[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
Majlis Perbandaran Selayang (MPS) Selangor - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

By neoli78
#42370
Pasukan ni main Piala FAM, satu kumpulan dengan MPSJ, MBI dll (rujuk topik MPSJ). Sabtu ni akan melawan MPSJ di Subang Jaya jam 4.45 petang. sesapa yang ada kelapangan sila la datang bagi sokongan. Menurut sumber, former Sabah n MK Land keeper, Eddy main utk MPS skrg.
Last game aku tengok diorang main, masa lawan Singapore Armed Forces (yg Selangor diberitakan kalah 5-1). Final result aku tak tau, tapi masa second half aku datang diorang seri 1-1. Boleh tahan gak team ni, campur dengan negro 3 orang. Last game diorang yang aku tak tengok, Piala FAM, MPS lawan Majlis Daerah Muar, MPS menang 2-0.
By xhensem jr & jr
#42857
aku masa kj kat selayang hari tu selalu gak tgk mps main kat std selayang ni tp pada pandangan aku team ni perlukan byk lg masa klu betul2 nak berjaya,aku tgk diorang main mengantuk giler di buatnya...

ape pun kena banyakkan lg training.... :D
By neoli78
#44449
16 Mac 2005
MPS lawan Polis. Nizam Jamil pun ada. AKu tengok 2nd half sebab ter lalu kat std nak gi makan, singgah jap. second half, 0-0. Game tak best sgt la, import yang main pun ntah apa-apa...
By firdaus
#49448
Panas panas panasssssssssssss

seorang negro 22 thn dr Nigeria..yg juga x player PKNS dan akn main utk MPS ditangkap di Imigresen Putrajaya masa dtg dgn 2 pegawai MPS utk peksa kesahihan paspotnya..bila kontraknya dah abis dgn PKNS dia attend trial dgn MPS dan MPS confirmed nk ambik dia tp MPS ambik langkah berjaga2 dgn bwk negro ni gi peksa paspot dia kt Imigresen tp keputusannya amat mengejutkan..

pas abis visa stay kt Msia dan main dgn PKNS dia dah gunakan visa utk tinggal kt Msia guna cop palsu dgn pertolongan kwn negro dia yg kununnya dia tkkenal sgt..

apapun tahniah utk MPS yg ambik inisiatif bwk negro ni gi Imigresen peksa paspot dia..sekurang kurangnya tklah cam Perak dulu yg ambik Weigang jd coach tp tkde pas keja yg sah sampai kuar waran tangkap dr Imigresen utk Weigang..pastu bila ada impot negro Perak - Ubegede ke apa tah nama negro tu balik bwk lari tv yg dibagi PAFA utk umah sewa dia..PAFA salahkan Imigresen lak nape tkpeksa tv tu sape punya..
By bertalan_biskut
#49987
emmm aku tahu serba sedikit tentang pasukan MPS nih pasal aku penah gi traning gan team tu,traning masa tu tiap2 hari termasuk sabtu dan ahad di bawah kendalian Raja isa,emm pada pendapat aku lah,pasukan nih masih belum boleh mengugat pasukan lain kerana pemain2 yang aku tengok kurang menyerlah la..tambah plak gan pemain import yang aku rasa langsung tidak memberi sumbangan bermakna kepada pasukan MPS.itu pandangan aku lah,bukan dengki pasal tak main gan team MPS tu...
By rizuan5349
#50119
ooh..nko pernah join yek biskut...nko kenal tak fairuz bahar....dia main striker ngan mps tak silap aku...
By neoli78
#50308
hehehe, tahun bila ko main dengan MPS tu bertalan?
sebenarnya aku pun pelik la tgk team ni, sekali aku tengok, ada 3-4 org muka baru, tengok lagi sekali, ada lagi muka baru. tak tetap pemain2 dia. prestasi diorang kira ok la dalam FAM cup, takde la duk tempat corot. tapi dia satu grup dengan kelantan, dan macam biasa la, kelantan duk kat atas. mana taknya, negeri lawan kelab beb. kalau kelab macam MPPJ tu bole la lawan... :lol: :lol:
By neoli78
#51506
sabtu malam ahad nan lalu (7/5), MPS 4 - 1 MPSJ. Nazreen Tee abdullah skrg main utk MPS le..
By alex_jingo
#51566
klu tak silap aku die x-player terengganu..btul ke.....player yg dibawa dari australia.....
By xhensem jr & jr
#51608
neoli78 wrote:sabtu malam ahad nan lalu (7/5), MPS 4 - 1 MPSJ. Nazreen Tee abdullah skrg main utk MPS le..


bagus la die dah ada team skrg.......... :D
By neoli78
#52435
bawa dari australia? tak tau la plak, tapi betul la dia ex-Terengganu. penah call up Malaysia dulu. memula liga Piala FAM dia main untk KL Maju Holding, tapi kena drop, main MPS. aku pun terkejut juga...
By alex_jingo
#52652
klu tak silap akula.....

dulu die main liga kat australia............

pastu terengganu amik die.......
By neoli78
#53324
wooo....itu macam ka...
By bertalan_biskut
#53887
emm mps nih kebanyakannya adalah bekas2 pemain maju holdings.emmm camne mpsj bleh kalah erk.heran2