[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
Pasukan MPSJ 2005 - Page 4 - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

By Max_07s
#53091
ala ko ni kartun..dulu ko beria-ia takmo masuk..siap dah bersumpah tak nak masuk forum ni..skang ni amcam? masuk juga forum ni..ko ni jenis jilat ludah balik..cakap tak serupa bikin..dlm forum jer ckp berkobar2...ape alasan ko yg ko masuk balik forum ni..dah langgar janji ko tu sendiri..kitorang pun mmg tak suka ko kat forum ni..baik ko jadi manusia yg laksanakan janji sendiri..

jgn mengajar org kalu diri sendiri pun kurang ajar...
By neoli78
#53110
hehehe, ini topik MPSJ ke apa ni?
ilek la, jangan emosional sgt. Karton, ko pun masuk rumah orang, pastu kasi marah tuan rumah kenapa?
By firdaus
#53148
AmiRStoNnN wrote:tengok cam Y4E..Y4E mengamalkan demokrasi..sape nak buat provok..lantak dia la..tak pun delet posting..

admin kat sini kena buat peraturan..ajor mod kat sini macam mane nak jadi mod yang cemerlang gemilang dan terbilang. jgn maghah... :lol:


article 5 perlembagaan persekutuan mengatakan kita di malaysia mengamalkan prinsip hak asasi dan kebebasan bersuara tetapi bkn demokrasi sepenuhnya kerana demokrasi sepenuhnya bukanlah demokrasi ttp lebih kpd 'alat' yg akan menghancurkan sesuatu masyarakat..kita mengamalkan demokrasi terkawal..selagi sesuatu kebebasan itu tdk menjurus kearah suasana yg boleh mengakibatkan suasana tidak tenteram maka ia dibenarkan..

bercakap ttg peraturan..ia dicipta utk conviniences society yg hidup dlm lingkungan peraturan itu..sekiranya org yg diluar skop peraturan & society tu mahu menjadi sebahagian dr society yg mengamalkan peraturan tu maka dia haruslah menurut peraturan yg sudah tersedia..dia tk seharusnya dtg dan mengubah norma hidup society tu..

org melayu sendiri ada pepatah yg berbunyi masuk kandang kambing mengembek masuk kandang rimau mengaum..jd jgnlah jd kera sumbang semata mata mahu diberi tumpuan..kalau nk hidup bagai enau dlm belukar nk melepaskan pucuk sendiri tanpa mempedulikan org lain di sini bkn tempat kau..

seandainya kau bangga dgn kebebasan di yob4ever tu kau dah nampak sendiri kan apa yg kesannya? terlalu demokrasi hingga sokong membawa rebah..kokok berderai derai tp pungkok bergelumang taik..buat apa menang sorak tp kampung tergadai?

tktau lah kalau kau bangga menjadi bahan ketawa org lain..alangkah malangnya masih ada melayu yg macam kau ni..bodoh tkboleh diajar pandai tkboleh di ikut..
By KeenuIshak
#53157
diam terus mamat nie.... 8)

erm,kuey tiaw...bukan kitorg nak marah ko,tp nie cume ingatan je buat ko yg mungkin terlupe @ kurangnye ko punye dayer berfikir @ tak tahu menahu langsung pasal adab2 org melayu bile masuk ke tempat orang lain...

jadikan la mende nie pengajaran k..lagipon,sebenarnye..buang mase kitorg je menaip ayat2 yg berunsurkan nasihat dan pengajaran kat org2 yg 'kurang penggunaannye di malaysie' nie...tp dek kerane terpakse..kitorg wat jugak.punye la penyayangnye kami nak bantu bangse sendiri nie..

mungkin ko jadi camni sbb ko terlalu happy dgn kemenangan mengejut team perak ke atas kelab selangor mase first round FA cup kot...tp takyah la nak heboh2 sangat..

cume nak bagitau...team kesayangan ko tu baru jumpe dgn kucing selangor je...dorg tak jumpe dgn rottwailer selangor lagi.. :twisted:
By merah padam
#53162
demokrasi konon....ko ni dlm benda mcm ni je bagus kot....kat luar agaknye menggagap.....sudahlah...nak ajar mod kat sini mcm mana nak jage rumah sendiri....padahal kat sinun tu lagi ngeri mod nye...tak payah lah ko mengatunkan diri ko tu yg sedia mcm kartun.....segalanye merepek.....

teringat aku mase kecik2 dulu ngan cerita pasal "pemuda dan rumah terbakar"....semue tak nak percaye selepas kali ketiga kena tipu....
By AmiRStoNnN
#53195
aku bukan saja nak diam..tapi semanjak dua menjak ni forum ni payah sangat nak masok..server lambat...

hehehe..aku bukan nak ajar mod kat sini..tapi aku ingatkan je jgn le sesuke hati delet post forumers...yang aku tau...post aku tu takde unsur2 mengutuk..tapi kenapa kena delet?

haa..jelaskan mod..?
By Giant
#53223
heeheh....apa kata kali nie ko cuba utk berposting dgn cara matang.Boleh?dgn gaya ko tulis pun dah tau tahap "PEMIKIRAN" ko tue..tak matured langsung,come on lah..kita sebangsa and janganlah PHD ko tue terlebih sangat...back to topic....MPSJ nie pun namanya kelab and pemain2 diorang pun apa lah sangat kalau nak di compare kan dengan perak tue..kalau ko still berbangga dgn perak kalahkan mpsj tue tahniah aku ucapkan...semoga kita berjumpa di final kalau ada rezeki..
By KeenuIshak
#53283
...moge perak jumpe selangor di final nanti ye..amir,ko jgn lupe jenguk2 kitorg ni..bley aku blanje ko teh tarik buih beracun..
By firdaus
#53295
AmiRStoNnN wrote:hehehe..aku bukan nak ajar mod kat sini..tapi aku ingatkan je jgn le sesuke hati delet post forumers...yang aku tau...post aku tu takde unsur2 mengutuk..tapi kenapa kena delet?

haa..jelaskan mod..?

kau siapa nk tanya dan nk mintak penjelasan? masuk umah org kau kena ikut peraturan kt umah org tu..dlm bahasa kewartawanan pendatang yg dtg tanpa zin dipanggil PATI dan ikut akta imigresen tu satu kesalahan bwh seksyen 6 dan kalau menyalah gunakan pas lawatan lak kesalahan bwh peraturan 39B peraturan2 imigresen..dan kalau dtg tk dijemput ni lak spesis tkde kemaluan..kau nk tergolong dlm golongan mana?

tkpasal2 topik mpsj ni jd topik nk mengajar org yg bodoh sombong lak
By neoli78
#53321
tu la pasal, topik MPSJ ni tercemar denagn bahan2 enapcemar pulak...hehehe....kena panggil Karam Singh Walia la... :wink:
By xhensem jr & jr
#82453
Faisal Esahar kembali ke selangor!.... :D
tapi bukan pasukan selangor la tapi pasukan MPSJ... :D
bersama2 Azrul Amri Burhan,Azrin Shah Zainal dan Rusdi Suparman... :D
sumber TGC... :D
makin ramai ex player state join kelab2... :D
so bagaimanakah nasib bekas2 junior selangor dlm mpsj n.... :D seprti shah jehan,reza mokhtar dan ramai lagi la... :D
ape pon dgn kehadiran ramai player2 senior ni dapatlah meningkatkan lagi mutu permainan pasukan kelab ini... :D
mana tau mpsj akan muncul menggantikan tempat MK Land atau Public Bank.. :D
insyaallah... :D
By Alex.
#85102
mlm tadi tengok aksi2 player MPSJ nie....bleh pegi jauh rasenyer dlm LIGA FAM....barisan 1st 11 pun kire o.k...cume penyudah yg blum begitu tajam dari RUSDI SUPARMAN....defend memang superb dgn adenye ZAMI MD NOOR.....'BOB' plak blum lagi menunjukkan gaye permainan seperti diawal2 kemunculannye....mlm tadi AZRIN SHAH ZAINAL tak diturunkan..maybe cedera kot...tapi aku yakin dgn kemampuan team nie...disampaing jurulatih yg begitu berpengalaman...ONG KIM SWEE.....

VIVA MPSJ
By neoli78
#85422
malam tadi dapat info, zami mohd noor jadi player/asst. coach dan shah jehan masih stay di MPSJ. coach MPSJ tahun lepas masuk jadi selangor reserve coach.
By apekimi
#86100
nanti kalo korang ader match kat padang mpsj...ajaklah aku tengok match tuh...skolah aku kat sebelah bangunan mpsj usj 5


ajak tau!!! :lol:
By leader
#88271
apa latest news team ni ye?