[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
PKNS Selangor - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

By misai11
#34317
Senarai Pemain Selangor PKNS 2005:

Penjaga gol: Zuraimi Hasan, Badrul Zaman Abd Halim, Mohd Azril Piei.

Pertahanan: Mohd Khairil Abu Zahar, T. Arunkumar, Mohd Sudir Ab Rahman, Abdullah Sani Yusof, Md Hasmarul Fadzir Hassan, Mohd Afif Amiruddin, Mohd Khairi Khandani.

Pemain tengah: Mohd Nafuzi Mahammad Zain, Mohd Latiff Mohd Taib, Mohd Nazli Azmi Mohd Yusof, Mohd Faizul Mohamad Saudi, Md Armanzairi Md Johan, Azhari Hamzah, Mohd Noraidif Miswan, Roman Chmelo, Muhammd Sofizal Sokhini.

Penyerang: Sairollizam Siedin, Rudie Ramli, Azrine Efendy Saduddin, Mohizam Shah Dawood Shah.
Last edited by misai11 on Sat 12 Nov, 2005 12:56 pm, edited 2 times in total.
By ortega
#34324
yang keluar

1. Rusdi Suparman


ada lg??
By MATSPANAR
#34329
Rudie Ramli masuk tu!!! Aku ulang sekali lagi....Rudie Ramli masuk tuuuuuu......Berubah la Abg Rudie oiii....
By Rizal
#34332
Semoga Rudie Ramli boleh berjaya di PKNS Selangor. Kalau tak berjaya jugak boleh berlakon macam pelakon drama Rusdi Ramli. He He He :lol:
By MATSPANAR
#34334
Aku sokong tu...kalau jadi pelakon pun ok gak!
By neoli78
#34463
jadi pelakon spanar jaya...kalau tak bagus gak, spanarkan je kepala dia...
By gergasimerah
#34533
shamsul amri pegi mana plak..
By angah316
#34548
shamsul amri pegi mana plak..


DFC..Despatch Football Club..main utk liga Klang 2004...sekarang ni anchoi dah main utk PROTON
Last edited by angah316 on Wed 26 Jan, 2005 8:28 pm, edited 1 time in total.
By neoli78
#34884
hari ni kuar paper lagi, apa kes ni PKNS? sekali dengan MK Land kena sebab nak amik player under 23 Johor....
By mehmet2020
#36316
Jurulatih yakin prestasi pemain


SELEPAS mencatatkan keputusan membanggakan dalam beberapa perlawanan persahabatan, PKNS Selangor kian yakin dan percaya mampu menjuarai saingan bola sepak Kumpulan B Liga Perdana, sekali gus layak ke Liga Super 2006

Sasaran itu nampak tinggi buat pasukan berstatus kelab yang dibimbing Ismail Ibrahim, namun kejayaan bertemu pasukan handalan, Public Bank yang dimenangi mereka 2-1 serta seri 2-2 dengan juara Liga Super, Pahang sebelum tewas tipis 0-1 kepada Johor, menjadi modal untuk menyuntik semangat mereka.

“Prestasi pemain setakat ini amat memuaskan dan mencapai tahap yang diharapkan. Gandingan pemain lama dan baru juga mula serasi dan ini penting dalam usaha pasukan itu memburu kejayaan sekurang-kurangnya satu gelaran musim ini.

“Bagi musim ini, kami mengambil lapan pemain baru termasuk bekas penjaga gol kebangsaan Zuraimi Hassan.

“Pemain baru lain adalah Rudie Ramli (bekas penyerang Selangor), ketua pasukan skuad bawah 20 tahun Malaysia, Md Hasmarul Fadzir Hassan dan ketua pasukan skuad bawah 19 tahun kebangsaan, Muhammad Sofizal Sokhini.

PKNS kini sedang menguji dua pemain import Croatia, Josko Parac dan Igor Palic bagi menambah kepada seorang import, Roman Chmelo.

p/s : Semoga PKNS berjaya menjuarai Kumpulan B Liga Perdana 2005 nih.
By Max_07s
#37335
sarawak 1 - pkns 1..skang ni 2nd half...nampak gaya pkns bole menang dlm game ni..
By firdaus
#37354
Max_07s wrote:sarawak 1 - pkns 1..skang ni 2nd half...nampak gaya pkns bole menang dlm game ni..
nampak gaya tkpe..jgn bior pape asal bergaye..apapun tahniah..full result

seri 1-1
By rocketeer
#37370
ortega wrote:Rusdi Suparman


sounds like an Indonesian name... is he from Indonesia? :roll:
By Max_07s
#37371
he is javanese...i mean java who live in selangor..there are a lot of java people in Selangor.
By rocketeer
#37374
Max_07s wrote:he is javanese...i mean java who live in selangor..there are a lot of java people in Selangor.

oh i c.. ic...

what about his nationality... is he registered as a Malaysian? where does he playing now? i mean his new club?

btw who is the pretty young girl in your signature? she is really cute... with all the smile... oughhh... she take my heart lol :D :oops:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 30