPJ yang dah bubar tu....akan menjadi lalang yang menyokong Pasukan Selangor semula..........
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
kalau dia org nak sokong Selangor balik tak kisah le.. dah insaf le tu kot!! baru tau mana intan mana kaca.. apa2 hal pun kalo dia nak sokong team Selangor balik kt stadium.. PINTU 7 tu jangan dikacau..
By rizuan5349
#25986
naib baik nko dah pesan poetye...aku lupa lak yang pintu 7 tu untuk ahli sfc.....so jangan cuba menghampiri pintu 7 tu...ramai penunggu kat situ[:D]
By nurul
#25989
salah satu punca kemerosotan MPPJ yang nurul dengar sebab YDP telah berpindah Dato Karim munisar telah ditukarkan dgn bekas pengarah PTG negeri.

mungkin player dah hilang semangat dan YDP yg baru x sebulu dgn pihak pengurusan team diaorang (x minat bola)atau terlalu nak kuasa sampai banyak perubahan yg dilaksanakan . itu apa didengar dan kalau ada sebab 2x lain x tahulah pulak.

banyak aspek yg perlu kita kaji dan fahami dalam pengurusan sukan ni terutama bolasepak. hari ni kita jadi juara dan kita perlu memastikan team kita konsisten pada musim berikutnya. seperti mengekalkan kejuaraan, kelayakan ke separuh akhir setiap tahun atau sentiasa memenangi salah satu piala yg dipertandingkan dlm liga m'sia.so good luck MPPJ.
By gergasimerah
#26044
kwang kwang kwang..kesianya pasukan liga super tu
belasah mppj 3-0 tapi tak layak gak..:))
pakatan utara pun tak guna...[:D]
By misai11
#26048
PERAK 3
MPPJ 0

Gol: Khalid Jamlus(minit ke-30,42,59)

APA GUNA SCORE 3 GOL KALAU TAK LAYAK..

APA2 HAL TAHNIAH BUAT KHALID YG MENYUMBANGKAN 3 GOL TERAKHIR PERAK UNTUK PIALA MESIA THN NI..NAK SCORE AGIK.TP APA KAN DAYA...SABTU NI PERAK TAK BERAKSI...

KENAPE EK??
CAMNE NAK BERAKSI...SBB PERAK SEKADAR NO 3 GRUP JER..
NO 3 DRP 4 PASUKAN...HEHEH..
By merah padam
#26062
sabo je le perak ye.....buat semue ahli pakatan....jgn risau....kedah ngan penang kan ade....buat semue yeob....tak tekejo dah le ye nampak nye...kejo piala fa je le ....itu pun belum tentu.....ish ish.....dulu kalau tak silap ade org kate team ni team yg paling konsisten....tapi tak layak.....hmmmmm....<b>cobaaannnnnn</b>...
By firrdaus
#26088
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by merah padam</i>
<br />buat semue ahli pakatan....jgn risau....kedah ngan penang kan ade....<b>cobaaannnnnn</b>...
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">pakatan apa ke jadahnya kalau penang pun sudah terang lagi bersuluh tk main bebtul lwn n9..juara apa barang kalau nk advanced gi pusingan seterusnya harap ehsan team lain..lain kali belajrlah ukur baju kt badan sendiri..berpijaklah dibumi yg nyata..kalau dah tau yg permainan team awk tu dgn player yg tksehebat mana tu setoet je kemampuannya jgnle sembang berdegar-degar..sembang kemeh kencin pun dereh..dah nasib ayam..kokok berderai-derai gah satu kampung tapi rerupanya ekor bergelumang taik
By BFC
#26106
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by merah padam</i>
<br />sabo je le perak ye.....buat semue ahli pakatan....jgn risau....kedah ngan penang kan ade....buat semue yeob....tak tekejo dah le ye nampak nye...kejo piala fa je le ....itu pun belum tentu.....ish ish.....dulu kalau tak silap ade org kate team ni team yg paling konsisten....tapi tak layak.....hmmmmm....<b>cobaaannnnnn</b>...
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

ini bukan cobaannnnn tp betul2 aku kataaaaa!!!!!!!!!!!!(mcm citer pendekar bujang lapok plak)[:D]
kuang kuang kuang kuang smpi 100x...
dulu aku dgr gak team yeob ni team konsisten....kalu mcm ni konsisten ke...aper kejadahnyer konsisten. mcm ni..wan kamarudin dari edisi siasat..