[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
Kelab Carca Merba - Page 2 - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

By the red
#29553
aku setuju ngan pendapat ko tu misai.aku pun kaki futsal gak.cume aku main kat sec.16 shah alam ngan abang ipar aku geng mat kelate.....aku duduk kat tmn sri muda.shah alam.kampung aku telok panglima garang,banting.

selagi aku bernyawe selangor tetap di hati

hidup selangor viva selangor[8D]
By rizuan5349
#29554
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by the red</i>
<br />bukan aku tak nak memperkenalkan diri.aku pernah nak cube mase game kat b.jalil.aku duduk depan korang kat belakang player selangor tapi aku segan nak memperkenalkan diri.ade satu mamat tu yang selalu cakap 'KALAU NAK SENYAP BAIK TENGOK WAYANG' tu senior aku kat kampung.family die jual rojak kat kampung.cukup dari jauh aku saksikan kemeriahan korang semua.mase lawan kl kat cheras aku pun duduk depan korang.aku pun kecoh jugak cume tak memperkenalkan diri jerrrr....

selagi aku bernyawe selangor tetap di hati


hidup selangor viva selangor[8D]
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">



Le nko dah depan kitorang...kira dah kenal le beberapa orang geng forum......cuma kitorang tak kenal nko....apa yang nak malu....kitorang semua ok......takda masalahnya

"Kawan-kawan tak mau lawan"
By misai11
#29555
ooo

ko duk kat shah alam ek..
hah..lagik la dekat nak gi sportsplanet sunway...
dtg je la...jumaat ni kitorg main...join la..
masuk nama ko kat sembang aktiviti tu..

ala..kitorg dulu pun tak kenal satu sama lain..
baru thn ni je kenal ramai2 geng,..

tgk je panadol...
dulu sama2 duk pintu 7..tp dia duk blah depan..
dah 2,3 game pas tu...dia join naik atas..perkenalkan diri..

pauensem pun camtu gak...
mula2 tak kenal..last2 naik perkenalkan diri..

mona lagik relax..
slumber je tanye kat bujang lapok...time kat cheras..
pastu dah kenal.leh je join pastu..

dah begitu la juga bdk2 yg lain yg baru kenal..
dtg2 main futsal..trus jd kenal..

ok...klu berminat...meh la join kami...

dah la..lari topic dah...[:D]
By panadol
#29556
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by the red</i>
<br />bukan aku tak nak memperkenalkan diri.aku pernah nak cube mase game kat b.jalil.aku duduk depan korang kat belakang player selangor tapi <font color="red">aku segan nak memperkenalkan diri</font id="red">.ade satu mamat tu yang selalu cakap 'KALAU NAK SENYAP BAIK TENGOK WAYANG' tu senior aku kat kampung.family die jual rojak kat kampung.cukup dari jauh aku saksikan kemeriahan korang semua.mase lawan kl kat cheras aku pun duduk depan korang.aku pun kecoh jugak cume tak memperkenalkan diri jerrrr....

selagi aku bernyawe selangor tetap di hati

hidup selangor viva selangor[8D]
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

The red nko jgn la camtu.....kang tak pasal2 dpt title cam aku ngan pau....kalo nko tak cuba,sampai bila2 la nko takkan kenal ngan kitorang.....setakat tgk dr jauh kemeriahan kitorang apa barang.....

<hr noshade size="1">
<font color="red"><i><b>#SELANGOR BERSAMAMU SELAMANYA#</b></i></font id="red">
By misai11
#29557
hahaha..kalau bapak segala pemalu pun dah posting...
nampak sgt la ko kena perkenalkan diri ko gak THE RED [:D]
By rizuan5349
#29558
Itu baru satu bapak...kena lagi satu bapak yang sound konpom nko jadi ahli persatuan pemalu[:D][:D]
By Potti
#29560
ape korang merepek ni... ape pasal lari tajuk ni .. nak kena lucut keahlian ke :p ekkekek
By arkantos
#29574
ala red...aku main redah je jumpe bebudak nie.segan gak aku.tapi buat selamba badak jer...join je kat pintu 7.
By Max_07s
#29578
aku pun dulu segan gak..lepak ngan dorang 2nd half..lepas tuh terus melekat..eh..berapa game jer aku tgk ngan dorang ni..2 ker 3 jer..eheheh..
By the red
#29619
okeylah untuk separuh akhir piala emas nie aku akan join korang.tapi bagitau kat mane.pasal futsal tu insyaallah aku akan pegi kalau diizinkan.

selagi aku bernyawe selangor tetap di hati

hidup selangor viva selangor[8D]
By superem
#32866
Memang baik ada Kelab yang banyak dan MAJU dalam pengurusan dan atas padang.
Sekurang-kurang-kurangnya ini satu cara untok mengurangkan 'politik kroni bolasepak' bermaharajalela diperingkat negeri atau FAM.

BAHKAN dapat menunjukan bahawa BUKAN semua 'Pentadbir' yang duduk diperingkat FA Negeri atau FAM tu layak atau hebat sangat.
:roll:
By MK4
#32884
salah antar...
By HangPC2
#37889
kalau tak naka banyak kelab carca marba senang jer...

swastakan persatuan jadi kelab utama contoh FA Selangor jadi FC Selangor sdn bhd...