[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4921: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
Mencari Pemain untuk Kelab Baru ke Liga Selangor - selangorfc.com

SELANGORFC.COM 3.3.5

INSPIRASI KEGEMILANGAN MERAH KUNING

Bincang mengenai senario liga Selangor mahupun mengenai pasukan-pasukan dari Selangor yang beraksi di liga Malaysia seperti MPPJ, Public Bank, PKNS, MK Land & lain-lain di sini.

Moderators: gergasimerah, firdaus, belanda, nurul, ortega, misai11, Max_07s, Nanana_81, zizou, poetye

#276986
Assalamz sidang Forum ,

aku bercadang nak bukak satu kelab bolasepak kat area Petaling Jaya untuk berentap dalam Liga Selangor .

Tujuan aku nak form kelab ni adalah untuk mereka2 yang rasa diri diorang nak tonjolkan bakat dalam game bolasepak, di samping menunjukkan rasa patriotik kat bolasepak Malaysia pada amnya dan khusus buat bolasepak Selangor.

Jadi ,aku mencari player untuk semua posisi dari GK sampai STRIKER.

Pasal jurulatih,nanti boleh cari lagipun aku tinggal kat Kelana Jaya,dekat dgn FAS dan FAM . Duit jurulatih , nanti kita kongsi laaa..
Yang penting, kita kena main bolasepak untuk Selangor .


Nak terrer , kena main dan training. Bukan hanya duduk baca suratkhabar jer ,btol ?? Ikhtiar aku nak jadikan pasukan yang bakal diwujudkan ni mencapai status kelab .

Jadi, sapa2 yang berminat boleh contact aku menerusi EMAIL dulu..
hasriomar13 [at] yahoo.com
.

Sila sertakan nama penuh ,umur, alamat ,posisi yang betol2 minat dan pengalaman.
Kalo mendapat sambutan, aku akan bukak blog untuk kelab ni .

JOM MAIN BOLA !
#279271
bagus cadangan abang ni...camane progress recruiting ni?

boleh kasi suggestion? kasi kelab ni khas untuk warga PJ je aa...ok maybe takde la exclusive tuk Pj tapi mcm kasi keutamaan ke?

and if so, forum sfc ni takde ke ruang ikut demograhic...mcm section khas untuk pj fans...kalau takde maybe bleh suggest kat moderator?

and aku rasa ada sorang member aku akan berminat la nak masuk...nanti aku sound dia...but kasi aa details2 lagi...tak pon maybe boleh add kat ym or facebook ke..takyah semakkan ruang forum ni
#279660
rockyballs wrote:bagus cadangan abang ni...camane progress recruiting ni?

boleh kasi suggestion? kasi kelab ni khas untuk warga PJ je aa...ok maybe takde la exclusive tuk Pj tapi mcm kasi keutamaan ke?

and if so, forum sfc ni takde ke ruang ikut demograhic...mcm section khas untuk pj fans...kalau takde maybe bleh suggest kat moderator?

and aku rasa ada sorang member aku akan berminat la nak masuk...nanti aku sound dia...but kasi aa details2 lagi...tak pon maybe boleh add kat ym or facebook ke..takyah semakkan ruang forum ni



hehehe kawan baru... kalau nak tanya pergi la ke thread pertanyaan...

kalau nak bagi cadangan pergi la ke thread cadangan...

tu sbb xde maklum balas sbb ko posting kat salah thread...

tapi nasihat aku la apa kata ko pergi ke thread perkenalan dulu kasi salam kat sana... apa pun selamat berforum...