[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
LOGO Selangor FC - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

By stutros
#157297
Maaf ya rakan-rakan.. Saya member baru disini dan kurang fasih berbahasa melayu.. Saya ingin bertanya ada sesiapa yang ada logo selangor dalam format jpeg, gif, atau sebagainya?
By ZaHiD
#157302
hmnn untuk apakah tujuannya kerana ianya milik mutlak rasmi tuan punya SFC , encik pippo dan sebarang hak cipta terpelihara melainkan anda mendapat ijin dari beliau sendiri.

p/s: buleh lah jikalau nak tanya apa jua soklan pun di dalam topic besar sembang pertanyaan/cadangan tanpa lebih banyak topic berkenaan dengan pertanyaan di buka.

btw , selamat datang kedunia SFC.
By ortega
#157304
dia tanya logo selangor la....yg. FAS punya tu ...bukannya logo SelangorFC...apa da sarkis... :lol: :lol:
By belanda
#157307
ha ni amik kat link nie stutros...

http://img.photobucket.com/albums/v228/ ... ASlogo.jpg

(kalau dia mintak password taruk sfc)

tapi lenkali pergi la kat sembang perkenalan...
kasi intro dulu... ni daftar terus nak logo... perghh...
ko ni tade kesopanan langsung ler...

umpama cam ko gi umah orang terus mintak nak minum
"bang ada kopi.. mintak satu..." sesilap tuan rumah tuh
halau kau.. hehehehe....

aku bagi contoh.. dalam jahat jahat aku ada gak tolong kau bagi link..
kalau tak aku suruh kau google jerk.. hehehehe...
By stutros
#157308
saya ingin mengucapkan terima kasih kepada anda, belanda.. kerana telah memberikan link itu.. dan juga kepada ortega dan ZaHiD, kerana sempat menghantarkan post anda.. maaf ya.. telah saya katakan saya kurang fasih.. maklumlah mungkin ada yang tak terbaca apa yang saya post.. dan tidak pernah ke lelaman forum berbahasa melayu..
By firdaus
#157312
tk pe its ok..if u r not fluent enough in bahasa melayu, that u can type n send ur messages in english as well..
By ZaHiD
#157324
stutros wrote:saya ingin mengucapkan terima kasih kepada anda, belanda.. kerana telah memberikan link itu.. dan juga kepada ortega dan ZaHiD, kerana sempat menghantarkan post anda.. maaf ya.. telah saya katakan saya kurang fasih.. maklumlah mungkin ada yang tak terbaca apa yang saya post.. dan tidak pernah ke lelaman forum berbahasa melayu..
okeh beres , hehe
By belanda
#157355
ooooOOoo.. u are not fluent in Bmalaysia... its ok
tell lar earlier... i know all the language.. if they all donno
firDAUS can translate for you...wahahaha..
By RIZAL 61
#157500
assalamualaikum & selamat sejahtera,

welcome to the SFC`S world my friend. :lol: