[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
29/9/04 - Perak 3-0 MPPJ...tapi perak OUT!!! - Page 2 - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

By Max_07s
#26107
alamak!!! yop tak terkejor namapk yer..diorang kata tak layak lawan ngan team liga perdana..dorang yg tak layak rupeyer..tak layak ler dorang ni main kat piala malaysia..ahaha..aku dpt tau yg penyokong die ni suka lagu kesian die..aku tujukan lagu tu kat penyokong dorang lak..kesian die!!! kesian die!! ingatkan kuat..rupaye indah kabor dari rupe..betui ler deme ni mengamalkan prinsip biar pape asal bergaye..
By Giant
#26112
Bukan main marah korang nie suma dgn YOB yer...aku nak join marah gaklah...BUat Yob,jangan risau kay..MUngkin nasib tak menyebelahi yob kali nie,mungkin SEator takder sebab berdating dgn pasangan GAY nyer dekat jaya Jusco.Next season aper kater ambik penyerang lesbian plak tag team dgn seator..Gerenti power..Kepada YOB,remember THIS-------> WE ARE THE RED GIANTZZZZ<------------[}:)]
By arkantos
#26120
bangga aku perak dah keluar dari suku akhir.buat menyemak je piala malaysia.tension jugak aku pasal tak dapat gi game selangor semalam(sel vs kl).nasib baik joy a.k.a max_07s menginfo kat aku segala perkembangan dalam stadium....thanks....tapi aku tak dapat join bebudak forum yang diceritakan ramai....adui..game last tak dapat pegi gare² aku dah lencun dalam perjalanan ke stadium semalam....ari tue join tak ramai sangat mase game sel vs public bank...congratulation for selangor.....(3-1 tue...banyak gol tue.rugi nye aku tak pegi)
By soulnine
#26123
takpe arkantos yg penting nya walaupun nko x dpt join kitaorg... nko still bagi fully support kat team kesayangan aku nih [:D]....cuma ingat pesan nesta jgn skali2 jadi lalang... tabik kat nesta siap sound supporters yg balik awal sblm game habis...nampak sgt LALANG nyer...[:p]
By Max_07s
#26134
tuh ler aku heran tuh dgn dorang ni..game blum abih pun nak blah..tgh leading tuh..aku tak tau ler selangor kalu ketinggalan..mau kuar 1st half kot...nak kuar awal pun buat per..bukan yer jam kat luar tuh..tapi aku harap penyokong selangor akan kembali ramai dan tidak menjadi lalang kembali..sokong ler selangor..kita orang sambut dgn tgn terbuka bagi yg menyesal tuh..tapi bagi yg lalang tuh tebas jer..

for info..arkantos tuh member aku yg join masa lawan public ari tuh..
By rizuan5349
#26192
tu ler aku dah pesan...nagn poetye suruh bawak sabit....[:D]pas ni makin banyaklah lalang kat shah alam.....so sapa yang datang awal kat stadium bila game nanti...jangan lupa cop tempat ahli sfc kat pintu 7...kalau tak berpecahlah ahli sfc...
By merah padam
#26194
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by rizuan5349</i>
<br />tu ler aku dah pesan...nagn poetye suruh bawak sabit....[:D]pas ni makin banyaklah lalang kat shah alam.....so sapa yang datang awal kat stadium bila game nanti...jangan lupa cop tempat ahli sfc kat pintu 7...kalau tak berpecahlah ahli sfc...
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

hmmm...wan aku rase sabit pun tak jalan lah....kite sembur racun...biar tak tumbuh terus....
By Potti
#26240
jangan la cam tu kang selangor nak dapat dari mana punca kewangan .. kalau tak der lalang2 ni tak kan nak harap dari kiter jek :D
By BudakSelangor
#26267
Takpe ..lepas nie kalau Piala FA pun takbleh menang kita takyah susah2 nak risau lalang kat tempat kita nie ..kantung FAS akan kembali penuh namun aku jangka benih lalang akan berterbangan ke stadium Ipoh plak ..Tahun depan tak pasal2 ada penyokong Perak yang jadi lalang sokong Perak Jenderata plak ..baru promote masuk liga perdana bakal menyuburkan lalang2 yang menunggu masa untuk disemai ditempat baru .. Semalam last Aznil kat TV3 jadi aku akan rindukan KWANg KWANG KWANG nyer ..adan aku tujukan kepada penyokong Perak yang dah menerima badi kekalahan dengan ucapan ..Kwang kwang kwang la jugak ..he..he..
By deeno
#26545
[8D] mmmmm..kesian Yob.....ari tu saoer yg dok kutuk2 P.bank haaahhh.....sekarang nie aper dah jadi....P.bank masuk....Perak lak...aper macam.....kahkahkahkah....jangan cakap besar......inilah akibatnyer......MPPJ punyer masalah...biar aku dan geng supporter ajer yg mengetahui.....selamat bejaya MPPJ.....[;)]