[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
MPPJ FC - Page 2 - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

By superem
#32860
Dengar-dengar MPPJ sudah mula susun kerja dan mengambil pemainj baru termasuk Liga Simpanannya, betul ke ?
By gadis_ayu
#32907
kalau tak kisah.........boleh la u orang join www.blackwidow.cjb.net ......
By gergasimerah
#32934
apasal kat situ ada santana ngan amirston plak
moderator plak..dowang dah tak sokong perak ker..
By BudakSelangor
#32963
gergasimerah wrote:apasal kat situ ada santana ngan amirston plak
moderator plak..dowang dah tak sokong perak ker..


Aku ada gak masuk laman web tu tapi tengok semacam ajer webmaster dia ..cam bermusuh ngan Selangor dan siap kutuk2 team Selangor lak lagi ..dan 2 orang penyokong Perak tu Amirston dan Santana tu aku rasa kawan kepada webmaster nie jadi secara peribadi aku tak galakkan untuk join laman web tu sebab sebelum masuk lagi korang dah tau team mana tuan rumah tak suka ..jadi duduk diam2 kat sini pun ok dah ..
By gadis_ayu
#32973
gergasimerah wrote:apasal kat situ ada santana ngan amirston plak
moderator plak..dowang dah tak sokong perak ker..


suka hati abg abg kat sini la..........kalau sokong joinla kalau tak join pun tak apa......mereka tu bukannya aktif kat sana :)
By Max_07s
#32995
poning aku ..pasal mamat amir tuh bila kat forum lain ckp..ape2 kelab yg ade nama selangor..sume die benci..ni dah jadi mod dlm forum tuh plak..ehhe..die tau ke fungsi mod tuh..urm..kalu mod pun perangai cam tuh..forum tuh aku tau dah jadi mcm ape...ala2 forum yg satu lagi tuh ler..tempat kutuk team selangor ni...tak tau ker MPPJ tuh bawah naungan Selangor..
By belanda
#33067
itulah pasal... aku HERAN gak camna bleh amirston tu jadi Moderator kat Forum MPPJ... waduh...

atau mika tu semua pelakon handalan?? saja menggunakan forum tu untuk cover jer??

pastu guna nama Blackwidow.cjb.net plak tu...
Blackwidow tu ada dua maksudnya....
1. Perempuan yang kawin bunuh Suaminya..
2. Sejenis Labah labah..

hehehe.. so korang semua.. sendiri mau ingat KAWAN
By misai11
#33069
dkhan wrote:itulah pasal... aku HERAN gak camna bleh amirston tu jadi Moderator kat Forum MPPJ... waduh...

atau mika tu semua pelakon handalan?? saja menggunakan forum tu untuk cover jer??

pastu guna nama Blackwidow.cjb.net plak tu...
Blackwidow tu ada dua maksudnya....
1. Perempuan yang kawin bunuh Suaminya..
2. Sejenis Labah labah..

hehehe.. so korang semua.. sendiri mau ingat KAWAN


iksh...gerun plak klu camni..
takut la aku nak masuk forum tu..
ntah2 forum black metal..
tak pun Kumpulan ‘Black Metal’ Jawa yang menggelarkan diri sebagai ‘Bocahe-Dewe’ (Geng Kita)....

‘Konsert Halal Bihalal’ ..hehehe..macam2 diorg nie...
By gergasimerah
#33074
kenapa dowang taknak bukak forum untk
jenderata..
By Max_07s
#33083
pasal jenderata tuh tak sekuat mppj tuh..kira nak tumpang tuah mppj tuh..mane le tau MPPJ tuh bole tukar daerah ke negeri dorang plak...kalu nak harap jenderata ngan perak tkn..eheheh...sory ler... tapi tuh ler aku penng tuh,,dulu ckp ape nama selangor kat belakang..sume die benci..ni anak buah samy vellu ler ni..sungai siput punya org..
By AmiRStoNnN
#33584
barang wangi jgn disangka busuk..sebusuk2 buah mengkudu...busuk lagi hati manusia yang bersifat dengki..dendam..

www.jenderatafc.us.tt <---siapa kata takda woiiiii!!!!!!!

asal ade je team dari perak yang masok liga malaysia..pasti ade forum yang akan dibangunkan..itulah hebatnye fan perak...cewah...angkat bakul sendiri nampak..sori le..ter over plak
By AmiRStoNnN
#33585
gergasimerah wrote:apasal kat situ ada santana ngan amirston plak
moderator plak..dowang dah tak sokong perak ker..


bab mod kat forum mppj tu...memang aku ade mintak..tapi sekadar main2 je mintak..aku pun bukan minat jadi mod..ape faedah dapat jadi mod..biase je...kalo delete post orang baik tak payah...
tapi disebabkan aku dgn santana tu forumist terawal yang reg disitu..jadi admin disana pun kasi le pangkat mod kat aku dgn santana....lagipun..bukan aktif pun forum tu...tunggu la liga dah mula..baru la aktif..takda sebab korang taknak join forum tu...pasal aku tau..team tu pun ada sangkut paut dgn selangor...jadi join le...aku boleh jalankan tugas aku sebagai mod dgn baik disana..kalo bab kutuk selangor tu...suma forum negeri ada kutuk selangor...jadi...biase le tu.. :lol:
By Max_07s
#33590
aku rasa kalu masuk forum tuh mcm masuk forum yg lagi satu tuh laa..kutukan teruk mcm kat forum yg lagi satu tuh..kat forum lain pun ade gak tapi takde lebih2 sgt..tuh yg aku skali jer masuk tuh..ade sangkut paut ngan selangor pun..at least respect ler yer..
By neoli78
#34219
biar je la langau ni buat sarang kat sana. dah takleh cari makan kat sini le tu, pegi tempat lain plak. org lain pun ada gak join fansite yg lain, tapi just nak tengok2 perkembangan, ini siap kutuk2 dalam fansite org, apakejadahnya...
By Max_07s
#34232
dgr cite mamat admin dlm tuh budak skolah lagik..mmg tak suka selangor..and tak berasal dari selangor..just tinggal and study kat pj..
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 52