[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
MSL : MatchDay 5 ( 19.02.05 ) - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

By poetye
#38799
MPPJ dalam misi mencari kemenangan pertama akan bertemu dgn team yang kononnya paling konsistan kt Malaysia ni. Harap2 MPPJ dapat pulak memalitkan lagi arang ke muka team ni untuk terus konsistan kalah buat kali ke 3 dalam MPL 2005. :D :D

Public Bank plak harus bangkit dari kekalahan kepada Sabah minggu lepas.. lupakan kekalahan tu dan jadikan Pahang pulak sebagai mangsa supaya moral dia org down dgn kekalahan ke 3.
By deeno
#38855
Aku harap Semangat para pemain MPPJ dan P.Bank macam tahun lepas.....Jangan cepat mengalah dan buktikan kemampuan sebenar....
By mat_safadi
#38880
Dua tahun yang lepas masa untuk MPPJ dan Puclic bank selangor......tapi tahun ni tahun untuk Abang long dia plak nak naik....Masa untuk RED GIANT plak kembali menyengat.

only the RED GIANT...... :evil:
By gergasimerah
#39108
kekalahan pasukan kelab dari selangor nih
memberi impak pada pasukan negeri
sebab masa nih la nak tenguk lalang2
kembali ke stadium shah alam
untuk sokong selangor...
By deeno
#39182
PAHANG 1 - P.BANK 0

Keadaan tidak memihak kpd pasukan P.BAnk.....walaupun membuat beberapa percubaan yg menarik dgn larian pantas tapi.....itu tidak menjanjikan kemenangan mutlak...sebaliknyer PHG yg tidak langsung bermain baik pada mlm itu membuat kejutan......Defent dan Mid PAHANG begitu ketara lemahnye.....Peluang ini SeL mesti gunakan pada game akan dtg.....Hantaran jauh dgn kata silang yg menarik pasti membuatkan PHG kelam kabut di kotak penalti.....Percayalah kata2 ku ini....Sel boleh menang dgn cara ini....Phg lemah di bhg tersebut....tak cayer tanyer POTTI...heheheh..tul tak.....
By misai11
#39189
haha, sejak bile potti berjaya diracuni deeno utk tgk public bank nie main?

tp mlm td..ternyata fans2 public bank merangkap geng2 deeno agak kecoh di belakang bdk2 sfc...

maybe jiwa kacau sbb kalah 0-1 dgn pahang kot..hehhe
By deeno
#39256
aiksssss.....semacam jerkkkkk....tu dah kire bagus......aku hasut diorang datang tgk tau.....klu tak susah nak ajak....tinggal sowang mamat tu ajer yg belum terbuker hatinyer lagi....ko kenal mamat tu misai....XXXL....hehehehe......diam sudah.....aku menjangkakan lebih ramai fans yg lamer2 akan turun terumer...oldtimer2 yg membisu...nampaknyer aku kener masuk awal la kali nie.....nanti pintu 9 penuh giler.....ahakssss.....
By DArK_E
#39260
gergasimerah wrote:kekalahan pasukan kelab dari selangor nih
memberi impak pada pasukan negeri
sebab masa nih la nak tenguk lalang2
kembali ke stadium shah alam
untuk sokong selangor...


lalang? lalang tue aper senior gergasi merah? :?: :?: tak baper paham bahasa kias nie..

ke arah revolusi selangor!
By deeno
#39287
hehehhehehe..... :lol: Hidup lagi si lalang nie....ahakss...kan dah terbukak citer......saper nak jawabbbb...
By ortega
#39292
dark e umor ko bape??? kekekek lalang pun tak tahu apadaaa