[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
Pasukan MPSJ 2005 - Page 2 - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

By neoli78
#41699
kalau ikut member tu, dia kata game akan main di Kompleks Sukan MPSJ, tapi kalau main kat situ, mau la penuh dengan yop2, sebab kawasan tu bukannya stadium...nanti la kalau member aku kata ubah tempat, aku kasi tau dalam forum
By Guest
#41824
aku rase macam kenal jer team nih dulu slalu gak tgk diorang main kat usj 16 nye padang tapi hehhe padang tuh skang dah hancur....
By Guest
#41825
kalau ader opening untuk pemain baru bagitau okeh???
By xhensem jr & jr
#42178
tp pada aku shah jehan main dgn selangor dulu mmg best,tp kenapa coach x nampak keupayaan die erk?
By neoli78
#42228
ala, macam biasa la, Selangor kan lahirkan pemain, pastu org lain asah bakat sampai berkilat, pastu Selangor ambik balik...hehehe.....kira Selangor ni tempat melahirkan bakat2 baru untuk digunakan oleh kelab-kelab lain....
skrg ni MPSJ takde opening la, sebab tarikh pendaftaran pemain pun dah tutup. mungkin bulan 7 ni bukak balik. kalau rasa diri tu bagus, pegi je jumpa coach dia, cakap nak trial. aku, kalau selagi aku tak tengok sorang pemain tu bagus, aku takkan rekemen kat sesapa.
By Guest
#42277
okeh kalau ader opening bagitau okeh aku dah praktice giler² dah bengang sebab dulu pegi main untuk skolah macam² game tapi tak dapat gak wakil daerah ke hape.....tapi skang ake dah tgk skil pemain dan belajar dari kesilapan aku nak satu hari main untuk SELANGOR team kesayangan aku dari pertama kali aku tiba di malaysia 15 thn lepas.....

p/s: aku baru 19 thn hehehhe
By Max_07s
#42281
ape kata ko tunjuk skill ko ngan join geng sfc ni main futsal ker bola sepak padang ker..mesti dorang nak tgk skill ko yg powerf tuh..mane tau ko bole kalahkan bertalan biskut aka eddy helmi :D ..ape2 pun back to the topic..citer pasal team mpsj laa

team ni tak amik playr import ker? mcm mane ngan prestasi dorang kat liga FAM?
By neoli78
#42367
setakat ni diorang belum mula main lagi kalau aku tak silap. sabtu ni (esok) lawan jiran setempat, Majlis Perbandaran Selayang (MPS) main di Kompleks Sukan MPSJ jam 4.45 petang, sabtu depan main di Ipoh lawan Majlis Bandaraya Ipoh (MBI), waktu tak tau, padang mana tak tau.
Tentang lawan Perak nanti, jalau ikut jadualnya main di Kompleks Sukan MPSJ, tapi ada kemungkinan akan ada perubahan sebab lawan Perak. mungkin akan guna Shah Alam, atau std MPPJ atau UiTM. Kalau ada info aku akan maklumkan kemudian.
Team ni takde import, suma local player.
By scarface
#42371
hmm.. semoga berjaya laa..
kalo dapat kalah kan Perak mmg ramai la bukak mata pada team nih..
try la smpai ble naik MPL.. banyakkan lagi team dari Selangor..
By Niza04
#48427
:D Naper takder gambar player MPSJ, atleast ble lah kenalkan..
By bertalan_biskut
#49992
emm aku rasa pemain2 MPSJ memang boleh mencuba,cuma tahap kecergasan dan pengalaman akan menjadi pemisah,
By neoli78
#50307
minggu ni hari sabtu di stadium Selayang, MPSJ akan menentang MPS...
By neoli78
#51503
last game lawan MPS Selangor di Selayang, keceper
MPS 4 - 1 MPSJ
By neoli78
#51505
last game lawan MPS Selangor di Selayang, keceper
MPS 4 - 1 MPSJ
tp kapten jehan superb la. reza masuk second half, ada la dalam 15 minit kot dia main, main defend tengah. keeper hampas, bola dah nak keluar siap tekel striker lawan kasi penalti. keseluruhan, hampeh