[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
PKNS Selangor - Page 29 - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

By Sang Penakluk
#362522
ortega wrote:
Sang Penakluk wrote:hehehe... apalagi kasi serap la ke skuad negeri mana2 yg patut tu...
pastu yg mana dalam skuad negeri yg umpama merembes diluar kawalan...
kasi flush keluar ja la...


x guna serap..kalau coach nya sama gak..


shhhhhhh... aku nak tulis camtu gak...
tapi nak jaga hati... lgpun tgh2 season...
cam premature plak nanti...
hehehe
By Nanana_81
#363153
Prestasi PKNS 2011.

31.01.11 - home -Perdana_round1- Menang 1-0 Sime Darby.
11.02.11 - away -Perdana_round1- Menang 2-0 MPmuar.
14.02.11 - home -Perdana_round1- Menang 1-0 PDRM
19.02.11 - home -FA_round1- Menang 5-0 MPmuar.
22.02.11 - away -Perdana_round1- Menang 1-0 USMpenang.
28.02.11 - away -Perdana_round1- Menang 5-1 SDMnavy.


04.03.11 - home -FA_round2- Kalah 1-3 Pahang.
11.03.11 - home -Perdana_round1- Seri 0-0 ATM.

01.04.11 - away -Perdana_round1- Menang 2-1 Johor.
04.04.11 - home -Perdana_round1- Menang 1-0 PulauPinang.
07.04.11 - away -Perdana_round1- Seri 0-0 HarimauMudaB.
11.04.11 - away -Perdana_round1- Seri 0-0 POSmalaysia.
18.04.11 - home -Perdana_round2- Menang 7-0 POSmalaysia.
22.04.11 - home -Perdana_round2- Menang 4-0 MPmuar.
25.04.11 - away -Perdana_round2- Menang 1-0 SimeDarby.
29.04.11 - home -Perdana_round2- Menang 6-0 SDMnavy.

02.05.11 - home -Perdana_round2- Menang 4-0 USMpenang.
07.05.11 - away -Perdana_round2- Menang 4-2 ATM.
13.05.11 - home -Perdana_round1- Menang 2-0 Sarawak.
16.05.11 - away -Perdana_round2- Menang 5-1 PDRM.


*Setakat game semalam, PKNS telah mengompol 48 mato, menjaringkan 46 gol, hanya bolos 5 kali saja dalam LigaPerdana, malahan tidak pernah bolos di tempat sendiri.. gila b.a.b.i la lu, Selangor pon tak camni dulu mase 2005 ... ahaks.

Campur dengan FA, PKNS skor 52 gol dan bolos 8 bijik saja (setakat 17 May 2011).

PKNS akan muncul juara Liga Perdana 2011 apabila seri dengan Johor pada Jumaat ini 20 may di Stadium MBPJ.

Ramaikah penyokong Selangor akan turun celebrate?
By sukam99
#363154
..dasyatnye ni....kalah dlm Piala FA je..lain sume menang/seri
..boleh rembat dia punye player ni...
..next year boleh joint Super league la gamaknye...
By zf
#363306
tahniah selangor pkns aka SSDC menang liga perdana .. dh lama x mengikuti perkembangan team pkns ni sejak berenti keje ngan sub-con payung pkns tahun 2007..
By Lan71
#363313
percayalah....liga super adalah jauh lebih mencabar berbanding liga perdana.... jgn nanti merosot mendadak bila masuk super duper..... lagi2 kalau player start demand macam2...... bukan nak melekehkan, tapi macamtulah selalunya....

p/s: harap istiqamah.....
By Nanana_81
#363320
PKNS jora LigaPerdana 2011 - pertamakali nih.
Piala terakhir pernah dijulang - Piala FAM 2003.
By Sang Penakluk
#363322
apa lagi kasi serap la mana yg patut ke skuad negeri...
yg mana ada karekter dan semangat nak main utk Selangor...
dibantu oleh perencana taktikal dan strategi... ;p
yg ada jiwa Selangor la.. jgn yg hanya bengang buat posting bangang...
By masyuk_84
#363327
TAHNIAH pasukan PKNS SELANGOR....
boleh dah kepada maner2 penyokong yang kecewa ngan team SELANGOR untuk sokong PKNS plak musim depan...jersey sama jer...kaler jer lain...hehehehehe
aku kah salah sorang daripadanya??? hikhikhikhik
By Alex.
#366350
tahniah wt semua warga PKNS.....ke liga super duper season depan...tah niah..tahniah...tahniah...
By Sang Penakluk
#366387
Alex. wrote:tahniah wt semua warga PKNS.....ke liga super duper season depan...tah niah..tahniah...tahniah...


ramai fan ni nanti ni... sbb sape2 yg tinggal di flat PKNS dah tentu sokong team ni...
hehehehe...
By sukam99
#366400
...tak campur lagi penyokong yang selalu shopping kat kompleks PKNS Shah Alam, Bangi...
..at least tahun depan penyokong Selangor ade pilihan la...
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30