[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
PKNS Selangor - Page 28 - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

By Max_07s
#347970
perak_borders wrote:ye la tu wa tau
tp bungkus2 pun..
ganti dgn myteam
lu x tau ke?
kekekekekekeke


aku x tau la..pasal takde pun dlm piala malaysia season ni..kira x layak dan bungkus..
By Alex.
#348032
Max_07s wrote:
perak_borders wrote:ye la tu wa tau
tp bungkus2 pun..
ganti dgn myteam
lu x tau ke?
kekekekekekeke


aku x tau la..pasal takde pun dlm piala malaysia season ni..kira x layak dan bungkus..



hehhhe...kelakar la....die tk tau ker...jendarata bungkus sbb aper...n knp myteam ganti....kikikikiki.....
By kelanangFC
#358701
kalu lalu LDP tu pun....
sign board kat kompleks sukan PKNS tu pun dah di tukar baru....
hehehehe....
By Merpati Biru
#361481
01.04.11 - away -Perdana- Menang 2-1 Johor.
04.04.11 - home -Perdana- Menang 1-0 Pulau Pinang.

07.04.11 - away -Perdana- Seri 0-0 Harimau Muda B.
11.04.11 - away -Perdana- Seri 0-0 KL Pos Malaysia.


Pusingan Kedua

18.04.11 - home -Perdana- Menang 7-0 KL Pos Malaysia.

*rasanya PKNS ada miss match menentang Sarawak. Dalam ranking kedua2 hanya 11 perlawan berbanding yang lain ada 12. PKNS is top of the table dengan jarak mata dengan tangga ke-2 adalah sebanyak 6 mata. Kalau bnerterusan, boleh masuk liga super tahun hadapan.

admin wrote:PKNS & Sarawak belum bertemu lagik. Mereka akan bertarung pada 13Mei di MBPJ, dan 17Jun di Kuching.
By Sang Penakluk
#362503
hehehe... apalagi kasi serap la ke skuad negeri mana2 yg patut tu...
pastu yg mana dalam skuad negeri yg umpama merembes diluar kawalan...
kasi flush keluar ja la...
By ortega
#362519
Sang Penakluk wrote:hehehe... apalagi kasi serap la ke skuad negeri mana2 yg patut tu...
pastu yg mana dalam skuad negeri yg umpama merembes diluar kawalan...
kasi flush keluar ja la...


x guna serap..kalau coach nya sama gak..
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30