[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
Pasukan MPSJ 2005 - Page 3 - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

By poetye
#52182
takde apa2 perkembangan team MPSJ ni ke nak jumpa ngan Perak dlm Piala FA nanti..?? kalau masa first round cuma kalah 0-1.. harap second round ni, boleh kasi titik sama team Perak kurang2 3-0.. diaorg pun tengah bermasalah ngan Netto dan DJNR.. MPSJ perlu ambik peluang ni.. andaikata MPSJ menang.. sure dalam paper esoknya kan jadi berita besar.. " Juara Bertahan Piala FA tewas kepada pasukan kerdil".. mintak2 camtu le .. :lol: :lol:
By neoli78
#52430
yang aku tau, rabu ni 18/5 diorang lawan Perak Piala FA second round di Kompleks Sukan MPSJ pukul 4.45 ptg. aku tak tau lagi gi ke tak...
By MATSPANAR
#52675
Kena ambik kesempatan tu..pasal moral player Perak tengah down!
By scarface
#52692
wokeh.. gud luck.. kalo ble kalahkan la Perak tuh.. biar fanz Perak dapat pengurusan baru.. hehehe.. sori.. bukan nak masuk campur urusan rumahtangga org.. cuma kasik bakar & tolong tunjukkan cara camner nak cepatkan proses pengambilalihan kuasa.. :lol:

p/s: kalo dapat buat kat pucuk² FAM tuh kan bagus.. :roll:
By cyaloko
#52706
Pada Sesiapa yg dekat area PJ , USJ Sunway tu pi lah bagi sokongan kat MPSJ plw jan 4.00 ptg kat Kplk. Sukan MPSJ (*info dari j'dual FAM)..kasi PANAS SIKIT :twisted: :twisted: Harap2 MPSJ dapat kalahkan PERAK :lol: :lol: :lol:
By alex_jingo
#52768
aku rase tiada yg mustahil........

memang moral player p**** tengah down.....inilah kesempatan utk membuktikan yg pasukan liga FAM pun bleh kalahkan pasukan liga super....
By neoli78
#52828
pembetulan. game petang ni pukul 4.00 ptg. kalau korang datang kul 4.45, tgk second half je la...hehehe...
By moderno
#52881
eh!dah nak start game ni.dapat aje berita terkini bagitau kat forum ni.
Go MPSJ Go.....
By AmiRStoNnN
#52908
adalah dimaklumkan saya sebagai peyimpan mohor2 besar ingin membuat penguguman yang kurang best atau erti kate lain kurang sedap didengo oleh fans seland**

MPSJ 0 PERAK 2

Agreget

PERAK 3 MPSJ 0

dengo ceghite..perak turunkan player presiden je suma..kekekeke
By misai11
#52917
AmiRStoNnN wrote:adalah dimaklumkan saya sebagai peyimpan mohor2 besar ingin membuat penguguman yang kurang best atau erti kate lain kurang sedap didengo oleh fans seland**

MPSJ 0 PERAK 2

Agreget

PERAK 3 MPSJ 0

dengo ceghite..perak turunkan player presiden je suma..kekekeke



LEMBAB LA KO AMIRSTON..PERAK 3-0 MPSJ...GOL:seator,shahrul azhar,keita

Player yang main tadi:

botek, achoi, lan, thiru, nantha, chan, a'ah, jibong, dolah, seator, keita.

TU KER PLAYER PRESIDEN AMIRSTON?
PATUT LA COROT LIGA SUPER..RUPENYER YG MAIN TIAP2 GAME LIGA SUPER TU BDK2 PRESIDEN YG DAH TUA BANGKA JER RUPENYER..WAKAKKA
By neoli78
#53010
berdasarkan game semalam, memang layak la Perak bermain di Liga Perdana musim depan...
ada ke menang 3-0 dengan MPSJ. patutnya besar lagi menang. ini sampai Jehan bole gentel2 striker dgn midifield Perak tu sikit, bole kasi bontot je, apa barang...nasib baik budak MPSJ no 11 tu tak volley je bola baik masa first half tu, kalau tak, mau menangis netto
By merah padam
#53067
AmiRStoNnN wrote:tak baik delet posting forumers lain...jgn gunakan kuasa yang diberi sesuka ati..ingat tu..sebagai mod..kita perlu tau rules2 sebagai mod. Admin tak ngajor gamaknye kome ni. asey jumpe posting yang tak best je kene delet...tengok cam Y4E..Y4E mengamalkan demokrasi..sape nak buat provok..lantak dia la..tak pun delet posting.. u can i can malaysia can...wakakakkakakakakakakakaka


ni ape yg ko merepek ni?...org cite pasal mpsj...ko cite pasal delete posting....mcm kartun lah ko ni....
By AmiRStoNnN
#53079
merah padam wrote:
AmiRStoNnN wrote:tak baik delet posting forumers lain...jgn gunakan kuasa yang diberi sesuka ati..ingat tu..sebagai mod..kita perlu tau rules2 sebagai mod. Admin tak ngajor gamaknye kome ni. asey jumpe posting yang tak best je kene delet...tengok cam Y4E..Y4E mengamalkan demokrasi..sape nak buat provok..lantak dia la..tak pun delet posting.. u can i can malaysia can...wakakakkakakakakakakakaka


ni ape yg ko merepek ni?...org cite pasal mpsj...ko cite pasal delete posting....mcm kartun lah ko ni....


kalo tak tau jgn meyampok..haghi tu aku ade post kat sini..tapi aku tengok..takde dah post aku..kene delet..padahal takde plak aku ngutuk selangor kat posting tu..

admin kat sini kena buat peraturan..ajor mod kat sini macam mane nak jadi mod yang cemerlang gemilang dan terbilang. jgn maghah... :lol:
By KeenuIshak
#53080
wei kuey tiaw!!

ni ha aku nak bagi tau ko skeet..maybe ko tak tau lagi kot..biase la..org cam kami nie memang memahami betul tahap ilmu yg dimiliki oleh org yg cam ko...erm,aku tau meleysie nie negare demokrasi...camtuh gak dgn Y4E ko tuh..ade kebebasan bersuare...tp kebebasan tu kene mengikut lunas2 & jalan yg betul serte beretika... tak semestinye bile kite cakap pasal demokrasi..kite leh buat & kate ape je yg kite nak...kebebasan yg mempunyai batasan..ko paham tak? camtu gak dalam forum selangorFC nie...apehal plak ko nak salahkan mod...ok la..mungkin ko tak paham..biase la tu..ok contohnye..kalau ko datang umah aku sbb tesesat jalan pastuh da 2 ari tak makan...so konon2 nak datang umah aku sbb nak beteduh & nak mintak makanan...& aku bagi syarat..ko leh amik ape je yg kat dalam peti ais kat umah aku tu...tp jgn amik aiskrim aku...so,kat sini aku da bagi ko kebebasan utk amik ape je yg kat dalam peti ais kecuali aiskrim...persoalannye..ADAKAH KO AKAN AMIK & MAKAN AISKRIM YG ADE KAT DALAM PETI AIS TU???! (tak tau la plak kekalau ko jenis yg tak malu...) aku da bagi ko kebebasan utk memilih & amik ape je..(demokrasi)..tp jgn amik aiskrim aku! (batasan)...ha..lebih kurang camtu la citenye.. so, bile datang ke forum org..kalau org buat ape je kat ko..jgn nak kerek...mungkin betul ape yg dorg buat tu..utk jage keharmonian kitorg..(keharmonian ko memang kitorg tak pedulik pon..)..
k...peace!