[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
SELANGOR PROTON tp skrg Proton FC sahaja - Page 2 - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

By adiosdas
#214684
harap skuad K.Rajagopal x jd mcm skuad olimpik yg join liga malaysia tu,join liga macam nak amik pengalaman tapi bila main tuk olimpik kena bedal secukupnya.Ambik pengajaran dari kisah yg hitam...
By mydia
#214765
hehe...xpe..biar depa amik pengalaman dulu..
By fainrl
#224692
proton fc kene tibai dengan Kl plus 0-5........biar betulni dornag rasa2 nye ade player pengalaman.....
By Nanana_81
#225192
fainrl wrote:proton fc kene tibai dengan Kl plus 0-5........biar betulni dornag rasa2 nye ade player pengalaman.....


selangor pun apa kurangnye .. suma penuh pengalaman jugak .. kena kitai jugak..
By fainrl
#227504
proton kalah lagi dalam liga premier.......
By don_carleone
#239826
Nanana_81 wrote:
fainrl wrote:proton fc kene tibai dengan Kl plus 0-5........biar betulni dornag rasa2 nye ade player pengalaman.....


selangor pun apa kurangnye .. suma penuh pengalaman jugak .. kena kitai jugak..


kitai2 tak kitai... yg pastinyer selangor kener tebus maruah balik dngn merampas kembali piala FA dng PIala malaysia.. INsyaAllah.. :D