[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
MPSJ SELANGOR - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

By ortega
#36283
MPSJ nak tertekan buat apa???patutnya juara bertahan tu le yg. kena aware ngan diorang..silap2 MPSJ buat kejutan ke mana la tahu..baru ada akai hehehhehe :shock:
By azly
#36288
apalak agaknya perasaan fan perak kalau kalah ngan team mpsj nie , mau meraung dibuatnya .apa pun semoga berjaya mempalitkan kenangan hitam untuk perak mpsj .....
By MATSPANAR
#36317
Kalau aku main untuk MPSJ...apa nak risau. Underdog team lawan ngan YOB...belasah ajela. Ikut previous pengalaman aku..kalau lawan team favourite biasanya tekanan takde...semangatlak satu macam aje. Berapi beb lawan ngan team kuat!

Yang jadi presure sekarang Yobla..pasai kalau kalah...HAAAAAA!!!!!!!Satu Malaya tau beb! Kuar suratkhabar (Tajuk Besar lagi). Kalau diorang menang takde citer apala.

Kalau tak silap aku..this year, player MPSj ada campuran player UiTM gak..adalaa.. tiga empat org.

Anyway...Good Luck MPSJ.
By nurhisham
#38073
Aizal Lamin main ngan MPSJ gak... Tahun ni jer, ada 2 lagi Majlis Perbandaran yg ikut main. Dan pemain2 pun di 'import' dari Majlis Perbandaran lain esp yg tak main dlm FAM Cup.
By neoli78
#38404
ooo, Aizal Lamin pun main sini....okey la kot. Reza pun ada. Member aku bekas reserve selangor pun ada sini. Kira ok la tu.
MPSJ dapat main FA tahun ni sebab dia main Piala FAM dari tahun lepas. Selain MPSJ, MP Selayang pun masuk gak kalau aku tak silap, bersama-sama Pihak Berkuasa Pasir Gudang.
By simistri
#103913
Toth can now slip into MPSJ colours
Rizal Hashim
Feb 3:
--------------------------------------------------------------------------------


FORMER MK Land stalwart Miroslav Toth is now on the payroll of Subang Jaya Municipal Council (MPSJ).

But whether he is eligible to play for his new employers or not in the M-League is open to interpretation.

Unlike Gustavo Fuentes and Luis Espindola, who were exempted from a one-year cooling off period because of their existing contracts with Selangor Public Bank, Toth’s contract with MK Land, who pulled out from the M-League late last year, ended on Nov 30, 2005.

The FAM Competitions Committee had earlier allowed foreign players affected by the sudden pullout of Public Bank to be exempted from the cooling-off period because they were promised of an extension by their employers.

Fuentes and Espindola were snapped up by Malacca after FAM granted them a lifeline and the governing body were quick to add another clause to the guideline in hiring foreign players that should a team withdraw from participation in the M-League, their foreign players will be allowed to play the following season for another team, if the players’ application or appeal was approved by the Vetting Committee.

Question is, Toth was technically a free agent when the 2006 season kicked off on Dec 3 whereas Fuentes and Espindola were contracted to the Bankers until Dec 31, 2005 and were promised an extension much earlier.

MPSJ appealed to FAM through the FA of Selangor (FAS) stating that Toth had signed for them on Dec 1, 2005.

FAS secretary Hamidin Mohd Amin submitted a supporting letter dated Jan 16 requesting FAM to consider MPSJ’s appeal since the municipal council have spent RM51,512 as expenses in hiring Toth.

While FAS had rubber stamped Toth’s contract with MPSJ on Dec 27, it is still a wonder why they had to wait until Jan 16 to write in to FAM.

Despite the discrepancies, FAM competitions committee chairman Datuk Raja Ahmad Zainuddin Raja Omar saw it fit to approve Toth’s registration.
By deeno
#126461
esok malam d padang uitm shah alam akan berlangsung 1 game prendly d antara MPSJ vs PROTON pada jam 8.45mlm...

pada yg nak tgk tu leh la dtg...masuk adalah percuma..hheheheh
By firdaus
#126475
asalamualaikum encik deeno..

di uitm shah alam ada lebih dr 3 padang bolasepak..

1. padang di hadapan dewan kompleks sukan uitm.
2. padang di sebelah padang kawat rotu.
3. padang di kolej perindu.

boleh encik deeno bagitahu secara lebih spesifik padang yg mana satu ? ini utk mengelakkan mereka yg berminat nk pegi tgk game tu berpusing2 di dlm vicinity kolej uitm tambahan pulak jarang2 diantara setiap padang ni agak jauh diantara 1 sama 1..

terima kasih atas kerjasama encik deeno
By deeno
#126557
utk pengetahuan semua....aku dapat info ini sahaja...klu nak tgk pergi la try tanya pak guard sblum redah kat dlm uitm tu bg mengelakkan dr tersesat....

sekian... :lol:
By firdaus
#126566
asalamualaikum encik deeno..bukanlah lebih baik kalau encik deeno berdiam diri sahaja dr mengelirukan forumers lain dgn berkongsi maklumat yg tidak pasti sebegini? dan janganlah encik deeno terus terusan bersikap sebegini dgn menjawab
klu nak tgk pergi la try tanya pak guard sblum redah kat dlm uitm tu bg mengelakkan dr tersesat....


jgnlah terlalu kerap berkongsi maklumat yg mengelirukan sebegini..

maafkan saya encik deeno..encik deeno sudah pun ditegur beberapa kali akn posting2 encik yg seringkali mengelirukan tp encik deeno terus terusan mengamalkan sikap yg sama..ubahlah sikap encik deeno tu..tksalah kalau encik deeno berubah sikap demi kemajuan laman forum ni..ihklas dari saya..
By deeno
#126581
trima kasih atas teguran yg IHKLAS tu...

eja tu IHKLAS ke tak IKHLAS
By firdaus
#126596
alhamdulillah..sengaja ada perkataan tertentu diterbalikkan susun aturnya dgn 2 tujuan..

1. supaya encik deeno baca dgn teliti dan fahami maksud teguran saya tu..jd bila ada kesilapan yg disengajakan tu, dan encik deeno akn dgn segera memperbetulkannya, maknanya encik deeno baca dan teliti tiap ayat dan perkataan..tu dah cukup baik dah walaupun encik deeno sendiri tknk ubah apa2 ttg cara encik deeno menyampaikan dan berkongsi maklumat

2. hanya dgn penyusunan aturan huruf yg terbalik jer baru saya dpt memastikan adakah teguran tu dibaca atau diabaikan saja..

berbalik pd infos yg encik deeno nak kongsikan tu, bkn ke lebih baik encik deeno perbetulkan dan maklumkan yg game tu akn berlangsung di stdm uitm s.alam dan bukan di padang di uitm ?? hehehe