[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
PKNS Selangor - Page 26 - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

By mohdiswan
#231534
walaupun aggregat pkns tewas 4-5..
tetapi dah kalahkan kedah kat SDA 2-0..
wakaka team konsisten tu...
By supo_spido
#234405
makin teruk yer team ni?
takper la.jadi utk akademi pemain selangor pon ok gak.
By misai11
#238134
dlm paper the star hari ini ada bagitau,
ismail ibrahim akan dilantik sebagai penolong jurulatih skuad bwh 23 thn kebangsaan start bulan depan...

so, asst coach pkns, k.gunalan akan dilantik sebagai jurulatih pkns yg baru menggantikan ismail ibrahim nnt...
By don_carleone
#239825
misai11 wrote:dlm paper the star hari ini ada bagitau,
ismail ibrahim akan dilantik sebagai penolong jurulatih skuad bwh 23 thn kebangsaan start bulan depan...

so, asst coach pkns, k.gunalan akan dilantik sebagai jurulatih pkns yg baru menggantikan ismail ibrahim nnt...


yeke :?: bagus gak tu.. muka baru... cara baru...
moga kelab nie akan kembali menyinar... GOOD luck :D
By fainrl
#241098
aksi pkns bertambah teruk sekarang dan malam td mereka mengalami kekalahan lagi.........mungkinkah pkns akan kembali tersingkir ke liga bawahan?
By khairilazim
#241205
sesuatu perlu dilakukan keatas kelab yg pernah diwakili lagenda bolasepak negara ini(Allahyarham Moktar Dahari)...mungkin grooming player yg dilakukan oleh ismail ibrahim @ k.gunalan perlukan penglibatan pemain import seorang dua......
By otaidrumer
#278830
latihan pasukan Pkns dah bermula smlm singgah jap tgk diorg tranning ramai tul pemain muda harap season depan prestasi diorg akan meningkat....seterusnya ke liga super..
By messi
#279204
hurm..PKNS still Ismail Ibrahim lagi ke coach coz br ni masa aku balik raya,aku ada jumpa ismail ibrahim ngan zaki ape ntah namanya(bekas coach n9 tu) kat Doha Airport.diorang joint team Malaysia g Slovakia n Transit kt Qatar.balik satu flight dengan aku.aku lupa lak nak tanya dia.
By angah316
#279215
la dah lama ismail berenti ..

pasal tu ko tgk dia nga team malaysia ..
buat masa sekarang ni , setelah pemergian ismail asst dia iaitu coach K.Gunalan jadi care taker kejap..

spekulasi kata yunus alif nak bawak PKNS musim baru ni ada gak .. tapi biasa la sekadar rumors ..
By rockyballs
#279270
assamualaikum semua...saya baru ni..so be nice to me ye

saya membesar di PJ dan dari kecik sokong selangor..cuma past few years takde kat msia so tak dpt aa nak follow selangor sgt..walaupun peluang tgk bola tempatan sgt sikit, tapi ape yg saya lihat shukor adan ngan indraa mmg mantap (duhhh..obvious kan)...tapi saya juga sedar bahawa hardi jaafar itu tahi...so saya kecewa dgr ura2 selangor nak sign dia...dah aa tak renew shukor ngan indra

jadi untuk elak sakit hati yg amat tgk si botak bermisai hitler tu main saya nak concentrate sapot pkns la..bagus aa sapot local team kan..close to the heart sket...dah aa ada tradition yg bagus dgn history (mokhtar dahari) dan ex selangor fav seperti ismail ibrahim yg hensem dan gunalan yg macho...sanbagamaran pon ada

so soalan saya la...takde ke peminat2 bola passionate kelahiran pj yg nak tubuhkan official fanclub dan terutamanya website for pkns fc ni?..since bola ni peoples sport, connection ngan penyokong tu penting aa kan..ni aku dok nak carik berita pkns fc macam nak carik benang dlm rambut wanita...mustahil...dan website pkns fc mmg kodi

so jom la kita mulakan niat baik nak naikkan martabat bola negara kita yg dicemari oleh kedudukan singapura di atas kita...of course kita boleh blame players la management la bomoh indonesia la tapi kita fans pon kena la mainkan peranan kan?

ps- sorry la kalau dah ada dah kelab penyokong pkns fc ni...aku google2 mcm takde
By HangPC2
#279385
Off topic


aku nak tanya nih... Kelab Sultan Sulaiman (K.S.S) masih aktif lagi ? sebab kali terakhir aku tengok aktif time zaman mokhtar dahari jer....
By pablo21
#291516
rockyballs wrote:so soalan saya la...takde ke peminat2 bola passionate kelahiran pj yg nak tubuhkan official fanclub dan terutamanya website for pkns fc ni?..since bola ni peoples sport, connection ngan penyokong tu penting aa kan..ni aku dok nak carik berita pkns fc macam nak carik benang dlm rambut wanita...mustahil...dan website pkns fc mmg kodi

so jom la kita mulakan niat baik nak naikkan martabat bola negara kita yg dicemari oleh kedudukan singapura di atas kita...of course kita boleh blame players la management la bomoh indonesia la tapi kita fans pon kena la mainkan peranan kan?


1. Aku rasa kau kumpul la penyokong2 PKNS dulu. Try tanya pakcik2 n makcik2 pekerja PKNS mana tau dia nak join.

2. Instinct aku rasa ko ni cam player PKNS. hehe.
By sharul_ah_long
#331705
setakat 4 perlawanan, nampaknya PKNS mampu beri saingan,

selamat berjaya, ada rezeki tahun depan masuk Liga Super
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 30