[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
Pasukan MPSJ 2005 - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

By deeno
#38854
[b][b]Senarai Pegawai dan Pemain MPSJ 2005


Pegawai :

1) Raja Amir Iskandar Raja Azlan ( Pengurus )
2) Muhammad Zaki Yusoff ( Penolong )
3) Mohd Kamaruzzaman Mohd Idris ( Setiausaha )
4) Muhammad Aidil b. Norayaini ( Bendahari )
5) Mohd Shahuddin b. Baharom ( Pegawai Perhubungan )
6) Mohd Fazli b. Ismail ( AJK )
7) Syed Mohd Huzair Syed Hamzah ( Kidman )
8) Mohd Farid b. Abd. Rahim ( Kidman )
9) Wan Azhar b. Mustafa ( Asst. Phisio )
10) Moha Zabri Adil Mohd Kamil ( Ketua Jurulatih )
11) Mohammad Nazri b. Abdul Talib ( Penolong )


Pemain :

Nama T.Lahir Jersi Posisi

1) Mohd Fadzly b. Abu Bakar 13/04/80 1 Penjaga Gol
2) Saiful Rizal b. Yusop 27/05/76 21 Penjaga Gol
3) Mohd Yusuf b. Abdul Latif 14/01/84 22 Penjaga Gol

4) Mohd Shaharuddin b. Ahmad 20/04/81 13 Pertahanan
5) Shah Jehan b. Sharani 22/02/81 7 Pertahanan
6) Mohd Rizal b. Mohd Radzi 22/01/78 2 Pertahanan
7) Sahrin b. Sahibon 07/01/82 8 Pertahanan
8) Rezan b. Ram 18/08/82 5 Pertahanan
9) Mohd Ezmi b. Mohd Jan 14/01/77 23 Pertahanan
10) Mohd Saipol b. Turiman 03/06/80 4 Pertahanan
11) Nornahrulhayat b. Nordin 16/09/83 3 Pertahanan


12) Noradlisham b. Ahmad 24/08/74 6 Midfield
13) Hairul Nizar b. Nurhalim 20/03/84 16 Midfield
14) Mohd Yusof b. Nordin 02/02/82 15 Midfield
15) Mohd Ezwan b. Md Jamin 15/08/80 11 Midfield
16) Mohd Firdaus b. Mokhtar 15/03/82 17 Midfield
17) Muhammad Zaki b. Yusoff 25/01/72 20 Midfield
18) Shukri b. Harun 08/12/78 12 Midfield
19) Nordin b. Mohd Shukri 20/03/82 10 Mid./ Pyrg.
20) Abd Halim b. Adam 09/01/83 18 Mid./ Pyrg.
21) Abi Muyyade b. Ismail 06/03/76 19 Mid./ Pyrg.


22) Mohd Reza b. Mohd Mokhtar 10/04/81 9 Penyerang
23) Mohd Shahrizan b. Mohd Ahkuan 12/06/84 14 Penyerang




Rata2 pemain MPSJ adalah pemain muda.....D harap pasukan ni akan memberi saingan yg sengit kpd pasukan lain.....terutama lwn PERAK nanti.....dan yg pasti tiada pemain import dlm pasukan ini....
By neoli78
#39304
takde impoert? 21) Abi Muyyade b. Ismail 06/03/76 19 Mid./ Pyrg. - ni Melayu ke? tapi nama dia macam negro
By ortega
#39317
hmm..si shukri tu cam kenal jek..budak serdang nih..
shah jehan tu bukan star skolah projek dulu tu ke???nama cam familiar jek..akhirnya Reza dpt. gak team yg. dia leh main first eleven
By neoli78
#39455
15) Mohd Ezwan b. Md Jamin 15/08/80 11 Midfield
ni budak ex-Presiden Selangor, satu batch dengan Fahmi, keeper baru Selangor
By poetye
#39618
neoli78 wrote:takde impoert? 21) Abi Muyyade b. Ismail 06/03/76 19 Mid./ Pyrg. - ni Melayu ke? tapi nama dia macam negro

Abi Muyyade ni dulu ex ITM mengikut member tempat keje aku.. dan semestinya org melayu le.. :lol: :lol:
By firdaus
#39871
team ni ke yg kalah 1-0 jer dgn team terhebat kt Malaysia ni ??
By ortega
#39901
kui..kui..kuii ober konpiden kot..hehehehhee budak simpanan agaknya.. :roll:
By scarface
#39920
takkan sebijik je kot..??? ntah-ntah tu pun gol nasib je..

hihihi.. :lol:
By alex_jingo
#40213
oberkonpiden ke yob.....2nd game nak menang brape ngan team nie yob..dah dapat pengganti ronaldo celup ke yop :lol:
By spritzer
#40239
itu pun player import gak score. tapi kita tak ungkit sebab kita tau apa itu bolasepak professional. lain la budak kampung hulu tu
By neoli78
#40246
second leg bole layan la game ni kat MPSJ pulak
By scarface
#40250
2nd goalkeeper mpsj ni cam kenal je laa.. kalo tak salah aku laa.. sebelum nih.. si epul nih.. org panggil dia wak.. dok kat BBBangi.. betul ke? x kajang high school..

andai kata la yop kalah nanti.. camner agaknyer.. sape la nak jawab nanti.. ape pulak la alasan diaorg kali nih..

buat MPSJ.. baru sebijik.. sahut la cabaran tuh.. berikan yg terbaik.. cuba jadik giant killer musim nih.. tapi jgn bunuh harapan abg sendiri.. THE RED GIANT udah ler.. hehehehe... :lol:
By alex_jingo
#40316
lwn pasukan liga FAM pun ble menang sebijik jer....itu pun 100% player tempatan......klu setakat menang sebijik baik tak payah main dlm MSL.......buat abis boreh jer :lol:
By xeonuum
#41579
rasanya 2nd round nanti main kat ITM kan?
main belah petang kan?
berpeloh le kome yeob..