[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
7/10-SUKU AKHIR KE-2 : Public Bank 0-3 Kedah - Page 2 - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

By gergasimerah
#27353
tu yg kau tengah pikir nih
tenguk pb bank macam takder
kesungguhan..
By deeno
#27387
[8D] Jeng...Jeng..Jeng.....Aku pun ader gak raser cam tuh.....tapi...itu dah tak leh bg alasan kerana kalah.....terima ajer lah.....Harap tahun depan P.Bank dan MPPJ boleh bg saingan yg hebat buat semua pasukan LIGA SUPER 05.....Oleh itu...lekas2 lah SELANGOR bersiap sedia dari akar umbi untuk layak ke LIGA SUPER 06 plak....AMIN.....[;)]
By Potti
#27453
kekek tu la pasal nak buat cam mana kan... tapi pelik gak... bukan p.b tak der duit nak bayar gaji.. ntah la...

team selangor memang sepanjang tahun bersedia.. cuma tak der rezeki je selagi pilih kasih ader dalam team ... :p
By poetye
#27559
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by deeno</i>
<br />[8D] Jeng...Jeng..Jeng.....Aku pun ader gak raser cam tuh.....tapi...itu dah tak leh bg alasan kerana kalah.....terima ajer lah.....Harap tahun depan P.Bank dan MPPJ boleh bg saingan yg hebat buat semua pasukan LIGA SUPER 05.....Oleh itu...<font color="red">lekas2 lah SELANGOR bersiap sedia dari akar umbi untuk layak ke LIGA SUPER 06 plak....AMIN.....</font id="red">[;)]
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Insyaallah.. kalau management bersungguh2 nak memertabatkan semula bolasepak Selangor.. kenalah bermula dari sekarang.. cuba risik2 mana pemain yang bagus untuk diserapkan dalam team tahun depan.. carik awal2.. jangan tunggu last minute baru terhegeh2 nak carik player.. time tu player yang bagus2 team lain dah sambar.. yang tinggal cuma yang hampeh dan kuda tua aje..
By amirston
#27595
team lembah klang suma dah bungkus....bravo
By merah padam
#27616
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by amirston</i>
<br />team lembah klang suma dah bungkus....bravo
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

aku nak tanya en amir skit boleh tak jwb.....dlm bebanyak team kat dlm malaysia ni (7team msl + 20 team premier).....<font color="red">kenapelah team selangor (atau dari lembah kelang) yg ko jaki sangat</font id="red">....mengikut keadaan semasa team selangor berada dibwh team yeob (korang main msl, selangor premier n perak dpt satu cup)....walaupun sejarah silam pulak memihak kpd selangor....tapi team selangor ni gak ko jaki ye....forum ni gak ko nak kasi panas....team lain ko tak de ke buat mcm ni.....bg aku bagus gak....sebab ko berminat ngan forum ni....sedangkan kitorang sikit pun tak minat ngan forum yeob tu.....so ape kate ko promo skit pasal forum ni dgn lebih rancak kat dlm yeob....cantek gak tu kan kan kan???
By gergasimerah
#27621
dulu dia nak ngorat awek selangor kut
tapi awek tu reject dia..maklum la
kampung sangat kut...mana ulu tah dia
datang..tak caya cuba tenguk game
melibatkan perak...tah macam2 rupe ada
semua cam dari ulu..cam tak pernah tenguk bola
[:D] tu pasal sampai skang dia bengang ngan
selangor kut...[:D]

bungkus tak bungkus pun ada dua team lembah
kelang kat MSL 2005...takkan la baru satu
perak jenderata masuk liga perdana dah
nak kata perak negeri power kut...
By miwanbaros
#27623
takpe la sume team lembah kelang dah bungkus... asalkan tak kena main dengan team dari utara sendiri... konon2 bole menang dgn N9.. last2 diorang bubuh player simpanan jer... maka tak dapat la masuk suku akhir...
By merah padam
#27625
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by gergasimerah</i>
<br />dulu dia nak ngorat awek selangor kut
tapi awek tu reject dia..maklum la
kampung sangat kut...mana ulu tah dia
datang..tak caya cuba tenguk game
melibatkan perak...tah macam2 rupe ada
semua cam dari ulu..cam tak pernah tenguk bola
[:D] tu pasal sampai skang dia bengang ngan
selangor kut...[:D]

<font color="red">bungkus tak bungkus pun ada dua team lembah
kelang kat MSL 2005</font id="red">...takkan la baru satu
perak jenderata masuk liga perdana dah
nak kata perak negeri power kut...

<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

specific sikit...bukan lembah kelang...tapi team dari selangor....
By amirston
#27647
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by merah padam</i>
<br /><blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by amirston</i>
<br />team lembah klang suma dah bungkus....bravo
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

aku nak tanya en amir skit boleh tak jwb.....dlm bebanyak team kat dlm malaysia ni (7team msl + 20 team premier).....<font color="red">kenapelah team selangor (atau dari lembah kelang) yg ko jaki sangat</font id="red">....mengikut keadaan semasa team selangor berada dibwh team yeob (korang main msl, selangor premier n perak dpt satu cup)....walaupun sejarah silam pulak memihak kpd selangor....tapi team selangor ni gak ko jaki ye....forum ni gak ko nak kasi
panas....team lain ko tak de ke buat mcm ni.....bg aku bagus gak....sebab ko berminat ngan forum ni....sedangkan kitorang sikit pun tak minat ngan forum yeob tu.....so ape kate ko promo skit pasal forum ni dgn lebih rancak kat dlm yeob....cantek gak tu kan kan kan???
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

cit...mane ade weih...sesekali kasi panas apesalahnye...kat tokgajah.com dah jemu aku kasi panas...kat suma tempat aku dah kasi panas..kali ni selangor la plak...

takpe2 web ni aku akan promote dekat forum bolasepak singapo...nanti boleh le org singapo join web ni...

kome tak teringin takpe...sebab web yob4ever tu org vietnam pun penah masok dan penah post disana...jom le meriahkan yob4ever...kalo nak kasi panas kat sana pun takpe...ekeekekek...
By misai11
#27651
camne nak berforum kat yob4ever.com kalau akaun yg sedia ada..dah dibekukan?nak posting pun tak bleh??

takkan la org bikin panas2 skit trus kena banned kot?
kat sini..ko bikin panas pun..tak kena banned kan??

give and take la geng....
By deeno
#27676
[:D] forum mika 2 memang tak leh kener kritik......tak open minded...semangat kekampungan......biaser lah tuh.....yg pegi stadium ari tu pun perangai cam beruk kat utan.....mengikut kater org perak sendiri.....ihihihihihi......malu member aku tgk perangai org perak cam tuh.....
By deeno
#27677
[:D] forum mika 2 memang tak leh kener kritik......tak open minded...semangat kekampungan......biaser lah tuh.....yg pegi stadium ari tu pun perangai cam beruk kat utan.....mengikut kater org perak sendiri.....ihihihihihi......malu member aku tgk perangai org perak cam tuh.....
[:D] mcm maner nak majukan negeri.....penduduknyer masih berpemikiran mundur @ kampung....
By bujang lapok
#27721
mmg...baru jer aku nak kritik sikit dah kena banned..apsal amirston...korang mmg nak berita sedap je ke?...x leh kritik ke?..bagus sgt ke?...masuk suku-akhir ke?..menang piala FA ke?..ke?..ke?...kera?..
By HangPC2
#27841
hmmm tak leh harap